FIV 206

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna dimineata!

Ma prezint si eu la raport dupa cum urmeaza: aseara am bagat o portie zdravana de plans deoarece pe al meu tampon se intrezarea o pata ....bejulie si am zis gata... s-a sfarsit si cea de a doua aventura. In timp ce boceam de zor a sunat prietena mea ce mai buna si bineinteles ca a aplicat toate metodele sa ma calmeze si chiar a reusit.
Asa ca dimineata m-am trezit si am dat fuga la baie sa vad ce s-a mai intamplat peste noapte in chiloteii mei acelasi lucru, pata bejulie....
Asa ca am plecat ...destul de linistita dimineata la testul de sange. Dupa ce mi-a luat asistenta sange si am iesit pe hol, m-am intalnit cu dna Cocei si m-a intrebat cum ma simt. I-am zis si m-a incurajat sa sper ca va fi bine. Parea optimista. Nu stiu ce sa zic....
Offfff....pana la 13:30 o sa mi se para o vejnicieeeeee
Aaaaaa am uitat sa va zic: AM O DURERE DE CAP CARE MA OMOARA CU ZILE
Cam atat!!!

Muffinuta
eu ti-am mai zis, SPER in continuare ca va fi bine in cazul tau BAFTA MULTAAAA !!!
Te cu drag tovarasa mea si sper ca dupa amiaza vom sarbatori impreuna online

Fetelor va pe toate si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!

Vally, FELICITARI pentru inimioare. Sa ai grija de tine si de comorile din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Vally te felicit si eu pentru gemenasi!!!Eram aproape sigura ca sunt DOI!!!
Huski eu stiu ca poate sa fie de la BB care se prinde bine de mami,petele bejulii. Mai stai cuminte un pic-greu stiu, dar astepta rezultatul si nu te hazarda.
Va felicit pe toate noile gravidute!va urmaresc constant.Doar ca nu poc posta ca sunt doar coleguta de aspirante

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Vally felicitari pt. sarcina si mai ales pt. pnctulete.
Huski mult noroc si asteptam test pozitiv.
Muffi fii optimista (asa cum cred ca esti deja )si totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Huski si eu am avut pete bejulii inainte de testul de sange si dp! asa ca...

muffinuta multumesc!bafta astazi,te asteptam cu vesti bune!

ma cam doare burtica...cand simt niste intepaturi...cand niste crampe...am luat No-spa si sper sa ma mai lase un pic

multumesc tuturor!
sa va ajute DD sa va indepliniti visul cat mai repede!

proaspata

http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

husky, mie mi-au zis cei din Austrai ca daca am pete sa nu ma agit ca pot aparea. Tin pumnii.
Muffi, bafta multa. Sper sa ai o surpriza placuta. Pe cand vei avea rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Husky, Muffi bafta multa si sa veniti cu rezultate pozitive iubitele mele credeti in sansa voastra
Ioana si pe tine te astept cu testul pozitiv
Va pup pe toate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Vally felicitari draguta. sa iti traiasca puiutii sa se nasca la termen si sa fie sanatosi si norocosi toata viata.
Vreau si eu gemenasi. Azi aflu si eu cum sta treaba.
Muffinutza bafta multa. Ce o sa rad cand o sa vii cu testul pozitiv. o sa rad de tine pt cate-ai inselat.
Tin pumnii stransi pt toate fetele care asteapta rezultate. Va doresc numai rezultate pozitive.
Ioana un pupic norocos de la mine.
Ai dreptate cand zici ca statul in pat si cautarea semenelor nu fac bine. Trebuie sa fii activa si sa faci lucruri relaxante. la mine asta a fost reteta succesului se pare.
Pup toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elena, dar tu ai avut o perioada buna de shopping, nu ma pot pune cu tine . Dar las' ca recuperez eu acum cand umblu dupa cadouri si globuri mov. Cum mai stai cu bradul de Craciun ca ziceai ca facem concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fireyes cariotipul genetic e o analiza care in alte tari se da inaintea inceperii primului fiv.Am aflat si eu acum ca nu conteaza neaparat mostenirea genetica din arborele genealogic.Pe parcursul vietii pot aparea modificari,anomalii influentate de hrana mai mult sau mai putin nociva,mediul in care traim/muncim si multe altele.E important de stiut daca cei doi parteneri au sanse de a concepe sau nu un copil in primul rand.Desigur ca,indifferent cum ar fi copilul ( cu sau fara defecte) eu una nu as putea face avort pentru nimic in lume,dar la aceasta analiza aflii daca se poate ajunge pana la a obtine o sarcina si apoi ce defecte ar putea aparea sau nu,intelegi?Mi-a spus dr. Cocei ca a avut un cuplu cu ovocite perfecte,embrioni perfecti,normospermie la sot,endometrul superb etc si dupa doua fiv-uri esuate nimeni nu intelegea de ce nu reusesc,au facut cariotipul si sotul avea probleme grave,niciodata nu ar fi putut avea un copil,puteau face zeci de fiv-uri.Dr. Luca mi-a spus ca din cuplurile care au facut intr-un an de zile aproximativ cariotipul la BIOS,au gasit 6 cupluri cu probleme,ceea ce,spune dansa e foarte mult….Daca te tine buzunarul eu zic sa faceti analiza asta,macar stai lnistita daca e totul ok.
In legatura cu cycloprogynova,Eu nu cred ca poti lua in timp ce iei AC.Intreaba doctorul cel mai bine.Bafta multa!

Lavinuta imi pare rau,fii curajoasa si nu te lasa!

Vally felicitari pentru gemenasi!!!!!Sarcina cat mai usoara!

Husky tin pumnii stransi!Ai toate sansele sa fii graviduta!!!!Doamne ajuta!

Muffi am pumnii stransi si pentru tine!Bafta multa!

Moni asteptam vesti si poze de la eco!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora , bine zis, sa nu uit de poze .

Scot majoretele pentru fetele dragi aflate in asteptarea rezultatelor

Mergi la inceput