Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 20
alra spune:
diamisha azi am avut baby blues. se face pe cadere hormonala la cateva zile de la nastere. nu e depresie propriu zisa.
epiziotomia doare cel mai rau cam la 4-5 zile dupa nastere cand incepe sa se usuce si vindece carnea si sa traga firele. cand am nascut pe laura vineri si sambata plangeam de durere. dar a fost mai greu de la inceput, nici nu puteam sta pe scaun decat pe colac. ginec a zis insa ca la a doua nastere taie mai putin deci o sa imi fie mult mai bine. si a avut dreptate. cum tot dreptate a avut ca o sa mearga mai bine cu alaptatul caci am copilul in camera si sanatos si e mai puternic caci e la termen.
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
elpower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 diana pai e areola mare si nu poate sa apuce...e gurita mica areola mare....el se straduieste, dar na ce sa faca...de asta tot trag cu pompa parca pare sa apara ceva la orizont...poate, poate ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
Eu zic sa nu te lasi si sa mai incerci. Eu pe Thea abia la o luna am reusit sa o fac sa suga exclusiv. Si asta tot din cauza mamelonului imens si guritza mica.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
mar_ysa_28 spune:
Otilia sa-ti traiasca printesa, ma bucur f mult pentru voi!!!
Cherie bine ai revenit acasa si imi pare rau pt situatiile prin care ai trecut dar totul o sa fie bine...
Amalia sper sa-ti treaca raceala si sa nu fie afectat si bebelulusul tau.
Ank si tie iti doresc insanatosire grabnica si daca e ceva chemi ambulanta...e cea mai buna solutie.
La multi ani Remus!!!
Isaelena bine ai venit si felicitari ca ai ajuns printre noi..nici nu iti poti imagina cate de mult o sa te ajute discutile de aici iar fetele sunt minunate!
Ginye distractie placuta la botez...va pup!
Alra esti fantastica...doamen cata energie dar ma bucur pentru tine si sper sa faci fata usor cand o sa ajungi acasa...asta daca nu ai pe cineva sa te ajute...aaa in o spatamana o sa iti revii cu sanii dar sa folosesti ori garmastan ori bephanten...pup fetele 
Diana pup baietelul frumos si felicitari sotului pt premiu.
Dragele mele eu am cam disparut din peisa pt ca ieri a fost ziua `sotului``si am avut ceva musafiri..de fapt o masa intre prieteni.
Azi de dimineata am fost la dr la controlul de o luna si se pare ca in principiu e totul ok insa pe mine m-a ingrijorat faptul ca pitika mea a crescut doar 1 cm si jumatate ...e normal? Citisem la voi de cativa cm, dr a zis ca nu e ok. Aaaaa si se pare ca trebuie sa ii pun un plasture la buricut ca nu s-a retras perfect...mai este cineva in situatia asta? In greutate a luat 900 g de la scaderea fiziologica si mie mi se pare ca a crescut mai mult,primele hainute i-au ramas mici acum 2 sapt...
In rest pup toate fetele si sper ca nu am uitat pe nimeni....!!!

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
mar_ysa_28 spune:
Porumbita ai PM 
Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
BraveGirl spune:
buna seara,
imi cer scuze, dar nu am citit nimic. Sunt VARZA.
OTILIA, FELICITARI PT PRINTESA!!!! Ma bucur ca ai reusit sa nasti normal.
Eu nu mai pot...in minte am un singur gand: biberon. Dar nu ma lasa sufletul, asa ca rabd pe baricade. Azi noapte m-a supt de m-a capiat. Nu stiu ce avea, dar lua sanul, sugea putin si incepea sa urle. Efectiv am zis ca inebunesc. Cand termina d esupt si adormea, o puneamjos si in 10 minute urla si o luam iar de la capat. La 6 dimineata m-a trimis sotul la mama in camera si a stat el cu zanica. Apoi a trecut mama la rand si am reusit si eu sa dorm pana pe la 10.
Am fost la dr si are granulom la buricut. I-a pus azotat de Ag si maine mergem iar. Cica ne trimite si la ortoped pt talus.
Si daca vi se pare ca nu m-am plans destul, iaca mai am ceva: de vreo 2zile fac ffff putin pipi
. Si in seara asta desi imi venea sa merg la toaleta, cand m-am dus de abia am reusit sa fac si m-a usturat ca dracu
...ma si doare/jeneaza toata zona. Nu-mi dau seama daca e de la epiziotomie, sau e de la o mai veche problema de a mea: nu suport tampoanele. Fac un fel de alergie...si cum tot imi curg lohii, trebuie sa port tampon. Am purtat pana acum numai facute de mine din tifon, dar nici pe alea nu le mai suport. Oi avea si vreo infectie urnara...
Dar de ce nu fac pipilica? Ca lichide beau.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
criss703 spune:
FELICITARI OTILIA 

SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI TU SA TE REFACI RAPID ,ASTEPTAM POZE SI POVESTEA NASTERII
FELICITARI FLORY 

BUN VENIT MINUNII TALE
Cheryactiv bine ai revenit pe forum , o sa uiti pana la urma problemele si vei ramane cu Alexandru cel frumos 

Uite si eu sunt un caz mai nefericit dupa ceza dar la mine problemele au aparut la 2 saptamani dupa si continua si acum
asa ca bine ca ai trecut de ce a fost greu 
Ginye tinem pumnii la botez sa fie unul reusit si daca nu ma insel e primul de la noi ?! 

Isaelena bun venit la odiseea noastra 
Malinas sper sa nu gresesc parca si tu ai patit-o cu neplata netului ?
.Si noua ni l-au taiat si nu stiam de ce , de aia ieri nici nu am intrat .
Maine merg si eu la dr. sa vad ce mai zice de galmele si gauricile mele , sa se vindece odata ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
Amalia spune:
Alra super conditii sunt acolo! Am citit si mi-am imaginat si eu cu ochii inchisi cum o fi sa stai asa...
.
Pacat ca la noi conditiile astea nu sunt decat in spitalele particulare..
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra din capitolul "cum e la ei si cum nu e la noi" sa va mai zic faze: cand eram sa sala de travaliu am fost intrebata de 2 ori daca sunt de acord ca la nastere sa mai asiste o studenta, cu multumiri de rigoare si plecaciuni din partea studentei cu pricina ca o las. apai la cati erau pe acolo ce mai conta si ea si am si pus-o sa se faca utila caci i-am dat aparatul foto (la laura nu am avut poze de la nastere caci a fost sub alti parametri ...) la 2 ore dupa ce am nascut au venit o asistenta si studenta cu prcina sa ma spele. mi-au facut dus in propriul pat cu cosmetice, deodorant si toate cele. fancy! si foarte bine venit in rest vin de 2 ori pe zi sa aiba grija de mine (control de rutina) si isi cer scuze plecat la primul au pe care il scot. azi a trebuit sa linistesc pe una care imi tot zicea ce rau ii pare ca m-a durut cand s-a uitat la taietura (!!!) ce a mai socat-o pe maica-mea e ca asistentele aduc mancarea si debaraseaza tavile si aceeasi asistenta nu ne-a certat cand a apasat laura pe buton sa o cheme. ba chiar a ras si a zis ca toti fratii mai mari cand merg la baie sa faca pisu apasa pe buton ca tot sta acolo mare si rosu langa wc. ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mar_ysa_28 spune:
Neata fetele mele va invit la o
ceai croisante, pentru fiecare dupa preferinte...
Se pare ca din ce in ce mai putina activitate noaptea...va doresc o zi buna scumpelor!!! 
Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Ank83 spune:
'Neata ..sincer nu cred ca mai asteapta Ceci a mea pana maine ..pt inducere
..M-am tot trezit azi noapte cu dureri de burtica si acum cand m-am ridicat din pat mi-a curs iar o bucata de dop ...de data asta mai mare ca m-am si speriat ca mi s-a rupt apa
....iar disconfortul de la burtica nu cedeaza 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 3 zile pana vine

Dimitrie Gabriel 12.11.2008