Nu-i lasati steluta sa cada! Ajutor pt Alexandra
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
Mai stiti ceva de Alexandra?
Dumnezeu sa le ajute sa razbeasca
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
vias spune:
nici o veste??
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
sminchy spune:
Mesaj primit de la mama Alexandrei:
"APLAZIE - un cuvant greu de suportat pentru noi zilele astea. Asa se numeste starea in care Alexandra este de peste doua saptamani. Nu are sistem imunitar (polineutrofile 400, plachete trombocitare 18.000, hemoglobina 6) si astazi, 11.01.2009 , a facut pentru a doua oara saptamana asta transfuzie de sange si de masa trombocitara.
Este foarte greu de suportat sa o vad in starea asta . Imi tot vin in minte acele clipe pe care le-am trait cand a inceput totul, cand fiecare dintre noi statea singur in coltul lui si plangea si se ruga sa nu plece de langa noi.
Asta am simtit azi cand ne-au oprit din nou in spital pentru transfuzie. Am simtit ca mi se duce pamantul de sub picioare cand am aflat ce valori au analizele ei. Acum un an cand avea tumora rupta si cand am ajuns de urgenta la spital avea hemoglobina tot 6 g/dl.
Imi este greu sa impart cu voi prin cuvinte ceea ce simt, fac asta cu o mare greutate dar o fac datorita respectului pe care vi-l port pentru tot ce ati facut si pentru tot ce faceti pentru noi in continuare.
Promit ca o sa va tin la curent cu ceea ce se intampla cu Alexandra si va cer scuze daca nu o sa fie atat de des pe cat mi-as dori, dar sa stiti ca in cazul de fata trebuie sa ma concentrez cat de mult pot asupra Alexandrei pentru ca trece printr-un moment foarte greu si trebuie sa fiu alaturi de ea.
Va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti !
Alina Udriste"
Doamne ajuta!
tasia spune:
Am citit de curand cazul Alexandrei si ma impresionat Nici nu pot sa-mi imaginez durerea pe care o simte un parinte in asemenea situatii.
Alina fii curajoasa si optimista si incearca sa o incurajezi si pe Alexandra atat cat reusesti (sunt sigura ca este geru sa nu fii trista si sa nu plangi in fata ei cand o vezi in aceasta stare) Important este ca ati reusit sa ajungeti acolo, e mare lucru si Dumnezeu e mare, o sa va ajujte
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
tasia spune:
nu am mai folosit teledonul. Am depus bani direct la banca in alte cazuri, acum imi este imposibil sa ajung la banca. Am sunat de cateva ori la 0900 900 030 dar imi da mereu ocupat, e normal sa fie asa?
Siuta spune:
Mai aveti vesti despre Alexandra? Ne rugam pentru ea, trebuie sa fie totul bine!
puiul mic si luptator ! Si invingator !
Andreea, mamica de Anastasia( 23.02.2007)
sminchy spune:
Tasia, numerele de teledon sunt valabile doar in reteaua Romtelecom. Daca ai incercat sa suni de pe mobil, asta e explicatia tonului de ocupat. Din cate stiu eu, numerele de teledon sunt valabile pana la sfarsitul lunii martie...
vias spune:
pot doar sa ma rog prntru micuta...si asa voi face!
Doamne Ajuta!!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
vias spune:
nu am uitat de Alexandra...azzi am trimis un acatist la o mare manastire...am trecut numele micutei acolo...
...eu cred in minuni...toti trebuie sa credem in ele!
...va fi bine!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
tasia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sminchy Tasia, numerele de teledon sunt valabile doar in reteaua Romtelecom. Daca ai incercat sa suni de pe mobil, asta e explicatia tonului de ocupat. Din cate stiu eu, numerele de teledon sunt valabile pana la sfarsitul lunii martie... -------------------------------------------------------------------------------------- "In lume veti avea necazuri. Dar indrazniti. EU am biruit lumea." (Ioan, 16;33) |
de pe Romtelecom am sunat de mai multe ori si tot ocupat mi-a dat mereu. O sa incerc sa ajung sapt viitoare marti, mikercuri la banca.