FIV 206
Raspunsuri - Pagina 13
catank spune:
muffinuta

Doamneeee, multumim Tie!!!
Chiar ti-am simtit lipsa astazi, insa acum m-ai facut sa citesc mesajul cu sufletul la gura...(sincer, banuiam sa e ok, pt ai avut un chef de povesti mai mult ca altadata)...dar totul e bine cand se termina cu bine. Felicitari si ai grija de tine,de "burtica", ...de al tau sot,..

Huski...simt ca tot ce spun poate fi folosit impotriva mea, ... Cand am trecut si eu prin ce treci tu, nu am putut varsa o lacrima, ...eram ca "piatra", dar o durere profunda in capul pieptului, sufletul, inima....totul ma durea...
Astazi DA, plingi...dar Maine va fi o noua zi! Sa zimbesti, ..

cat sau ank
elenada spune:
Huski imi pare sincer rau. Iti doresc multa putere sa poti lupta in continuare.
Muffi felicitari graviduto. Ma bucur enorm pt tine. Ti-am zis eu ca testele sunt degeaba si ca analiza e sfanta.
Eu tocmai m-am intors de la eco unde am vazut cel mai frumos punct posibil si cu o inimioara care batea ea acolo cu putere. Ne-am lasat mai greu fotografiat dar pana la urma am facut poza la punctulet.
va pup fetelor si va doresc tutturor sa va vedeti intr-o buna zi punctulete
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mihaele spune:
Muffinuta[/red] FELICITARI iubita asrcina usoara fara probleme si la termen ma bucr din tot sufletul pentru tine bravo sa ai griga de tine si de bebe 

Huski

iubita stiu ce este in sufletelul tau am trecut de trei ori prin esecurile astea crunte dar cu credinta in Dumnezeu mergem mai departe el ne da putere sa trecem peste durerea esecului te pup si sint alaturi de tine

Elenada ma bucur ca sunteti bien Dumnezeu sa va ajute incontinuare 

Moniland urmezi la raport 

Kora

[red]Ioana tu urmeziiii cu testul pozitiv

Fetelor va pup pe fiecare in parte si Dumnezeu sa va ajute sa va tineti bebei mult doriti in brate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
catalina2307 spune:
Muffi saru'mana mult. Bag de seama ca esti singura care se bucura si de inimioara mea. Si Ioana pe prive. ![]()
Da las ca nu trebe sa se mai bucure nimeni ca ma bucur io pt tot universul. Si maine o sa ma bucur si mai mult.
Muffi - daca sunt paranoica? Rau de tot. Barbata'miu spune ca se chinuie astia sa ma lase gravi ca sa scape de mine
.
Elenada - felicitari. Ma bucur mult si ma bucur ca este unu.
vally spune:
huski 

Catalina sa-ti traiasca inimioara!
!
te ,ma asteptam cu vesti!
muffinuta felicitari! sa-ti traiasca samburelul! vezi ca se poate!!
!
proaspata 

http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png
elenada spune:
Catalina stii bine ca si eu ma bucur pt inimioara ta si sa mai stii ca imi doresc mult ca la anu sa ne povestim despre cum arata bebelusii nostri.
Moniland hai draguta zii ce fac puiutii tai
Pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Ioanatugs spune:
Elenada felicitari pentru inimioara si punctulet! Cred ca a fost cea mai frumoasa intalnire...iar celelalte vor fi si mai frumoase!!
Catalina2307 cum sa nu ma bucur iubita de inimioara ta!
Si ma bucur si ca te-ai mai linistit un pic!
Mihaele ti-a soptit cineva??![]()

Daca pina acum ma laudam ca nu ma doare nimic, acum a inceput sa ma doara spatele in dreptul bazinului si capul e ametit un pic. O fi de la utrogestan, sau de la faptul ca nu prea mai beau cafea>??
catalina2307 spune:
Ce imi place
. D'aia imi sunteti dragi. Io stiu ca ma iubiti si va bucurati pentru inimioara mea da ma dau si io in barci.
Si io va iubesc ![]()
catank spune:
Catalina 2307

"Hoata" mica ce esti, ...normal ca iti suntem alaturi, eu cand scriu aici ma adresez tuturor care sunt pe "baricade". Ce este mai frumos decat sa te bucuri pt bucuria celui de "linga tine"??
p.s.Pastreaza-ti energia, ...va veni ziua cand trebuie sa ne fii si tu alaturi..
pupici la gravidute, numai si numai pt gravidute![]()

cat sau ank
daniela74 spune:
Hop si eu
MUFFINUZTA,asa mare cum esti,sa sti ca vin cu batul la tine
.era sa mor de inima pina am citit tot,BRAVO,FELICITARI,ai reusit,sa-ti dea DD sarcina usoara si bebe sanatos.
HUSKI ,imi pare tare rau,dar capul sus, mergem inainte.
GRAVIDUTELOR,sa va traiasca inimioarele,sa va bucurati de ele.
Ce super vesti,ma bucur mult pentru voi.
FETELOR care asteapta rezultate,va tin pumnii.
va pup si noapte buna.![]()