FIV 206

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Huski ....imi pare sincer rau.

Vally -felicitari, sarcina usoara.

Muffi ma omori cu mesajele interminabile. De nu o vedeam mai jos pe Moniland cu felicitarile habar nu aveam ce vrei. Felicitari si te asteptam la odisee. Val. ta este f buna. Eu am avut 81 in z12.Asa ca stai linistita.Felicitari!

Azi am fost la eco am vazut si eu o inimioara agitata - 165 batai/minut. Am fost la o prietena care are un eco nu f performant si zice ea ca sacul gestational ar fi mai mic , bebeul e ok si nu e nici o problema. Dar banuiesc ca stiti urmatorul pas.
Pus sot, sunat , maine la 15,30 ma duc la dr. Herghelegiu sa povesteasca la nebuna cum e cu sacu gestational.

Pup si ma rog pt toate fetele in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

[blue]Muffinuto [/blue]draga mea, da ce credeai ca daca eu sunt necajita nu-mi mai pasa de tovarasa mea?!? Sunt aici, chiar daca vad cu greu scrisul din cauza ochilor umflati...

Te pup cu mult drag, si MA ROG pentru tine si puiutzul (puiutzii) tai!

Iti multumesc,dar meriti majoretele din plin asa ca le scot eu pentru tine

Fetelor va multumesc, ranile sunt adanci rau dar promit sa-mi revin cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ei, bravo doamna!
Sincer si eu am citit de vreo doua ori pana sa pricep ca ESTI !
Felicitari !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Felicitari Muffi
Huski
Ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

FELICITARI MUFFI!!!!Sarcina usoara dusa pana la 40 de saptamani si bebe sanatos si norocos!Unu si bun!!!Mie tare imi plac cei nezgarciti la vorba,deci nu ma deranjeazza,ba imi plac mesajele lungi.Intrebare:cu cate ore esti tu inaintea sau in urma fata de Romania,la fus orar ma refer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Muffi felicitari pt gogoshele.Cred ca de-aia ti-ai pus tu nick-ul muffinutza ca banuiai ca se lasa cu muffins.Ei da!Esti pregnanta si ai face bine sa nu te mai zgaltzai atata ca am senzatia ca atunci cand te pui pe scris se zgaltzaie tot forumul ca tine asa de vulcanica esti.FELICITARI! Spor la fitze de-acum incolo ca trebuie sa faci (nu vreau aia vreau de-aia mi-e pofta de aia...) Kisses si pupici.
husky sorry pt acest moment insa nu trebuie sa cazi...sus privirea desi e greu (crede-ma sunt buna doar la sfaturi ca in rest sunt cam kk...cioasa-sper sa nu ma taxeze cineva pt acest cuvant)Data viitoare va fi bine vei vedea.Il rugam pe Dumnezeu sa iti aline sufletzelul si sa iti revii.
Moniland ai vesti in seara asta, nu?Raman pe baricade .
Pupici pt celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Muffinuta FELICITARI SI SARCINA USOARA IUBITA!! Ma bucur pentru tine si te felicit din inima iubita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

fetelor,eu din nou

mama mia nici nu imi vine sa scriu cuvantul..ca sunt,mai fetelor a ramas si baba asta gravida-A DOUA OARA !!anul asta-mi-e si frica ,sunt si fericita..

MERCI MULT:
HUSKI,iubita prima data am cautat vesti despre tine,Moni si Elena..m-a indurerat de numai..imi pare atat de rau ca nu pot spune in cuvinte..stiu cum m-am simtit eu in august la primul FIV ..esuta,bineinteles.Ai te rog grija de tine.

MONILANDmultumesc,ma bucur ca am reusit e drumul luuunggg,e cea mai incitanta si emotionanta calatorie pe care o femeie o poate trai si eu nu am vrut sa fiu exceptia,am dorit sa nu parasesc lumea asta fara sa stiu cum e,sper sa ma ajute bunul Dumnezeu.Mamei ii spun doar sambata dupa analize,cred ca va avea niste emotii!!

CATALINA2307
Tie in primul rand felicitari,tu ca mine te stresezi si la o frunza,daca suntem patite,dar fii optimista ca va fi bine,parca te vad maine la eco esti leita mine..de abia asteapta sa scape aia de mine
asta sunt eu vorba lunga,iar de emotii nu am mai gasit cuvintele,pe de o parte nu realizez inca bine,mai am nevoie se "digerez"iar pe da alta parte nu imi venea sa va spun ca eram stajenita ca eu am reusit si Huski nu..era bucuria deplina pt mine dc eram amandoua,dar stiu ca vine si ziua ei!
Ianamari,merci mult
Ellanik,merci

Meda,stiu ca mi-ai tinut pumnii..acum tu urmezi,eu l-am lasat in pace pe al meu,e zapacit si el nu mai realizeaza,tot se abtine ca cica sa nu sper prea mult,m-a vazut in aprilie cand s-a oprit sarcina din evolutie caam ajuns aproape nebuna de durere asa ca tot sa ingrijoreaza pt mine..acum iti tin pumnii tie..
DELIA 21

Merci mult,thank you!am pus-o..voi ziceti ca e buna si valoarea de 81,atunci e OK daca e aprobat de "comisie"Aici avem aceeasi ora ca in RO deocamdata nu se schimba ora niciodata,cica s-a incercat cu ani de zile in urma..dar cica s-au incurcat astia pe aicinu ajungeau la lucru cand trebuia,ha,ha..asa ca au renuntat..si multumesc inca odata pentru incurajari..
Mai fetelor,sa ma iertati da' nu pot sa fiu scurta cand scriu,asa m-a facut mama,nici cand sunt suparata nici cand sunt fericita..azi a fost cam confuz,daca ma vedeati asta-noapte pe la 3-4 dimineata scotocind prin gunoi,m-au lasat picioarele cand am vazut 2 linii..apoi prin casa ca nu gaseam un test nefolosit..nebunie nu alta..dar voi respectati ce va zice doctorul..ca altfel va pierdeti mintile ca mine

tuturor..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Ionatugs multumesc mult
Goldiimi pare rau ca sunt atat de "dezlanata" mai fetelor,ar trebui sa schimb stilul sa fiu mai rezumatacam tarziu la anii mei,dar..si nu ma mai domniti mai fetelor atata,nu ca nu sunt o doamna. ..pun si eu curand ceva poze ,dc am curaj si lucrurile merg OK,sunt si superstitioasa foc,asa ca sa va arat ca nu ma las..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput