Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamicutze

Anda Teodora , Hari Alexandru , Andreea Maria La multe lunite !!!!!!!!!!!!!!!

Raluca Mie nu mi-a aparut inca rushii, desi nu mai alaptez de o luna....

Fetili vin cu o propunere : ce ati spune sa scriem pe prima pagina cuplurile care s-au facut ? Asta ca sa nu mai uite cineva cui si-a promis odorul E doar o idee , sa nu dati cu rosii

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Simo_ef multumesc pentru mesaj..eu il tin intr-o paturica..si cand il pun in patut..il pun cu ea..doarme mazim o ora..apoi ori kaki..ori papa..ori taina...iar cand ii vine somn..ne maraim iar..si logic in brate..vroiam sa scap de "in brate asta" ca parca ma vad cu el pe la 6 luni adormind tot asa..sper ca nu.

Irina multumesc mult deasemena pt. raspuns. Si eu cred ca au nevoie de caldura mamei..si cand avea o luna si avea colici..ce sa fac l-am luat in brate..pe burtica..de subliniat e faptul ca nu-i place in clasicul "in brate"..ci la verticala..cu burtica lui pe a mea...si daca am vazut ca merge metoda..ca sa doarma..asta am aplicat-o

300..ma bucur ca sunteti bine..si ati avut perioada aia de "descarcat"..n-am apucat sa-ti spun...si eu toata ziua cu bebe..acumulez o groaza de d.... , mai ales ca nu ies din camera toata ziua ..cel mult din casa..doar cand a fost o.k si am mai iesit cu bebe prin imprejurimi si seara mi-i vars pe al meu sot...nu prea e bine. SI Raducu sta 15 min asa...ba in leagan..ba in pat...vorbim..radem..dar se plictiseste..si incepe plansul..si na..trebe sa-l iau in brate ..offf..cateodata ma gandesc sa creasca mai repede..dar dupa..nu..sa nu creasca repede...sa-i simt cat mai mult mirosul lui de laptic..si senzatia care o am cand sta la san..sau in brate lipit de mine...e hai ca scurtez c-am devenit sentimentala...

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicia ce mare e Falkone , isi face program si o lasa pe mami sa doarma Suuuuper !!!

Delphinas

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici, pentru consti eu ii dau Lass Baby, este un preparat natural. 3 ml dimineata si pana la pranz face saracuta. La noi problema nu e frecventa ci consistenta - face foarte tare (drajeuri). Prefer sa-i dau 3 ml de Lass Baby decat sa bag in ea cu forta ceai de musetel chiar daca imi mananca urechile pana inghite. Trebuie sa o dezbrac pana la brau si sa o capitonez cu servetele pentru ca scuipa tot afara. Si rade cu gura pana la urechi, smechera mica.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!

felicic mamica norocoasa!in cat timp afiseaza temperatura termometrul suzeta?as vrea si eu unul dar Luca nu accepta suzeta deloc asa ca ma gandeam daca masoara repede sa indes eu termometrul suzeta si sa il tin acolo cateva seunde pana masoara temperatura,ce zici merge?sau sa cumpar termometru pt ureche si frunte?
Are cineva termometru de ureche si frunte?cum este?

alexa si mami parca tu spunei ca lui Cipri nu ii vei mai da calciu cum ai procedat la primul copil,de ce???????scuze daca nu tu ai zis dar eu asa am retinut

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Anda de mamica 300 multi si aduci multe bucurii lui mami

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata!

Anda,Hari,Andreea

Feli pai tu ai baietel mare,ce mai??!!

Babytza vrei sa-ti protejezi nora de alti pretendenti?

Irina chefe chef ,da sa stim si noi

Ramo cum sa uiti tu e ziua printzesei,mai ales ca te odihnesti si mai bine

Raluca mie mi-au venit rusii la 2luni .

clau formula eu folosesc Nan.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Babyboy scuze ca nu am retinut, dar de ce nu iesi din casa?

Eu sunt foarte hotarata sa scot copilul la aer, mai ales dupa ultimele saptamani cand vad ca chiar ii face bine iesirea afara.
Azi zicea soata ca sa nu mai ies cu ea, ca mergem mai pe seara la shopping i-am zis ca nu ma intereseaza, e soare si cald afara noi iesim, ce atata shopping, doar e criza financiara.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la mine!!!!
La multi ani pt sarbatoritii de azi !! Andreea, Hari, Anda
Mandra mea e mucioasa si stranuta... n-are febra, da' saracuta abia poate sa respire. Avem indicatie de juma de paracetamol de 3 ori pe zi (supozitor) si apa de mare in nas. Cre'ca tre sa imi cumpar batista bebelusului, ca pompita de nas nu face fatza, neam! Doctorul mi-a zis ca daca e nu e vreme "cainoasa" afara pot chiar si sa o scot.... voi ce ziceti? Io parca as trage o tura scurta, mai ales ca poate ma intalnescu cu fetele.. Nikolici, Ramo aveti intalnire azi?

clau_geo bine ai revenit, tinem pumnii sa fie ambele fete bine cat mai repede.
Vad ca vorbiti de tinut bebe in brate. Inainte sa o am pe Maia sustineam sus si tare ca nu e bine sa tii un bebe in brate, ca se invata prost, etc. Eh, cine e acu toata ziua cu mandra in brate si nu o lasa sa planga deloc? Nu stiu daca se invata prost sau nu, dar daca se va invata prost, asta e... momentan mi se pare prea mica sa o supun la traume d-astea.. mai ales ca in rest isi face programul dupa cum vrea ea, de ce cu plansul si bratele ar fi altfel? Cand va vrea ea sa se dea jos si brate si sa stea singura, o va face.
Hmm... eu prima oara cand am plecat de langa bebelina dupa ce s-a nascut, am facut chestia asta pt vreo 2-3 ore, nu mai mult. Avea Maia cam 1 luna si am fost la baby-expo. Dupa 2 ore am devenit de-a dreptul anxioasa, nu mi-a mai trebuit nici un shopping, tragea al meu de mine ca mai avem de vazut si la etaj si n-am vrut neam, io voiam acasa, desi stiam ca nu i se intampla nimic bubulinei.
revin...

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

babytza
felicic
mamici de bococei de sept.oct 2008

poze, Just Me
ambitioasa