Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Marysa - multimim de cafeluta si de cornuri!!!

Alra - chiar ce super conditii acolo!!! No Comment!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ Theodora
PRINTZUL

AMR 1 ZI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Deci e clara treaba....azi vine printesaaaa.....yupiii

Deci mi-o iei inainte da???? Pai asta-i treaba?????

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

'Neata ..sincer nu cred ca mai asteapta Ceci a mea pana maine ..pt inducere ..M-am tot trezit azi noapte cu dureri de burtica si acum cand m-am ridicat din pat mi-a curs iar o bucata de dop ...de data asta mai mare ca m-am si speriat ca mi s-a rupt apa ....iar disconfortul de la burtica nu cedeaza

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 3 zile pana vine

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ Theodora
PRINTZUL

AMR 1 ZI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Offf ca am mai mari emotii ca prima data ...mi se zburleste sira spinarii de mi s-au intarit si sfarcurile

AMR .. 3 zile pana vine

Mergi la inceput

Ma duc sa iau un no-spa sa vad cum evolueaza lucrurile

AMR .. 3 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Deci mi-o iei inainte da???? Pai asta-i treaba?????

....promit ca nu se mai repeta

AMR .. 3 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

M-am gandit foarte mult inainte de a scrie despre acest subiect...Nu vreau sa va stric apetitul, dar de curand a fost un reportaj despre pangasius (peste a carui provenienta e Vietnam pentru majoritatea cazurilor, si se recomanda in ultima vreme, intensiv la bebelusi) pe postul M6 (francez)...care m-a cam pus pe ganduri. Nu sunt genul care sa manance numai bio sau care sa creada orice povesti si e clar ca e din ce in ce mai greu putem manca sanatos, dar 2 lucruri mi-au atras atentia in reportaj:
-acest peste a inundat lumea pentru ca femelele au o fecundidate uimitoare si asta deoarece sunt injectate cu un hormon obtinut din urina de femeie insarcinata (in reportaj este un interviu cu cercetatorul care a gasit solutia asta)
- sunt hraniti cu niste bilute speciale care contin, in principal, faina de peste importata din Peru....incat m-a dus cu gandul la povestea cu "vaca nebuna"
Restul, ca nu ar fi tocmai curata apa fluviului unde cresc si altele...
In plus, acest peste a fost subiectul unor discutii destul de aprinse in Parlamentul European la un moment dat. Puteti cauta si pe internet date despre cercetatorul care a pus bazele tehnicii si o sa vedeti ca nu numai la pangasius (panga cum e denumit in reportaj) s-a "incurajat" cresterea fertilitatii, dar cel putin, exista o dezvaluire publica in acest caz.

Daca nu ar fi vorba de niste bebelusi care il consuma exclusiv la indicatia pediatrilor din Romania, nu as fi intervenit.

Am gasit chiar un video cu emisiunea respectiva (e in franceza):

http://www.dailymotion.com/video/xo87j_quest-ce-quun-panga

Dupa cum spuneam, nu as fi scris mesajul daca nu as fi considerat ca am o datorie morala sa trag un semnal de alarma, stiind ca acest peste este dat la copii f. mici. Ce fac apoi mamicile cu "informatia" nu mai e treaba mea..

PS: Nu am scris pentru a naste polemici Celor carora li se par "prostii" le urez un sincer "pofta buna!"

Eu una o sa dau de acum bebeului meu, pastrav sau salau romanesc...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Si pentru ca tot suntem la acest capitol.....stiti ca jurnalul nationl are o rubrica, "bun de consum" in care prof. dr Gheorghe Mencinicopschi explica eticheta diverselor produse de pe piata... iata despre biscuiti

Biscuiti cu metabisulfit !

Majoritatea biscuitilor de pe piata contin E223, metabisulfit de sodiu. Nu cumparati aceste produse, mai ales daca vreti sa va hraniti copiii cu ele , pentru ca riscati sa le produceti disfunctii ale organismului.

metabisulfitul de sodiu (E223) este un aditiv alimentar folosit ca antioxidant, conservant, dezinfectant si agent de albire. De cele mai multe ori este folosit pentru bauturi alcoolice, bere, bicuiti, produse de panificatie, sucuri de fructe, fructe si legume uscate, produse din cartofi, De asemenea, poate fi folosit pentru a fixa culoarea īn ciocolata cu lapte, īn cazul īn care s-au utilizat coloranti.

Foarte alergen, E223 este una din substantele considerate nocive pentru ca īmpiedica asimilarea vitaminei B1. Lipsa acesteia duce la dereglarea sistemului nervos central si periferic si la distrugerea metabolismului proteinelor si glucidelor, ducānd la tulburari nervoase, scaderea capacitatii de munca, amorteli, tulburari gastrointestinale. Unele studii au aratat ca metabisulfitul de sodiu produce alergii, astm, iritatii gastrice si ale pielii. Cei mai afectati de efectele nocive ale metabisulfitului de sodiu sunt astmaticii si persoanele alergice.

Directiva 2003/89/EC a Parlametului European cere ca produsele tratate cu metabisulfit de sodiu sa fie etichetate cu inscriptia "contine substante alergene". Masura a fost luata īn sprijinul consumatorilor, pentru ca denumirea aditivului nu este suficienta pentru a-i face constienti de efectele nocive pe care le are asupra sanatatii. Aditivul alimentar E223 poate induce sindromul de hiperactivitate si deficienta de concentrare si de aceea este contraindicat copiilor. Din aceasta cauza, parintii trebuie sa fie foarte atenti, pentru ca majoritatea biscuitilor care sunt la noi pe piata contin E223.
TRIST !

Mergi la inceput

neatza!
....asa rau urla micutul meu... pt o basinuta sau un kk... ca-mi vine sa-mi dau eu palme...

ma apuc de noul capitol.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

neata.aseara am reusit sa dorml-am plasat pe chris lu sotu care nu avea somn si pina la 3 amfara sa aud nimic.m-a trezit sa ii dau sa pape si a dormit pina la 7 dim.acum am o dilema.soata a zis ca inainte sa mi-l aduca,i-a dat lapte praf ,dar eu nu am vazut nici o sticla murdara de lapte.aseara cind mi-a zis l-am creszut mai ales ca BB meu se trezea la 5 sa pape nu la 7.o sa il mai intreb o data.
marysa-stai linistita ca si Christian la primul control crescuse doar 1 cm,mie mi s-a parut putin,dar dr a zis ca nu-i un capat de tara,avind in vedere ca nici eu nu sunt inalta(150cm)stai linistita ca recupereaza ei.nu toti copii cresc in acelasi ritm.acum al meu cred ca are mai multi cm ca deja nu ne mai vin citeva hainute si incapem in cele care le-am pus separat(pt 3 luni,scrie pe eticheta)nu te mai stresa
a inca ceva-Mav ce e cu articolul?nu am inteles mai nimic.nu ma speriati ca al meu e

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

gata acum am inteles ce era cu articolul.mav mie imi vine sa ma duccc pe cimp cind il aud cum urla o juma de ora si face un pirt de abia il auzi

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput