Nu-i lasati steluta sa cada! Ajutor pt Alexandra

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Azi dimineata, a scris tatal Alexandrei. Inca sunt in Franta si ieri au avut un control important. E un articol mai mare, dar copiez o parte:

''Astea sunt datele problemei in momentul asta, nu stiu daca putem sa ne bucuram sau sa plangem, avem motive sa ne bucuram, dar avem si motive sa ne intristam.

Ne bucuram pentru ca :
Alexandra a iesit din starea aceea (aplazie si cadere de plachete foarte jos)…azi avea 533000 de plachete, 6700 de albe, 3500 de neutrofile si 10,8 hemoglobina.
Dr. Valteau a zis (la intrebarea nostra) ca are aceeasi parere care a avut-o la inceput in noiembrie ca avem sanse mari sa reusim, este foarte optimista si nicidecum nu crede mai putin acum fata de ce a crezut la inceput. Doar ca fiind o boala grea, poate avea oricand si surprize neplacute in sensul ca aceasta poate evolua oarecum necontrolat. (Un astfel de exemplu este ca mai sunt necesare inca 2 cure cu TOTEM). Dar sa nu fim decat optimisti si sa privim partea buna a lucrurilor.
In ce priveste statul la Casa Mc Donald, dr. Valteau a spus ca va interveni personal si ne va obtine prelungirea sederii pe perioada acestor 2 cure cu TOTEM inclusiv pentru perioada dintre cure si pentru bilantul urmator.

Ne intristam pentru ca :
S-a modificat tratamentul, Alexandra va trebui sa suporte si asta, modificarea e deocamdata nesemnificativa financiar pentru ca se deconteaza pe formular curele cu TOTEM, insa formularul expira in martie iar tratamentul (tot) va mai dura inca 9 luni incepand din martie. (Avem o hartie de la dr. Valteau care confirma asta, poate va fi prelungit formularul, nu stim deocamdata). Dar daca va fi necesara varianta cu 2 cure haute dose si 2 autogrefe de unde acoperim autogrefele ca noi avem bani stransi doar pentru una…..nu stim, vom vedea. Poate daca ne va fi prelungit formularul de catre Casa de Asigurari de la Vrancea vom putea sa acoperim (fara putin) aceste 2 cure, vom vedea. Eu voi trebui cred sa demisionez de la serviciu pentru ca nu exista nici o forma in care sa-mi poata fi acordat un concediu fara plata pentru 9 luni. (sunt cadru militar in activitate si avem statut propriu in care nu e sti****t nimic despre vreun astfel de concediu).
O sa demisionez deci, pentru ca Alexandra nici nu concepe sa nu fiu atat eu cat si mama ei alaturi de ea aici in aceasta perioada, iar copilul meu si suportul psihologic necesar ei pentru a putea infrunta rigorile acestui tratament sunt cu mult mai importante decat orice pe lumea asta…..in consecinta mult mai importante decat un amarat de serviciu de pompier la Panciu. Spun asta pentru ca se pare ca sunt atat de bucurosi mai marii mei ca va fi eliberat un post incat nici nu incape vorba ca m-ar putea ajuta cumva sa reusesc sa raman in acel sistem (am fost in acest sens pana la cel mai mare general al nostru care mi-a raspuns foarte amabil dar sec cum ca legea nu-i permite sa faca nimic desi ar dori din tot sufletul sa ma ajute). Dar aceasta lege de cine a ceva oare facuta ??? ???? Cine ar putea trage parghiile necesare schimbarii unei legi care poate nu acopera tot ce trebuie (pentru ca cei care au facut-o n-au prevazut, far area credinta, un astfel de caz) daca nu cei mai mari oameni din anumite sisteme ??? ''

Pentru detalii, eu urmaresc, sectiunea noutati de pe site-ul Alexandrei. Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma rog pentru Alexandra, sper ca Bubul Dumnezeu sa aibe grija de ea...sa se faca bine.
in we cand am fost la manastirea Curtea de Arges...am pus un acatist si pt micuta!

Dumnezeu e mare!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Dragul meu,
daca ai folosit un formular E112 acesta se prelungeste automat pana la intoarcerea in tara si acopera automat toate costurile adiacente aparute suplimentar . de unde stiu asta... De la un director din sistem care mi se vaita ca are un copil de 5 luni in coma la Milano si parintii nu inteleg ca e timpul sa opreasca aparatele, ca statul roman plateste mii de euro pe luna ... si eu l-am intrebat daca s-a pus macar 10 secunde in pielea acelor parinti car easteapta ca fiul lor sa deschida ochisorii...
Fii tare si daca putem ajuta cu ceva spune-ne . Cat despre d-l general care nu intelege ca nu alegem sa avem copii grav bolnav ... no coments, dar vezi ca tu ai dreptul la concediu fara plata un nr de zile pe an si medical inca un numar deci lungeste pelteaua as much as you can.

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Nu mai stie nimeni nimic de Alexandra?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sper ca esti bine micuta scumpa!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Nu mai are nimeni vesti despre Alexandra ??
Speram ca totul merge bine, si va dorim o primavara minunata !
Off topic: felicitari Camy_pus !Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !

Andreea, mamica de Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sminchy spune:

Imi cer iertare ca nu am mai scris de mult. Luni am primit vesti de la parintii Alexandrei, din Franta.
Le puteti gasi pe blogul meu aici http://sminchy.wordpress.com/2009/06/11/o-veste-o-lacrima-un-zambet-o-fotografie

Alina si Gabi Udriste mai trimit din cand in cand vesti in tara si prietenului lor care se ocupa de site-ul Alexandrei. Le puteti urmari aici http://alexandraudriste.ro/noutati.php

Va multumesc tuturor!
Si va rog sa nu uitati sa spuneti din cand in cand cate o rugaciune pentru Alexandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Ce mai stiti despre Alexandra ? Site-ul lor nu mai merge asa ca nu mai avem acces la nici o informatie. Sper din tot sufletul ca merg spre bine si ca o sa avem vesti bune .
o pentru Alexandra cea frumoasa si curajoasa si pentru parintii ei!

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Alexandra a plecat sa se joace cu ingerii-ieri.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Fie-ti ingerii aproape.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sminchy spune:

Ieri, Alexandra n-a mai putut sa lupte... Tatal ei mi-a confirmat vestea prin telefon, azi-noapte. Fetita s-a stins din viata la spitalul din Franta...

Vreau sa va multumesc tuturor pentru donatiile voastre, pentru gandurile bune si sa va rog sa mai spuneti o rugaciune - pentru parintii Alexandrei - Alina si Gabriel. Acum au nevoie de DD mai mult decat oricand.

Mergi la inceput