FIV 206

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Medamaya,asa sunt "nebunii"..........dar sunt ai nostri cam in situatia ta sunt si eu, in pat, in baie si atit ,doar putin la calculator si restu odihna cu toate ca i-am explicat ca nu este o boala.Ioana nu ma pling de copiat numai sa am cui,draga Daria tu ce faci?Moniland tu imi arati mie ?dar tu de ce ai emotii draga mea azi,te spun eu lui bebe al tau ca esti rea cu mine!-ici si numai vesti bune sa primiti azi........si miine.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

fetelor, bafta multa la toate! Vali- felicitari!. Moni, elena- astepatm ! Ali, Huski, muffi- sa fie cu 2 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ali, hai sa-ti zic de ce am emotii: am facut hcg-ul in ziua 10 de la Et si de atunci nimic, nimic. Nici macar nu am repetat hcg-ul ca asa mi s-a spus. Nu am fost la niciun eco si azi am 7 sapt si 1 zi, tot pentru ca am ascultat de dr. Deci de atata vreme nu stiu nimic. Din cauza asta sunt emotiile, in rest sunt peste asteptari de calma. Daca nu trebuia sa ma duc la eco nici nu ma stresam. Stii tu, urmeaza adevarul. De fapt asa eram in cele 10 zile pana la test. Foarte calma, dar cand se apropia ziua de test emotionata de nu mai vroiam sa ma duc. sa te vad si pe tine cum o sa fii.

Huski, e 13,33.
Muffi, tu pe cand?
elena, nici nu mai trebuie sa-ti zic ca deja stii ca sunt cu pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mufi,ali,huski,las calculatorul aprins caci nu vreau sa pierd vestile bune!

Moni,sa nu ne lasi prea mult sa salivam dupa vestile despre bebe-samburelu,ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Salut toate fetele la cele gravidute le doresc sarcina usoara si sanatosi iar cele care asteptati sa va dea DD teste beta pozitive
Eu va citesc mereu, ma bucur si ma intristez odata cu voi
astept sa vina luna ianuarie cand voi incepe fiv-ul

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ali- ce sa fac, ziua mea decurge cam asa, dimineata duc copilul la scoala(cu masina, n am avut de ales caci sotul este mai mult plecat)apoi vin pap ceva, imi pun utrogestanul si stau o ora in pat dupa el, ma mai ocup de ceva treburi prin casa, mai stau cu nepotica mea, care zice -vreau la tusii!!!- apoi la 14, 15 iar utrogestanuil, in rest tv, ziare, reviste, net, tricotat si tot asa se duce ziua, cam huzuresc si nu sunt invatata asa, ma mai gandesc ca ce de treaba o sa am la serivici cand ma voi intoarce, incerc sa nu ma mai gandesc la semne desi nu reusesc mereu, imi zic ca totul va fi bine, ca Dumnezeu decide si ca trebuie sa gandesc pozitiv si va fi ok!

pupici si bafta tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Medamaya eu sunt bine momentan, incerc sa nu ma gandesc prea mult in ce zi sunt si ce ar trebui sa simt. Eu am revenit la munca dar ma menajez, adica stau toata ziua intr-un fotoliu confortabil cu nasu' in hartii si din cand in cand cate un shoping! Am fost azi la o florarie si asa de frumos mirosea a sarbatoare...m-am uitat la noutati... si m-am simtit tare bine. Trebuie sa-l faci pe sot sa te inteleaga ca e bine sa mai iesi si din casa. Toata lumea alearga dupa cumparaturi de sarbatori..si e tare placut!
21ali, Dariaioanaxx
Huski asteptam cu sufletul la gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Din pacate rezultatul meu este NEGATIV\1

Va pup pe toate si va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Huski i-mi pare rau iubita!Dar in ce zi dupa ET erai azi??? Nu ai facut ET in ziua cand eu aveam punctia??? Iar eu am facut punctia in 3 decembrie, asta ar insemna ca tu esti azi abia in z8 dupa ET. Nu e prea devreme???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Buna fetelor! Sunt si eu noua pe aici si sper sa ma primiti si pe mine in randul aspirantelor la statutul de mama prin FIV. Dupa vreo 2 ani de tratamente si o operatie de desfundare a unor trompe infundate si incapatanate(pt ca pana la urma tot infundate vor sa stea, am decis, eu si cu sotul meu sa mergem catre fertilizare. Noi suntem in stadiul de inceput, la nivel de analize, cu doamna doctor Denisa Protopopescu. Am inteles de la dansa ca FIV-ul o sa-l facem la clinica Genesys. Stie cineva de pe aici ceva informatii care imi pot fi utile?
Felicit toate fetele care au reusit si le tin pumnii stransi celor care incearca sau asteapta un raspuns.

Mergi la inceput