FIV 206
Raspunsuri - Pagina 4
medamaya1 spune:
Lavinutza, , sa vii cu vestea mare, doamne ajuta
Fetelor, dragelor, care cum sinteti, Ioana, ca tu esti mai aproape de mine, la zile, cum te simti,ceva ceva..eu am simtit ieri ceva impunsaturi , pe partea stinga, sper sa fie si de bine, in rest nimic,oricum e mult prea devreme, stiu asta...
Huski si Muffinuta, doamne ajuta fetelor.
Va pup si va doresc tuturor ceea ce-mi doresc si mie,
Va pupa fata
dariaioanaxx spune:
Lavi- noroc ! zi ne si noua ce simtome ai ? ceva ceva trebuie sa fie !
SPERANTA, SPERANTA si INCREDERE in DUMNEZEU fetelor!
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
florela30 spune:
Fetelor, au aparut primele semne de CM si cred ca acum sotul meu a inteles ca nu va exista nici un miracol. Din pacate. O voi suna pe doctorita sa stabilim ce vom face in continuare.
21ali spune:
Buna fetelor,daca ieri ma plingeam de durere de sini azi ma pling de dureri de burtica ca la menstruatie,sinii in schimb sunt fleasca nu sunt tari nu ma dor nici macar la atingere,deci sanse 0,sunt in a 4 zi de la ET totul s-a schimbat de ieri pina azi ,vom vedea miine
medamaya1 spune:
Ali, iubita, pina nu vedem negru pe alb, nu ne lasam,da?Capul sus si gindeste pozitiv, te rog
21ali spune:
Of Medamaya ,ma credeam mult mai puternica dar se pare ca nu sunt asa ,nu inteleg -si aici rog fetele cu burtica-sunt asa schimbari de la o zi la alta?Eu fac sculptura din sini cit i-am pipait,prietenele au telefonul inrosit cit le-am intrebat de simtome,asta ptr.ca stau in casa si nu am ocupatie.-ici si voua mult curaj!!!!!!!!!!
dariaioanaxx spune:
Ali- stai linistita, uite stiu persoane care n au simtit mai nimic si erau gravidute; nu te stresa; si eu stau acasa, si incerc sa ma gandesc cat mai putin la semne;te pup si lasa semnele, fii optimista si gandeste ca ne vom intalnii la Gynera la eco, dar de sarcina de data asta !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !