Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

diarux sa inteleg ca nu numai baby meu papa prin somn? mada ia vino-ncoa

diana zice bio si pe hame chiar daca are zahar am comandat aseara de pe site-ul pus de tine borcanele de la hipp ca aici nu am gasit decat de un singur fel. am sa ii dau caisa de acum de la astia

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diarux mersi,o sa ma interesez.
Kimmy sa-ti fie de bine noul look si astept poze.
Va pup,sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

noi suntem cam triste..se pare ca bebe are o labutza stramba in interior asa si daca nu se corecteaza prin masaj o sa ajungem la ghetuza ghipsata, asta una, a doua, cica a crescut fulminant si trebuie sa ii dau vigantol sanatos, 4 picaturi timp de o luna ca sa evitam chestii legate de rahitism, bietu purci

Pica sarumana mult de tot ca te-ai dus pana la garaj sa te uiti, ete de la mine pentru tine..ah, si mai pune poze cu Sebi cel frumos

am comandat si eu borcanele pe babypoint sper sa fie ok, fructe si putine legume, iar nestleul luat de mine azi nu avea scris nicaieri ca ar fi bio..

cam atat, pupici si o noapte linistita

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Maitreyi, or fi fructe bio...dar daca au zahar atunci degeaba sunt bio .

Ooka, problema cu labuta am avut-o si eu la Iulia, s-a rezolvat cu masaj regulat, de 3 ori pe zi. Ea s-a nascut maricica si piciorusul avea pozitia asta pt. ca a stat ingramadita in burta. Daca poti ajunge la dr. Burnei de la Budimex, e perfect, o sa vezi ca va fi totul bine.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna seara tuturor!!!

Ati scris ceva, nu gluma!!

Cojite in cap - si Maya a avut, am folosit un gel de curatare de la Avene gama Pediatril care se da pe cap cam cu o jumatate de ora inainte de baita si la baie se limpezeste si se piaptana apoi.

Serbanica vad ca ti-au raspuns fetele in legatura cu constipatia. Si noi am folosit tot zaharelul de la Humana. Apoi am schimbat laptele si nu a mai fost nevoie. A inceput sa faca singurica zilnic, rareori la 2 zile.

Maitreyi stai linistita ca si Maya face la fel, tot semiadormita mananca ziua, noroc cu piureul ca pe ala il papa treaza. Ea in schimb adoarme la 11 nopatea in general, motiv pt care ia vreo 4 mese de lapte pana adoarme. Pe toate la fel, semiadormita.
In rest, are super-energie frate, sa te tii nu gluma!!!!

Kimmy nu te nelinisti. Maya mea niciodata nu a luat cat trebuia si e perfect sanatoasa si vioaie. Acum, eu vreau sa iti spun ca unii copii asa sunt facuti, daca a ta a mancat pana acum si acum nu mai mananca tu iti stii mai bine fetita. Ideea e ca eu i-am schimbat laptele pe acest motiv, am trecut de la Hiumana la Milumil si nu am vazut nicio imbunatatire. De Alpen nu am auzit. Dar ... eu as incerca un lapte mai incercat si nu ce e nou intrat pe piata. Incearca daca are o greutate mica sa ii pui cereale in laptic, eu asa fac. Traiasca cerealele ca altfel.... Maya nu lua nici atat in greutate. Ea are acum 5,970 si joi face 4 luni jumate. Si ce mai stiu eu este ca unii copii nu mananca si datorita unei infectii urinare. Poate ii iei o urocultura ca sa iti iasa din parere.

Raportam si noi ca am inceput sa mancam piure de fructe deocamdata. Am renuntat la suc.... si am trecut pe piure. Am mancat de pere de la Nestle... si vom continua sa le incercam pe toate. Vom incerca sa inntroducem seara si piureul de legume. Ce vroiam eu sa va intreb: sunt unele borcanele pe care scrie de la 4 luni insa contin carne de pui sau de curcan, mazare, banane et. Acestea sunt alimente pe care eu nu i le-am introdus inca Mayei si nici as fi vrut sa o fac pana la 6 luni, din ce am citit. Voi ce imi reocmandati?Sa ii dau?
Voi le-ati dat?
Estrella mamica de Maya-Elena(27.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai, Nestle face BIO? Eu stiu ca nu face ... chiar am cautat si nu am vazut.

