FIV 206
Raspunsuri - Pagina 5
LAVINUTZA spune:
Multumesc de sustinere! Din pacate nu a fost de data asta - 2,85 chiar daca mi-ar fi placut ca virgula sa nu existe.....
Va pup,
L
mihaele spune:
Lavinai fara cuvinte of Doamne asi face orice sa nu mai existe esecuri ca tre durerose si greu de suportat sunt capul sus si mergi inainte trebuie sa fie bine odata si o data te pup
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi
Moniland spune:
Fete dragi ce cautati simptome , dintre tot ce am simtit eu, intepaturile din zona ovarelor imi erau cele mai dragi. Si cele premenstruale sunt ok daca nu tin mult.
Sunt fete care nu au avut dureri de burta decat dupa 8-9 saptamani si altele care au avut pana in 8-9 saptamani. imi zicea Mirela ca ea le-a avut toata sarcina, iar alte fete ziceau ca nu le durea deloc burta. Eu cred ca daca esti una dintre norocoasele ce nu au dureri premenstruale lunare nici acum nu le vei avea.
Va tin pumnii!!!!!
elenada spune:
Ali21 linistestete si nu mai cauta semne. Fiecare simte intr-un fel sau altul. pe mine pana in ziua a 7-a de la et nu ma durut nimic pe urma a inceput sa ma doara burta de ma termina. sanii nici acum nu ii am tari sunt tot moi desi am 6 saptamani de sarcina iar de durut dor si ei din cand in cand. daca nu mi-am fi greata non stop as intra la idei.
Asteapta testul de sange. pana atunci te poti considera insarcinata asa ca rasfatate si bucurate de orice clipa si lasa gandurile negative ca nu fac bine.
of Lavinutza acum am vazut mesajul tau.
imi pare tare rau. Trebuei sa lupti in continuare pt ceea ce iti doresti atat de mult.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
21ali spune:
Mai fetelor eu am piticii mei pe creier si na le-am facut pe plac ,am facut un test si normal a4zi=negativ,asta este m-ai astept dar slabe sanse ,are dreptate Muffinuta fiecare isi cunoaste corpul .Stiu ca acest test nu este relevant dar nu inteleg de ce ieri ma simteam cu totul altfel si azi se pare ca revine totul la normal(inainte de FIV).
florela30 spune:
lavinuta, tare rau imi pare. Stiu ce simti. Incearca sa fii tare. te pup
ali, realizezi ca la 4 zile de la ET nu are cum sa se pozitiveze testul ala. Inca nu au inventat oamenii astia de stiinta testul care sa te scuteasca de zilele acestea de chin. Si fiecare femeie simte intr-un anumit fel sarcina, trebuie sa mai ai rabdare cateva zile. Stiu ca ti-e greu, eu aveam si palpitatii de emotii. Hai ca mai ai un picut.
dariaioanaxx spune:
Lavi - imi pare rau, stiu ce inseamna beta negativ, dar mergem inainte !
Ali- lasa mai testele de urina, cu credinta pe care o ai in Dumnezeu, o sa vezi ca nu te va uita ! simtomele erau de la tratament daca ele persistau inca de atunci, acum se elimina tratamentul si e normal sa nu le mai ai, dar peste cateva zile poate vor aparea unele care te vor tine 9 luni !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !