FIV 206
Raspunsuri - Pagina 9
elenada spune:
Moniland facem noi concurs dar sa vedem cine se mai baga.
Anul asta fac craciunul la mama si nu stiu daca sa mai fac pom la mine acasa sau nu. oricum il impodobesc pe cel de la ai mei desi daca stau bine si ma gandesc nu am nici o sansa ca noi o sa ajungem in ajun seara.
Oricum eu ma bag la concursul de brazi.
Se mai baga cineva?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
medamaya1 spune:
Fetelor ptr voi cu dedicatie o echipa de 
Huski, Mufiinuta
, doamne ajuta, va asteptam cu vesti bune
Elenada si Moniland, voi parca mergeti azi la echo, 
Valli, felicitari ptr gemenasi
, sarcina usoara in continuare
Florela, imi pare tare rau
Pup fetele
elenada spune:
Da astazi ne vedem puiutii. Sunt asa de nerabdatoare si de emotionata. nici in ziua nuntii nu am fost asa.
Fetelor haideti cu rezultate pozitive.
Va astept sa mergem toate la odisee.
pupici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Ioanatugs spune:
Elenada asa e iubita!
Intalnire placuta cu bebicul, sau bebicii
la eco!
Medamaya tu cum esti?
Huski tinem pumnii pentru vesti bune!![majorete]
21ali te-ai suparat pe noi??
Mihaele mersic!
Moniland felicitari pentru cele 7 saptamani!
Asteptam vesti de la eco!
21ali spune:
Buna ziua,ei na Ioana cum sa fiu suparata ,aveti dreptate,stau cuminte si astept deocamdata ce pot face,fetelor daca imi ajuta Dumnezeu si voi fi insarcinata(dusa la termen)voi face o copie la acest forum de cind m-am inscris si voi face un mic filmulet cu toate dialogurile avute cu voi pentru ai arata voinicilor mei cine au fost ingerii mei pazitori,cine si cum mi-au indrumat gindurile si pasii catre infaptuirea lor.VA MULTUMESC!
fireyes spune:
Azi e o zi mare-mare!
Abia astept pozici cu proaspetii bebeii (poate sunt mai multe perechi de gemenasi)
, ca vad ca Vally si-a luat deja o pereche
si II de la Husky si Muffinuta!
Sarut mana de ajutor, Kora, acum mi s-a mai luminat si mie creierasul... singura mea problema e legata de timing, adica n-am cum sa am rezultatele inainte sa incep tratamentul...
Oricum, bag de seama ca nimeni nu recomanda inainte de a te apuca de fiv absolut tot ce se poate, in ideea ca ai salva pe langa bani si un stres absolut imposibil de masurat in banuti...
Ioana, imi place de tine, parca atragi lucrurile bune. o sa ma mai dau pe langa tine, sa ma mai lipesc si eu de cate ceva
Da, fetelor, ati avut dreptate cu cyclo-progynova, asa mi-au zis si cei din Austria. acum insa sper sa mi se refaca asa cum trebuie endometrul, dupa histeroscopie, ca bag de seama ca, desi au trecut aproape 2 zile, inca mai sangerez f usor si nu ma simt confortabil. Si nu mai stiu cine zicea, ca dupa histero, s-a dus la TB (Arina sau Elenada?) Eu nu inteleg de ce la toate chestiile care trec aproape pe nesimtite in cazul majoritatii, la mine nu e asa. Cred ca sunt ceva mai defecta
still counting...
medamaya1 spune:
Ioana, cum sa fiu...bine, sechestrata in casa de barbat, eu una as iesii la o schopinguiala, ca asa bine imi face la psihic, dar nu ma inteleg cu nebunul ,asa ca ma uit la tv, mai fac cite o mincarica, sa treaca timpul...tare grea mai e perioada asta.Tu, cum esti?
Ali

pentru voi!!!Doamne ajuata!