FIV 206

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

am fost ieri la dr T si......se vedeau 2 punctulete...
s-au prins amandoi embrionii !!!

nu-mi vine sa creeeddd!!!

moniland
fireyes multumesc

in continuare o sa iau tratamentul de sustinere cu
Pregnyl 1 fiola la 4 zile,MagneB6 1 cps/zi,
acid folic 5mg/zi,Utrogestan 4/zi si Aspenter 1/zi,
iar saptamana viitoare ma duc din nou la control;
sa ne ajut DD sa decurga totul normal!

ma cam doare burtica.....ma duc la somnic.....

bafta tuturor!

proaspata

http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui vally

am fost ieri la dr T si......se vedeau 2 punctulete...
s-au prins amandoi embrionii !!!

nu-mi vine sa creeeddd!!!

moniland
fireyes multumesc

in continuare o sa iau tratamentul de sustinere cu
Pregnyl 1 fiola la 4 zile,MagneB6 1 cps/zi,
acid folic 5mg/zi,Urogestan 4/zi si Aspenter 1/zi,
iar saptamana viitoare ma duc din nou la control;
sa ne ajut DD sa decurga totul normal!

ma cam doare burtica.....ma duc la somnic.....

bafta tuturor!

proaspata

proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Tralalalala Vally are gemeni...trilililili...ce bine ...cred ca esti in al noualea cer.FELICITARI PT CELE DOUA GHEMOTOACE! Sa fie cumintzele, sa creasca mari si sanatosi si sa aiba un dram de noroc.felicitari si il rugam pe Dumnezeu sa ne indeplineasca tuturor acest minunat vis de a fi mamici de pitici.Inca o data pupici pt vallyci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

oauuuuuuuu Vally, super asa DA!!! Felicitari, ai grija de tine, si nu uita sa fii o mamica, ...de 2 ori grijulie, asa motiv...doresc la toate fetele

cat sau ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Am gresit sexul ghemotoacelor.Intai am zis urarea ca pt fete si apoi ca pt baieti.Scuze dar eram prea in verva ca sa mai fiu pe faza la detalii legate de acest aspect.felicitari again!Esti tare Vally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Madalina28 si merci frumos

Kitta pup draguta. Tu ce mai faci?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vally felicitari pentru punctulete!! Sarcina usoara si la termen iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

fireyes- multumesc frumos ! am fost astazi(adica ieri miercuri) la monitorizare si mi-a mai crescut putin. e de 6,7 in a 13-a zi. luni a fost de 5.6. deocamdata nu am ovulat...cred ca foliculasii tin cu mine pentru ca de obicei ovulam in z 13-14. poate imi mai creste endo, dc nu e clar ca nu fac...si asa Giftul l-am facut cu endo mic. mai merg vineri la monito.

valy- te felicit si aici !

succes tuturor, sa le calcam pe urme gravidutelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor!

Semnatul condicii la tura de noapte..cam tarziu,scuze,dar am venit tarziu,am fost cum ziceam invitati la niste prieteni,la gratare,s-a lasat pana la urma cu cina,au schimbat meniul dar grozava..eu intepenita pe un scaun dadeam din cap .la un moment dat cineva m-a intrebat ceva eu tot ziceam yes,yes si zambeam tampeste..mintea mea numai la conversatie nu era..acum ca suntem la ia sa calculez...8 ore pana fac analizele...gata,sunt varza..dar tre'sa merg inainte,nici nu-mi vine sa ma ducmai bine fara sa stiu..

21 ali
pe mine m-a innebunit chestia cu sanii,nu mai vorbesc parca e mai rau ca inainte de ciclu,macar atunci ma mai dureau..asa ca si ai mei sunt pe nicaieri,dureri pauza!!nu te mai stresa ca ALTELE-la mine ma refer-si nu mai fa prostii ca ALTELE-tot eu adica-lasati testele alea tampite ca numai in stres ne baga,le urasc la culme.Eu am facut primul in ziua..7 de la ET si pauza,se holba la mine ditamai linia singura,unica..am plans aca proasta..

Fireyesmerci mult pt apreciere,daca ai mai gusta si deserturile -prajiturile mele cu siguranta m-ai apreciaasta asa sa ma scot si eu cu ceva pe piata..

Si acum MULTUMIRI DIN TOATA INIMA MEA PENTRU SUPORT SI INCURAJARI!!!:

MONILAND-
multa multa bafta maine
ELENADA mult noroc Elena si tie

DARIAIOANA
HUSKI-bafta maine,colega mea de suferinta..sa vii bortoasa.

FLORELA30-,multumesc,nu te mai necaji ai toata viata inainte,esti tanara,se intampla esecuri..si nu uita te asteapta curand cei mici..cat despre ai nostri lasa ca rezista ei la un pic de nervi din partea noastra,ce ei au ingurgitat atat amar de chimicale si hormoni..asta e.

MEDAMAYA,multumesc ai grija de tine si de bebei,si nu faceti fetelor ca mine ca va stresati..

VALLYfelicitari,doi dintr-o lovitura

LAVINUTZAimi pare sincer rau,incearca sa fii tare si sa privesti cu incredere in viitor

Fetelor sper ca nu am uitat pe cineva..daca da,iertati-ma,sunt nedormita de cateva nopti..plus emotiile,sani fleasca sau nu ,tot ma gandesc dar daca?what if?

Si pt ca nu vreau sa stric asa dichisul casei vin si eu pentru toate fetele care maine au zi mare si pentru gravide si cele negravidepentru toate fetele curajoase de aici..urmez traditia si scot majoretele prima data de cand tot va plictisesc cu povestile mele.

va pup pe toate asa in stil juma romanesc,juma african,grasuna cu +3 kg la purtator,minte dusa de acasa si picioare inca,totusi nervoase.parca era o vorba in RO grasa si frumoasa..fac si eu haz de necaz..

Pe maine,ba nu pe azi,peste cateva ore...

HUSKI

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Huski, Muffinuta ....
va asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput