Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Pup colectia draga si proaspetii sarbatoriti.

Am urmarit concursul vostru, si-am vazut pe langa super-mamici talente de talente. Eu personal am fost "atinsa" de felinarul Leei, dar toate au avut ceva special.

Am facut analizele, rezultate am la marea majoritate care par ok. Le astept pe toate si le duc la doct. sa le vada.

Inuta, c-ai intrebat de noi.
N-am nici o preferinta in privinta celui ce vine, sanatos sa fie. Alex inclina spre o surioara, tati zice ca el "simte" ca va fi fetita, parca am si eu un sentiment ca e fetita, dar chiar nu am preferinte. Ce-o fi, bucurosi tot vom fi.

Adelina, condoleante, tare greu trebuie sa fie, dar fii puternica.

Mihaela, Alexandra - Maria (01.12.2005) si 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Adelina condoleante!Dumnezeu sa/l odihneasca in pace!

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Adelina, condoleante si putere sa mergeti mai departe

Noi am sarbatorit ieri ziua Riannei, acum se incarca pozele si o sa pun link. Ne-am bucurat sa le avem si pe Bic & Sma cu noi (Rianna cel mai mult s-a bucurat de prezenta Smarandei )

Poze de la Cafe Art

Poze de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Adelina, imi pare tare tare rau. Iti doresc multa putere

Si trecind la lucruri mai vesele, da.. ne-am bucurat sa mergem ieri la ziua Riannei, o fetita dupa care eu una ma topesc. E asa de dulce. Am desenat pe o bucata de lut si abia asteptam sa vedem creatiile (desi Smaranda a fost mai interesata sa stearga cu buretele cu apa ceea ce pictase.) Meems are un grup foarte dragut de prietene tinere, frumoase si cu copii adorabili.
Am vazut si celebrul pom care e absolut superb!

Altfel, noi de 4 nopti sintem fara zeta. Am avut emotii vineri seara pentru ca urma sa stam la un hotel in San Francisco, iar Smaranda urma sa stea cu baby sittera noastra. Ei bine.... ta-taaa.... totul a decurs perfect. A adormit fara probleme seara, nu s-a trezit cind am intrat in camera (s-a intor de pe o parte pe alta si a intrebat-o pe Moon in engleza: "Did you see the movie, Moon?" si s-a intor pe alta parte sa doarma), si NU s-a trezit nici mai incolo.
Dar aseara s-a trezit cind am mutat-o din masina in pat si am vrut sa-i pun scutecul de noapte. Apoi din nou scandal la 6 dimineata, dar pentru ca am fost tare pe pozitie s-a culcat la loc.

P.S. Meems, am ajuns aseara la tzanc la concertul de colinde si Smaranda a rezistat eroic pina la sfirsit.

Of, Ripley, va doresc sa inceteze odata problemele. .
Sanatate tuturor celorlalti bolnavioro.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Buna dimineata.

Proadelina condoleante pentru pierderea suferita. Si eu care ma gandeam ca sunteti ok...

Ripley mai dar ce se tin bolile scai de voi? Sanatate multa.

Suntem "bine", mucim de zor, tusim, nu dormim noptile...pe mine ma doare/ustura gatul de mor.

Lavi despre ce carte cu analize vorbesti tu? Ca suna interesant.
Da, Vlad are hematiile 5.61. Deci nu f multe, dar sunt peste limita si anul trecut le avea 5.33
In cartea ta nu scrie si de leucocite marite? Ce inseamna, infectie virala sau bacteriana?

In rest, m-ati lasat fara grai cand am vazut felinarele....

Bine am facut ca nu m-am bagat la jurizat ca vorba Andei munceam mai mult cu capu' si ar fi mirosit a creier incins pana la voi. Sunteti de milioane toate cu felinarele voastre cu tot.

Anda i-ai dat lui Nic pepene galben pan' la urma???

ma duc la nani, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Miruna! sa fii sanatoasa, vesela si poznasa in continuare si sa ai parte de multa dragoste in familie!

Joy, una e cartea mea de copii, cu boli, samd, si inca o carticica mai veche cu analize medicale salvata din biblioteca lui taica-meu.

Aseara am mers cu Silvia la mall sa-i cumpar de imbracat pt serbare. Pana la urma am prins niste reduceri si i-am luat mai multe. Mortala Silvia: a prins-o "morbul" shopping-ului; a probat la cabina de proba, ii placeau o gramada de chestii, daca era dupa ea (si dupa mine) am fi plecat cu juma' de magazin acasa. Zice la un moment dat, inciudata: "Multumesc mama! Multumnesc ca mi-ai aratat-o si pe aia, ca acum si pe aia o vreau!"
Suferea efectiv ca din 2 fuste trebuia sa aleaga una, din 3 pulovere unul (pana la urma i-am luat 2, cel pe care il prefera ea si cel pe care il preferam eu).
Da' asa invata omul suferinta la shopping , banii nu-s infiniti si nici dulapurile de acasa.

Se "domnisoreste" Silvia mea pe zi ce trece.

Mergi la inceput

Ma uit la pozele de la ziua Riannei: superbe Rianna & Smaranda, secondate de mamici care arata foarte bine.

In poza asta pe pune, pe foarte bune, zici ca Meems e sora mai mare:
http://www2.snapfish.com/slideshow/AlbumID=261574531/PictureID=6461762947/a=102596925_37114637

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata si de la noi.

Fete care folosesc aparat de aerosoli imi pot recomanda vreun tip? Ca dupa aceea trebuie sa mai caut si un medic care sa fie suficient de deschis la astfel de tratament. Ca pediatra noastra nu e prea deschisa in directia asta iar eu nu mai vreau sa bag antibiotic in Kriszti. Nu stiu ce sa mai fac cu tusea asta care ne intuneca zilele.Help!

o zi de nastere plina de bucurii si o viata fericita si imbelsugata iti dorim Mirunica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, MIRUNA! sa ai o viata frumoasa, sa fii insotita de dragostea parintilor acum si mereu!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Mandy, in general toate avem Omron. sanatate multa lui Kriszti!

Mergi la inceput