Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Seara buna! Raportez: citit tot, dar n-am avut timp sa raspund, dar recuperez acus'
Dormitul noaptea- la noi a fost cam asa: baita la 19.30-20 dupa care ragait, leganat, plimbat pana la 23.30-00.00 stateam cate 3 ore cu ea in brate, pana nu trecea de 23.30 nu adormea. Ma gandesc ca poate era si din cauza ca Alex adormea si el traziu si inca mai facea galagie. Asa ca am mutat baita la 22.30 si era mai bine adormea relativ repede. Intr timp Alex si-a schimbat programul nu se mai trezeste la 10 ci la 8.30 asa ca la 20 cere baiatul la somn. Acum ce era sa fac ca ei dorm in aceeasi camera si pe ea o spal inca in dormitor, am mutat din nou ora. Da r vreau sa va spun ca indiferent de ora ea dupa baie stie ca tre sa doarma, daca nu-i fac baie adoarme fff greu. Pe timpul noptii nu vb cu ea, nu o pup, nu aprind lumina ii dau ds pape si la nani iar. Se mai intampla pe 5 sa aiba chef de joaca si sta si se hlizeste la mine, dar ma abtin sa o bag in seama. Acum zic eu ca e cazul fericit ca daca va povestesc cum a fost la Alex... trezit de n ori noaptea, leganat la greu, mancat noaptea pana la 1,5 ani.

Am papat si noi primele ligurite de suc de mere, nu a dat semne ca-i place, o sa mai incerc si maine daca nu schimbam.

Moni spun si eu la fel ca fetele-bebe simte tot, incerca sa te gandesti la lucruri frumoase, sa fi relaxata, stiu ca uneori e greu, dar de dragul lui o sa reusesti.

Hai ca scriu de doua ore la mesajul asta trimit pana nu-l pierd

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ileana tinem pumnii bebel vaccinat.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

- am facut Rotarixu' ... tzineti-ne pumnii k stiu de bebei care aproape au facut boala diareica si erau cat pe ce sa ajunga la perfuzii si bebei care nu au avut nimic ...

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

ile tu ma sperii
Am facut ieri Rotarix-ul si de aseara a inceput sa faca diaree, azi a facut deja de trei ori.Ar trebui sa ma ingrijorez?
Te rog sa-mi spui ce stii ca m-ai pus tare pe ganduri.
Tin pumni la gandacelul mic sa treaca cu bine de Rotarix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Va mumtumesc tuturor pt gandurile bune pt Vladi. Incerc maine sa raspund mai pe larg despre asta, oricum am retinut mesajele.

Anna mea face imediat 6 luni si a scazut in greutate : am ajuns iar la 5.900 kg Asa ca de azi am inceput diversificarea .... are aproape 6 luni. E drept ca a vomitat f mult in week-end, are o dubla otita si nu prea are pofta de papa. Sper sa se refaca rapid.

Noapte buna tuturor pepenashilor. Revin maine cu forte noi :-)))

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ile nu-i da metoclopramid, toti copii au un grad de reflux si se regleaza odata cu diversificarea si statul in fund.

Sibylle sanatate multa ambilor pitici, daca pot sa te ajut cu ceva informatii spune-mi

Suuuuuuuuuuuuuuuuun!!!!!!!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza' inca nu mi-amm revenit din dar fimiu' al' mic are ochi...

Tecky sunt acasa ....s-o ivi vreo ocazie curand!

Kimmy imi pare rau de bebelina, eu ii dau Milupa Milumil, am folosit si la primul. Nu ai inceput inca diversificarea? Baga cereale, ceva....
Felicitari pentru noul look, poate ne incanti cu vreo poza! Bafta la ofta!

Didi ce fetita vesela aveti voi acolo
Eu stiam ca seara nu trebuie sa te mai joci cu bebe, sa fie mai linistit, automat dispare somnul...bafta la adormit!

Ooka imi pare rau de frumusica ta, unde veti merge la recuperare?

Diana Mi eu nu stiu ce sa mai cred de Burnei (am auzit si eu ca-i cel mai bun, il mai arata si pe la TV)....am fost cu David, si mi-a zic ca se reface, cu exercitii minore adica tras de cap si de picioare pe un cearceaf alunecos si masaj la membre dar la Recover au vazut si mi-au si aratat cum statea coloana stramba cand ducea capul in partea cu torticolisul .....

Apropo, cum sunt gutuile coapte, ca nu am mancat niciodata?

Ile pup vaccinatul! Sa treceti peste diaree!

Sibille sanatate maxima, si succes cu diversificarea!

Ma duc sa fac o cofee sa ma mai trezesc....revin...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

KARINA FRANCESCA (tiberica )

CONSTANTIN (danabb1)

RAZVAN MIHAI (monysorescu)

MIHNEA ROBERT (blueeyes2003)

ma duc sa citesc din urma

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

KARINA FRANCESCA (tiberica)

CONSTANTIN (danabb1)

RAZVAN MIHAI (monysorescu)

MIHNEA ROBERT (blueeyes2003)

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata,

Va invit la o portie de orez cu lapte in locul cafelei care n-o mai beau de cand m-am lasat de fumat.Eee delicios ,are si un pic de ciocolata rasa pe deasupra.

Noi nu avem noutati decat faptul ca am papat un pic de burtica sanatoasa aseara.In rest suntem bine.

O zi calda va doresc~

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Nimic nou sub soare la noi.

Ileanna, si Alex a avut reflux de la o luna si jumatate pana spre 3 luni. Dar s-a reglat de la sine. Pediatra imi recomandase niste sirop, pe care i l-am dat pentru o scurta perioada de timp si l-am intrerupt pentru simteam ca nu are efect. Oricum, noi am incercat sa il hranim tot timpul nitel inclinat, niciodata la orizontala, si dupa fiecare masa stat pana ragaie, si tinut la verticala macar inca vreo 10-20 minute. Si la somn noi l-am pus pe o pernuta, chiar daca nu e tocmai recomandat, lui i-a facut foarte bine.

Eu sunt ingrijorata caci nu prea dau randament la job. Lucrand de acasa sunt foarte tentata sa petrec mult timp cu Alex. Si s-au adunat atat de multe de facut ca nici nu stiu cum am sa-mi scot camasa. Nu mi s-a intamplat niciodata sa nu termin vreun proiect la timp, asa ca prevad niste nopti albe. Asa ca sa fiu in ton cu alte mamici, mie chiar daca copilul imi doarme noaptea, voi avea eu treaba. Of, of, mai, mai!!

Mada, montajul de Craciun e tare reusit!

Fug la culcare!

Mergi la inceput