Somn, eu zic sa nu va stresati, ci sa trateti bb-ul ca pe un om mare: daca el se culca la 11, pai e dificil sa-l culci la 7, ca asa ti s-a nazarit tie. Trebuie schimbata ora treptat, ca altfel ... Cum zicea si Biri, fiecare familie are ritmul ei propriu, si in functie de asta trebuie facut si ritmul bbului. Eu nu as putea sa o culc pe Maya NICIODATA la 7, ca asta ar insemna sa-si vada tatal numai in wk ... (bine nici nu o sa se trezeasca la 7 :)).
Aa si foarte important, NU trebuie intrerupte activitatile pentru ca bb doarme. El se va speria daca dintr-o data va fi i liniste mormantala in casa.
E adevarat ca rutina e importanta la copii, dar cred ca daca e prea rigida, iar nu face bine. Noi nu avem asa ceva deocamdata (bine incerc sa o culc la aceeasi ora, dar daca nu imi reuseste in fiecare seara nu-i bai). CAnd am fost la munte, in prima seara s-a culcat la 1h30, ca era ultra excitata de casa cea noua, si de lume. Aaa, si nu a urlat pana atunci, nuuu, a zambit la toata lumea, a mers din brate in brate, ce mai era in al 9-lea cer. Am venit acasa si totul a reintrat in normal.

De fapt toata vorbaria asta era ca sa zic NO STRESS!!!! totul o sa fie ok.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Estrella, eu cred ca tu ar trebui sa urmezi schema ta de diversificare, si sa nu bagi in seama ca scrie pe borcanase ....

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka

moni moamaaa ce dr-itza ai fataaaa!!! Io p'asta o bateam pana acu'.

Biri mai tu stii ca s-ar putea sa ai dreptate? S-ar putea intr-adevar ca ultimele seri sa fi fost cam linistite. Si din dorinta ca totul sa fie calm si feeric poate am plictisit cupilu'. Ia sa incerca io circ cateva seri ...

A fo' dr-ita mea la noi ("tanti" pt cunoscatori).
- avem reflux, adika regurgitam ca porcii si la 1 ora dupa masa. Tb sa manance aproape in fund, sa-i pun paturi sa stea salteaua la 30j de grade, sa-i dau metoclopramid. Cik e destul de naspa faza ca ii poate afecta in timp caile respiratorii si urechea. A si de saptamana viitoare ii dau oleak de cereale ca sa ii mai ingroase bolul gastric.
- peste 3 saptamani intram la diversificare cu legume pasate. Principiile ei: este anti-cereale, anti-supa, anti-suc de fructe. Pana aici ne potrivim per-fect!!!
- am facut Rotarixu' ... tzineti-ne pumnii k stiu de bebei care aproape au facut boala diareica si erau cat pe ce sa ajunga la perfuzii si bebei care nu au avut nimic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Maitreyi, or fi fructe bio...dar daca au zahar atunci degeaba sunt bio .

Ooka, problema cu labuta am avut-o si eu la Iulia, s-a rezolvat cu masaj regulat, de 3 ori pe zi. Ea s-a nascut maricica si piciorusul avea pozitia asta pt. ca a stat ingramadita in burta. Daca poti ajunge la dr. Burnei de la Budimex, e perfect, o sa vezi ca va fi totul bine.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Diana, multumesc frumos, voiam sa te intreb urmatoarele, daca ai timp si poti sa imi spui:
1. masajul se face tinand cu o mana piciorusul in dreptul gleznei si cu cealalta facand miscari in sensul opus strambaturii ca sa zic asa, adica asta mic il trage in interior si eu trebuie sa fac spre exterior, nu?
2. ce inseamna de trei ori pe zi? cite 5 minute sau tb sa numar miscarile?
3. cat timp i-ai facut masaj ca sa se vada rezultatele?

Tb sa specific ca la noi, labuta o trage mai repede in interior decat pe cealalta, ca si cum asta ar fi starea de repaos, s-a vazut cind i-a ridicat piciorusele in sus, lipite si una dintre ele nu a privit spre tavan, dupa care a tot incercat sa vada daca o trage mai repede in interior si din pacate cam asa se intimpla.

sarumana pentru raspuns si astept cand poti,

pupici

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

estrella i-oi da si prin somn numa sa pape tot ce e la lingurita insa e perfect

diana ai dreptate...mda...bio cax e ala da chiar asa...cum de scrie pe borcanele la hipp, cele cu curcan, pui, smantana, etc, ca sunt pt 4 luni and up?

intrebare: din ce fel de lapte sa ii fac branza? pana acum i-am facut din milumil 2...sunt varza la capitolul branza...hmmm...branza cu varza

ile alexandra a regurgitat pana am inceput diversificarea dupa fiecare masa chiar si la o ora.

ma duc langa baby la nani. noapte buna

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput