FIV 206
Raspunsuri - Pagina 11
catank spune:
huski Imi pare rau, ...pt tine, pentru toate fetele cand aflam astfel de "vesti", insa stim cu toatele ca FIV-ul este o "loterie", dar datoria noastra este sa incercam, ...din nou, ...din nou, .... Va ginditi cate sunt in situatia noastra care nu au posibilitatea materiala, ...(nici un salariu mediu, nici posibilitatea de a face credit, absolut neajutorati....si traiesc cu speranta daca...)de bine de rau, noi suntem o parte aici, altele "ne privesc din umbra" fara sa intervina cu pasi stingheri sa ne sustinem, ...la bine si ...atunci cand ne este mai putin bine;nu spun rau fiindca, suntem sanatoase, pe "picioarele noastre", cu dorinta de a REUSI!!!...undeva, candva
Va sunt alaturi tuturor!
cat sau ank
LAVINUTZA spune:
Huski -
de ieri am aflat si eu cum este .....sper totusi sa nu ma las coplesita si fac eforturi sa-mi revin si sa o iau de la capat- poate suna a cliseu dar numai cine trece prin asta poate intelege cu adevarat...
pupici,
L
muffinuta spune:
Buna fetelor,
la raport ca de obicei..
Mai intai de toate din nou din tot sufletul
MULTUMESC PENTRU SUPORT SI VA ROG PRIMITI TOATA DRAGOSTEA SI PRIETENIA MEA!
PUPICI PENTRU TOATA LUMEA!
Sper sa nu uit pe nimeni:
MONILAND,GRAVIDUTZA SEFA![]()
ELENADA..LA FEL ![]()
MEDAMAYA-stai domne cuminte acasa,lasa-le icolo de cumparaturi!
VALLY GRAVIDA TOATA ZIUA
MIHAELE
KORAPOP
IOANATUGS..mi-amintesc eu bine cu stelutza noua..dc e asa,felicitari![]()
CATANK
FIREYES
21ALI
DELIA 21![]()

IMPATIENCE
GOLDI
MELUTZICALAVINUTZA.DIN NOU IMI PARE TARE RAU
Si nu in ultimul rand,tie Huski,nu am fost dimineata pe forum,ca m-am grabit sa plec de acasa acum am venit si am vrut imediat sa vad ce ai facut..Huski,mi se rupe inima,mai ales ca noi doua zi de zi am"suferit"..dar ai toata viata inainte si nu dispera,aici fetele sunt cu suflet de aur si vei gasi alinare si afectiune cum nu gasesti cateodata nici in propia familie.
Moniland la 8pm,da?sunt doi zice ...mama omida![]()
Elenada ..va asteptam cu drag pe amandoua aici,si eu alaturi de celelalte fete..
Si acum cred ca vreti sa stiti ce a facut"nu-i frumoasa.da-i batrana"![]()
nu credeti..ha,ha..sunt brici
oup,nu chiar extra 3 kg..
sa o iau de la capat.
Analize la 10,30.
M-am dusin Honolulu,chiar un etaj mai jos unde e clinica,e lab Pathcare ..si ma stiau toate fetele pe acolo,eu cu gura pana la urechi si sufletul purice zic:cat dureaza,cica pana dupa-masa..parca ma ardea stiti nu mai am avut rabdare asa,instantaneu..barbatu-meu cica nu se poate face nimic,mai repede?
M-a pufnt rasul cand il ascultam,astia aici nu fac analize in regim de urgenta,nu e ca la noi,si dc nu scrii pe fisa numele doc nu afli rezultatul in veci,totul e prin doctor,el te suna sa iti dea vestile..
Doct meu e plecat de o saptamana pana in ianuarie,ieri m-a sunat o doctorita,extrem de simpatica si cumsecade,mi-a facut un IA cand era iar plecat,dar fara noroc..se chinuie si ea are 30 si ceva si nu poate face copii..si lucreaza acolo,fetelor..
Oricum vorba lunga,ea cica ieri,mrs..faci analiza de sabge maine(cred ca doct meu vazuse e.mailul care i l-am trimis si i-o fi spus sun-o pe nebuna aia!)![]()
Oricum,insista sa merg,eu zic doc merg oricum nu-ti fie teama,ea tot o tinea ca ma simt bine,sunt Ok?Eu sunt ca tancul,ea nimic..
in fine,azi m-a sunta sa imi zica rezultatul..dar eu dimineata ,inainte de a merge la spital,cum nu puteam dormi,m-am apucat pe la 3 am sa curat baia,cand sa arunc gunoiul ma uit cu scarba le testele facute 3 zile inainte..si zbang!!am cfrezut ca am vedenii,2 linii,erau deja mov,dar erau 2!zic alta tampenie,doar m-am uitat la ele toata ziua in care le-am facut,si scrie clar consideri rezultatul in 5-15 minute ca fiind rezultat real..![]()
Incep febrila sa scotoces prin dulap,nici vorba de alte rezerve de teste ca le folosisem pe toate..iar la 3 dimineata pauza,nu e ca la noi,astia deschid la 9.![]()
barbatu-meu dormea cobza,il trezesc spun:here you are ,honey!el sceptic..
Dupa analiza de sange,in toaleta publica 2 linii,una era ca fata morgana se zgaiau la mine..am crezut ca am vedenii,am lucrat ca fraiera ultimele zile,puteam periclita totul.
cand m-a sunat doctorita,fetele de la laborator l-au facut in 2 ore!asa ..
stiam ,ii spun sunt..ea cica de unde stiu..m-a certat,ca si voi nu mai faceti testele alea tampite fetelor!!!va innebuniti de cap,ea zicea ca extrem de rar apar pozitive la 10 zile..
Asa ca sunt..Doamne,mi-e o frica sa si spun cuvantul..grasunii sunt la mine in burtica,manca-i-ar mama pe ei![]()
Astept dojeneli de la voi ,le merit..
Ah,doc zicea ca am valoare foarte buna e cica 81 ?Voi stiti mai bine,pt ziua 10 ET e buna?Ea parea ft multumita.
maine merg sa mai imi dea tratament si sa vorbim..sper sa fie bine de data aceasta,o iau incet de tot,gata golf,alergari,pot sa fiu ca batoza..
fetelor,sunt extrem de fericita,mai cumpatata,ca nici nu indraznesc sa sper..
Nu scot majoretele intelegeti voi de ce,am vrut sa fim amandoua Huski aici sa ne bucuram impreuna..sa fii tare,la mine,Huski e stransa rau nu am timp,sunt in criza de timp..
DIN NOU MULTUMESC si pt un gand chiar daca nu mi-ati scris>>
Imi vine sa plang ca nebuna..am emotii cu carl pt sambata cand fac iar analizele..![]()
Va scriu mai tarziu

Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
Muffi, foarte buna valoare ai. Felicitari mamico!!! Esti gravida si vei avea un copil!!!!!!!
Si stii cum e aici, ne intristam pentru fetele care nu reusesc si ne bucuram pentru celelalte. Tu meriti toate felicitarile 
LucaLuca spune:
Muffinuta, mi-ai pus creierii pe bigudiuri!!
nu puteai sa scrii "test pozitiv" si apoi sa povestesti? :)) vreo trei minute a durat pana am reusit sa pricep daca e de bine sau nu! :))
bravo, esti cea mai tare!
(e buna valoarea, eu tot la Z10 am facut testul si aveam 105 - au fost gemeni)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
medamaya1 spune:
Muffinutzooooo, felicitari mamicoooo.TI-AM ZIS EU, DOAMNE , SARCINA USOARA SI BEBE(I0, sanatos(i).
, de acum in colo stai mai linistita, sper