FIV 206
Raspunsuri - Pagina 6
catank spune:
Dragele mele... nu exista nici un secret, nici o stare nu seamana cu alta...fac referire la cele care sunteti pe ultima suta de metrii in asteptarea rezultatului, repet, mai lasati gindurile negre ....va influenteza f mult, starea de spirit...ceea ce sunteti, ceea ce faceti...asta e rezultatul!!! Detasati-va de ideea "daca si cu daca"...
Nu mai asteptati clipa, momentul, nu va mai framintati, ...de venit oricum vine, ...si veti afla ca "asta este ceea ce este, ce va fi
E MULT MAI INTERESANT!!!"
Stiu ca aici aflam informatii noi, ne incurajam una pe cealalta, dar hai sa fim un pic mai optimiste, ...doar suntem "FEMEI PUTERNICE" nu??? Oricum suntem de apreciat, indiferent cate FIV.uri am facut...insa sa nu uitam sa ZIMBIM!!!
cat sau ank
21ali spune:
Fetelor voi aveti dreptate,dar mintea mea este inceata o tine pe a ei ,nu sunt trista din cauza testului,in suflet nu mai sunt asa de increzatoare si sincer chiar visam ca voinicii mei sa fie prinsi amindoi.Orice am face noi tot Dumnezeu hotaraste,Daria,Ioana ,Meda voi cum va simtiti?
fireyes spune:
Mai ies si eu un pic din colivie...pe aici, vad ca activitatea e puternica, se pare ca e sezonul de varf recunosc, mai citesc, chiar daca nu ma implic sa mai zic cate ceva...
Va tin pumnii tuturor, ma gandesc cu mult drag la cateva fete scumpe mie si mi-ar placea sa aud doar de bine.
proaspetele gravidute, Elena, Moni, Catalina... Vally, sa stii ca te-am urmarit cu drag, ca fost pacienta a dr T si ma bucur mult pt tine, sunt convinsa ca undeva sus, sunt 2 aripioare care vegheaza asupra ta.
La lista de gravidute, era sa ma ia gura pe dinainte si sa zic de Ioana. Dar mai am rabdare pana pe 18, asa-i?
Muffinuta, mi-au placut mesajele tale, un fel de desert pt mine! Bafta multa, cred ca iti doresc sa te inseli asupra ta... cred ca ar fi un simptom de gravideala
Oana-belgiana, eu cred ca ii zgaltaiam zdravan pe medicii aia... Legat insa de chist, imi scapa acum marimea lui, insa pot sa iti spun de pe pielea mea, ca daca nu e f mare (peste 6cm diam) si nu pare suspect (de alte alea), poate e mai bine sa il lasi acolo. Eu mi-am scos un chist de vreo 5 cm suspectat ca fiind de endometrioza (s-a dovedit ca nu era, dar ca totusi am si endo) si pot sa iti zic ca desi operatia a fost in aprilie, pana in oct cand am avut primul fiv, ovarul ala nu si-a revenit. si desi a produs el cateva ceva, calitatea a fost de rebut si nu m-am putut folosi de nimic. practic, toata "productia" mea de luat in calcul a fost pe ovarul mai putin zgandarit (doar cu ceva leziuni de endo). Am citit mai multe articole din care reiese ca mai bine nu se "lucreaza" chirurgical pe ovare in varianta de fiv... oricum, o alta opinie e un must, zic eu.
Sheri, tot pitita? hai ca poate imi zici si mie ce sport sa fac sa mai dau jos, ca nu imi mai iese cu dieta nika...
Sarrah, eu as astepta ca endo sa ajunga la o valoare mai bunuta, e pacat sa pierzi sansa de ET cu congelati daca nu se intrunesc toate conditiile. Practic, in cazul tau, doar endometrul conteaza cu adevarat si tratamentul de sustinere dupa. Asta din ce sta in puterea omului. In plus, dr mai specializati pe proceduri art recomanda sa lasi sa treaca macar 1 cm (altul decat cel de dupa GIFT in cazul tau).
Koricica, tu, care le stii pe toate, la ce mi-ar folosi sa fac cariotipul? adik sa-l tarai si pe sot in "magica" lume extinsa a investigatiilor. ca de vreo bolicica mai deosebita prin neamuri, nu stim nici unul, iar daca ar fi vorba sa avem un baietel si el sa mosteneasca hiba lu' tati, ce sa facem, sa renuntam la el? inca nu mi-e f clar. adica ok, pr cromozomiale, dar pe intelesu' omului de rand (si eventual mai tare de cap ca tine, ce beneficiu imi aduce mie analiza asta? ca ma gandesc sa fiu cu mai multi pasi inainte, dar nu prea pricepe baba...
Altfel, pt ca tot vorbim de investigatii, am "produs" si eu o histeroscopie ieri. Totul se pare ca e ok locco, insa iarasi, se pare ca nu ma pur rapid pe picioare. inca mai "sangerez" usor si nu ma simt ca un fulg.
Si ma mai framanta o intrebare: sa iau cyclo-progynova dupa cum mi-a recomandat dr care mi-a facut histero? ca eu am uitat sa-i zic ca iau AC ca parte din noul protocol si mi-e sa nu se bata astea cap in cap... voi ce ziceti?
still counting...
dariaioanaxx spune:
Ali-eu nu mai simt nimic, nici spate, nici burtica , nici sani; ieri insa da, ma durea spatele si burta, am luat si nospa; acum cate o crampa ici colo, f. vaga;
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Ioanatugs spune:
Madalina28 multumesc frumos iubita de urari!
LAVINUTZA i-mi pare tare rau! I-ti doresc multa putere pentru a merge mai departe!
21ali ma superi rau. Ce-ti veni sa faci teste in z4 dupa ET??? Te rog frumos incearca sa nu te mai gandesti, in fiecare moment la semne, da-le incolo ca sunt inselatoare. Fa-ti ceva de lucru pe acasa, ceva placut, fa bradul, mergi la cumparaturi. Sa stii ca statul la pat e stresant si nici un medic nu-ti va spune ca reusita depinde de cat de mult ai stat acasa. Eu asa gandesc, dar fiecare face cum vrea si cum poate. I-ti doresc multa liniste sufleteasca!
Dariaioanaxx scuze ca am disparut asa de pe mess, am avut ceva acte de aranjat cu contabilul meu. Mai vorbim!
Eu ma simt in continuare la fel, singura problema e ca m-am constipat si va imaginati ce nasol e.
catank spune:
Ioanatugs ...pt constipstie, fructe, legume, lichide caldute(ceaiuri mai putin concentrate, supe) ...sau supozitor cu glicerina. Mult succes! aaaaa te felicit pentru buna-dispozitie!!!
ali21...urmeaza-i exemplu . Mult succes!
cat sau ank
Moniland spune:
ali, vrei sa iau la tine? Test in ziua a 4-a???? Puteai avea surpriza sa se pozitiveze din cauza pregnylului. Ce faceai atunci?
Eu cred ca ce-ai simtit tu pana ieri-azi au fost de la punctie. Puiutii tai au inceput sa se cuibareasca si apoi incep sa-ti dea si alte stari, putand fi stari optimiste. Mai vb zilele urmatoare....
Ioana, asa te vreau fata draga, activa. pana mai poti
Moniland spune:
vally, astept sa ne dai si noua vestea de la eco.Am tras cu ochiul la alte subiecte si tare m-am bucurat pentru tine. Hai cu amanunte!
cristina_80 spune:
buna seara tuturor!
am inceput sa va citesc incepand din octombrie, atunci cand am avut parte de cel de-al treilea FIV+ICSI. din pacate si acesta nereusit cu ajutorul vostru am reusit sa trec mult mai usor peste aceasta noua dezamagire si sa nu imi pierd increderea ca pana la urma voi reusi.
astazi m-am hotarat sa scriu in primul rand pentru a-i spune lui 21ali ca nu are de ce sa isi faca probleme din ziua 4.
nidarea embrionilor are loc intre z4-z7 de la ET, iar in aceasta perioada trebuie sa fii cat mai linistita si sa ai doar ganduri frumoase pentru a-i ajuta pe micuti sa se fixeze.
va pe toate si va urez sa va tineti in brate cat mai curand.
Ioanatugs spune:
Fireyes multumesc iubita! AC sau Cyclo-Progynova, sa nu le iei impreuna, pentru ca sunt lucruri total diferite. Eu am luat intre FIV-uri doar Cyclo-progynova. Mai intreaba-i si pe ei, dar sigur i-ti vor spune ca nu merg impreuna.
Moniland trebuie sa putem!
Catank asa e, cu zambetul pe buze trecem altfel peste toate in viata!