Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Alra, cat i-a iesit bilirubina strumfei tale? De curiozitate intreb, piciul meu o avea 10,5 in spital (la 3 saptamani, adica, in maternitate era 5,5) si la fel mi-au zis, ca nu e nevoie de lampa. Da' uite ca de la nastere pana la 3 sapt. i-a mai crescut...Uf, ma streseaza rau de tot icterul asta prelungit !Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
azi de dim era 8. a zis ca de la 10 o pune la lampa. ii mai ia si maine. pe laura a trebuit sa o puna de 2 ori. parerea mea e ca e inca galbejita, asa am zis si ieri, nu m-au crezut si pediatra a confirmat azi. maine o vede pediatra si in cateva ore au si rezultatul la analiza deci pot lua o decizie rapida.
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Bertha iti multumesc frumos!
Multa sanatate si tie iubita! Vorba lui Eli sa se mai duca domne raceala asta de aici...ufff
Partea buna e ca nu prea behai..si mi-a mai trecut gatul..Dau cu ceiurile astea minunate..
| citat din mesajul lui bertha Amalia, sanatate multa! Hai ca o sa fie bine Luca! Ioana e bine si eu tusesc de 2 sapt (si Darius si tati la fel). Sper ca anticorpii pe care-i dam prin lapte sa fie mai puternici decat virusii. Nu mai vreau sa aud de ceai, miere si lamaie, mi s-a urat!!!!!!!!!! !Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Ank83 spune:
Am revenit cu stiri de pe front
...
Mi s-a facut un tuseu vaginal... incape un deget deja... e posibil sa isi dea drumul...daca nu vineri dimineata ne intalnim la spital pentru declansare + epidurala.Asta sa nu ma prinda in weekend cand e plecat
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

elilov3 spune:
amalia nu bb nu a supt niciodata de cand am nascut si pana acuma baut lapte muls..si de uite ca facuram luna calendaristic si tot asa ma tin...vb dianei am ajuns sa urasc pompa ...nush ce sa mai zic...sper sa reusesc sa il alaptez la tzatza cumva nush cum, dar sper 

diana, nu ma stresez deloc cu papatul lui bb mi sa ntiparit ceva clar in minte tot de la tine bb-i nu sunt niste robotei ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Amalia spune:
Eli mai ca-mi vine sa-ti zic..."da o poza cu corpul delict sa vedem despre ce e vorba"
. Ca dupa cum spusei...posed si eu asa ceva, dar alaptez fara probleme. Aaaa..sa-ti spun ca-n maternitate, cand il nascusem pe David, nu credea nici o asistenta ca l-as putea alapta, ca "n-am cu ce"
, asta e altceva... Sigur nu ti-a bagat nimeni in minte asta?...ca la mine s-au straduit...
| citat din mesajul lui elilov3 amalia nu bb nu a supt niciodata de cand am nascut si pana acuma baut lapte muls..si de uite ca facuram luna calendaristic si tot asa ma tin...vb dianei am ajuns sa urasc pompa ...nush ce sa mai zic...sper sa reusesc sa il alaptez la tzatza cumva nush cum, dar sper ![]() ![]() diana, nu ma stresez deloc cu papatul lui bb mi sa ntiparit ceva clar in minte tot de la tine bb-i nu sunt niste robotei ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
diana21 spune:
Mey, io nu ma pricep la pb. asta cu mameloanele ombilicate, da' ma intreb cum de iese cu pompa si nu iese la bb? Adica...bb tre' sa apuce areola cu totul, nu sfarcul.
Alra, bb in maternitate a avut bilirubina 5,5, deci mica. Si l-au pus totusi la lampa doua zile. Insa uite, la 3 sapt. de viata, inca avea icter cu bilirubina si mai mare. Asta e...am tot citit pe net si cica e intretinut de alaptare, poate dura pana la doua luni
!
elilov3 spune:
amalia zi asa o poza cu corpul delict
o sa pun si deaia....cat despre parerea altora ,,,zau de imi pasa ce cred ei ca pot sau nu eu nu i-am bagat in seama...tot sper ![]()
si de bb
elilov3 spune:
diana pai e areola mare si nu poate sa apuce...e gurita mica areola mare....el se straduieste, dar na ce sa faca...de asta tot trag cu pompa parca pare sa apara ceva la orizont...poate, poate ![]()

si de bb
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
OTILIA, FELICITARI, AI REUSIT SA NASTI CUM ITI DOREAI! SA-TI TRAIASCA ELISA, SA FIE SANATOASA SI SA VA INTOARCETI ACASA CU BINE! Abia astept sa pui poze cu ea...daca Ana ti-a iesit asa de bine, ma astept ca si Elisa mica sa fie o frumusete!
Alra, nu stiu despre ce depresie vorbesti tu acolo, pentru ca esti foarte tonica in mesaje...cand am fost eu in depresie, nu m-am oprit din plans doua saptamani si nu am prea comunicat deloc cu lumea...mie mi se pare ca tu esti foaaaarte bine, mai ales ca ai nascut atat de ca la carte...de ce spuneai ca te astepti la dureri mai mari zilele urmatoare? asa e la epiziotomie? ca la cezariana ai un maxim de durere a doua zi dupa operatie, dar in urmatoarele zile scade cu fiecare zi care trece, nu mai creste...
cherie, imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea...l-am vazut pe Ale si e tare frumusel, sa ne mai pui poze...din pacate, nu am ce sa-ti spun ca sa te consoleze cu adevarat, dar un lucru e sigur, toate trec si timpul ajuta...nici eu nu vreau sa-mi amintesc de nastere, am suferit foarte mult, dar acum este mult mai bine...
Mamiseli, multumesc mult pentru info, sa stii ca am capatat curaj si m-am dat cu Voltaren, ca sa pot sa pun si eu piciorul in pamant....am luat a doua opinie medicala, si tot ruptura de menisc a zis ca e...maine, ma duc sa fac un RMN (am inteles ca nu sunt probleme cu alaptarea, daca nu exista tije metalice in corp), ca sa imi puna un diagnostic clar si sa stiu daca trebuie sa ma opereze...

Anes, sa-ti traiasca REMUS, prima minune de la odiseea noastra!!! Sa fie sanatos si norocos!
Ami, sanatate multa, sa te faci bine!
Ank, Alexutza, curaj si nastere usoara! Vad ca la voi sunteti urmatoarele!
O seara frumoasa va doresc,
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
alra spune:
diana, habar-n-am. astia aici nu prea le fac preventiv ci numai daca chiar le iese ceva in analize si se incadreaza in niste valori. pediatra e si cea a laurei, lucreaza ca pediatra si neonatoloaga aici in spital de ani de zile deci banuiesc ca stie ce face. probabil ca asteapta sa ia si maine sa vada daca creste.
din capitolul "cum e la ei si cum nu e la noi" sa va mai zic faze:
cand eram sa sala de travaliu am fost intrebata de 2 ori daca sunt de acord ca la nastere sa mai asiste o studenta, cu multumiri de rigoare si plecaciuni din partea studentei cu pricina ca o las. apai la cati erau pe acolo ce mai conta si ea si am si pus-o sa se faca utila caci i-am dat aparatul foto (la laura nu am avut poze de la nastere caci a fost sub alti parametri ...)
la 2 ore dupa ce am nascut au venit o asistenta si studenta cu prcina sa ma spele. mi-au facut dus in propriul pat cu cosmetice, deodorant si toate cele. fancy! si foarte bine venit
in rest vin de 2 ori pe zi sa aiba grija de mine (control de rutina) si isi cer scuze plecat la primul au pe care il scot. azi a trebuit sa linistesc pe una care imi tot zicea ce rau ii pare ca m-a durut cand s-a uitat la taietura (!!!)
ce a mai socat-o pe maica-mea e ca asistentele aduc mancarea si debaraseaza tavile si aceeasi asistenta nu ne-a certat cand a apasat laura pe buton sa o cheme. ba chiar a ras si a zis ca toti fratii mai mari cand merg la baie sa faca pisu apasa pe buton ca tot sta acolo mare si rosu langa wc.
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania

(14.08.2004)
Dialoguri strumfesti
!