Nu-i lasati steluta sa cada! Ajutor pt Alexandra
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
Am sunat si eu acum, abia azi am citit...oof, cum se face de n-am timp niciodata sa citesc cazurile astea, cum se face de tot timpul mi separe ca am probleme si totusi acum imi dau seama care sunt problemele adevarate.
Ma rog la DUmnezeu sa fie bine pentru Alexandra. Multa putere si sa auzim vesti bune!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
sminchy spune:
Salutare, fetelor!
In primul rand, vreau sa va urez "La multi ani!", sanatate voua si bebeilor si un an nou plin de impliniri. Sper ca Mosul a fost darnic cu voi, asa cum a fost cu Alexandra.
Si acum, vestea cea buna - S-AU STRANS TOTI BANUTII PENTRU ALEXANDRA!
Familia Udriste va multumeste din suflet pentru donatii si telefoane, pentru rugaciuni si gandurile bune. Iar eu vreau sa multumesc in special administratorilor DC, pentru bunavointa, intelegere si promptitudine.
Redau mai jos mesajul pe care l-am primit de la Alina, mama Alexandrei:
"Dragii mei,
Noul an ne-a gasit pe meleaguri straine, dar din fericire pe aceste meleaguri avem sansa reala sa invingem boala necrutatoare a Alexandrei.
Am fost foarte bine primiti aici, oamenii sunt foarte sufletisti, si chiar daca Alexandra nu intelege limba s-a simtit foarte bine deaorece aici a scapat de acele intepaturi dureroase a caror amintire nu-i dadea pace de un an de zile.
A urmat deja o cura de tratament de chimioterapie iar acum se afla in perioada de recuperare. Este foarte greu sa se recupereze dar ea lupta, pentru ca va urma o alta cura de chimioterapie in curand iar dozele sunt destul de mari fata de tot ce a facut ea pana acum (si inca nu a inceput sa faca chimio cu doze foarte inalte) si organismul trebuie sa fie in forma pentru aceasta.
Nu va scriu prea multe acum dar promit ca va voi tine la curent cu tot ceea ce se va intampla cu Alexandra si sa dea bunul Dumnezeu sa va scriu numai lucruri de bine.
Va multumesc din suflet ca, datorita voua, oamenilor cu suflet bun,am putut sa vad minunea cu ochii, Alexandra primind dreptul la replica in fata bolii necrutatoare pe care sigur va putea sa o invinga, precum Sfantul Arhanghel Mihail a invins armata raului.
Dumenezeu sa va binecuvanteze si sa aveti parte de un an incununat de multa sanatate !
Cu deosebit respect,
Mama Alexandrei,
Alina"
Va rog sa continuati sa va rugati pentru Alexandra, iar eu va voi tine la curent cu noutatile, ori de cate ori le voi primi din Franta.
Dodo-pui spune:
Andreea asta da veste buna.Sa dea DD acum ca noastre sa aiba efect iar Alexandra[ sa se intoarca un copil sanatos.
Pentru tine
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
Doamne ce veste buna,Dumnezeu sa va ajute si sa va intoarceti sanatoase de acolo .
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
vias spune:
Ma bucur sa aflu asa vesti bune!
Doamne Ajuta ca micuta Alexandra sa se faca bine, sa bucure parintii!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
simonacip spune:
Ce mesaj optimist!Doamne Ajuta sa veniti sanatoase acasa!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
vias spune:
ma rog in continuare pt micuta!
Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
anangel_lexi spune:
Ma bucur mult de vestile bune! Am depus si noi o suma infima, abia acum am reusit. Chiar daca suma necesara s-a strans, e bine sa fie si ceva in plus, nu se stie niciodata cand poti avea nevoie.
Sper din tot sufletul ca tiza mea sa se faca bine!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare