Nou stil de viata 239
Raspunsuri - Pagina 18
mamica dulce spune:
Buna dimineata fetele !!
Pentru raport-tagnez la 74,5 kg
Abia astept sa vina vacanta..mai am azi, maine si sambata si apoi gata....pana pe 6 ianuarie.
Pe de alta parte, deocamdata nici nu-mi vine a crede ca saptamana viitoare e Craciunul, n-am nici un feeling anul asta,nimic. Nici prin casa n-am decorat mai mult de cateva luminite la geamuri in timp ce in ceilalti ani era asa frumos si plin...Tot zic ca am timp, Craciunul e departe ..pana ce m-a lovit revelatia ca Ajunul e in 7 zile.
V-am pupat pe toate, spor la pregatiri!
puskin spune:
Neata,
si eu astept sa se faca mai repede weekend, sa stau acasa 2 saptamani.
Daniela, cred ca din conopida o sa fac supa crema mai degraba, dar de obicei pun si broccoli ca imi place.
Roxa, stiu ca e greu sa iei pauza de la sport, dar in cazul tau nu vad alta solutie. Banuiala mea este ca ti-ai stresat organismul mancand aiurea si facand prea mult sport pentru modul cum te alimentezi. Da-i o pauza sa se refaca .
Mihaser, daca ne tinem de treaba sigur ajungem. Probabil tu inaintea mea, ca pleci cu avantaj .
Gusta, multumesc. Nu vrei sa te tii si tu cu mine de treaba?
Doina .
Mamica Dulce, te mai asteptam la povesti.
Carmen, Vik, Louisea, Mik, unde sunteti? Ma treceti pe aici ca mi-e dor sa va citesc .
madelaine77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Buna fetele! Madelaine ma bucur ca o sa am partenera de invatat! si eliberare la birou...se apropie 25 ale lunii, nu? Si nu ma refer la Craciun...contabilii stiu de ce! |
Da colega...si luna asta nu are '25 de zile pt contabili'..ca pe 25 e Craciun...
MADELAINE
carina spune:
Salutare,
Roxa&Daniela: oricat mi-as dori sa ne intalnim, as prefera sa o lasam pe februarie.
Zuzi: ma bucur ca iti mai amintesti de mine
Carmen: felicitari pentru cum ai slabit
Din pacate nu am timp de nimic mai mult asa ca va las doar cateva poze din Roma: http://flickr.com/photos/32304863@N04/sets/72157611355554414/
Va pup pe toate,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
madelaine77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Buna seara doamnelor, Nu am mai pus demult meniul, si asta nu prentru ca nu ma tin de dieta ci pentru ca tin o dieta mai altfel si nu vreau sa va influentez. Iata ce am papat azi: 08.00 - 80g sardine in ulei, piure de broccoli cu smantana 11.00 - 75g friptura de strut, piure de broccoli cu smantana 15.30 - 75g friptura de strut, piure de broccoli cu smantana 19.30 - 30g branza brie, 100g salata iceberg, 1 lingura ulei de masline, 30g nuci Piureul de broccoli e facut din: 200g broccoli, 25g unt, 200g smantana fermentata. Total 1532 calorii. |
Puskinutulke...mie imi suna a Atkins bine de tot...dar te rog eu mult posteaza meniul pt ca ma mai inspir si eu din el...Stii bine ca eu sunt 'iubita lu' Atkins'
MADELAINE
Tzuni spune:
Carina, esti minunata in poze! Si vad ca ai prins vreme buna acolo! Mi-e dor de Vatican...
Puskin, si eu sunt topita dupa broccoli! E Atkins ceea ce tii tu acolo?
Fetelor, am facut pestele ala - Pangasius - si a iesit BESTIAL! E clar: de-acu' ma pot marita! Numa sa gasesc fraierul....
N-am vb pana acum despre asta, dar e timpul:
ce faceti de sarbatori?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
madelaine77 spune:
Puskin, ai idee cate cati hidrati de carbon are un snitel de 150 gr, facut doar cu ou si faina , fara pesmet?
MADELAINE
puskin spune:
Fetele, nu e Atkins, e ceva de genul. Insa grasimile se iau in mare parte din surse vegetale, nu animale, carbohidratii se tin sub 30g si proteinele sunt iar limitate, in functie de individ.
Nu am vrut sa va spun despre ce e vorba pentru ca dieta asta ( apropo, se numeste ketogenica sau cetogenica) este periculoasa daca nu este tinuta ca la carte ( si e o carte groasa, pe care am studiat-o inainte).
Dieta este tinuta de culturisti inainte de concursuri pentru a pierde grasime fara sa piarda muschi, cam asta e...
Va rog eu mult, nu tineti asa ceva fara documentare serioasa, este periculos!
Madelaine, carnea nu are carbo, oul lafel, intrebarea este legata de cantitatea de faina. Probabil maxim 1 lingura la un snitel, deci cam 19g carbs.
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Scuze ca nu am dat raport ieri....raport 79 kg! La ce am patimit 2 saptamani ma mir ca am dat numai atat. Sunt binisor, tin regim si ma omoara. Ce am voie sa mananc nu-mi face bine la stomac si uite asa ma invart intr-un cerc vicios. Nu am voie prajeli(oricum nu mancam), carne de porc, mezeluri de orice fel, oua(decat unul pe saptamana). Pot manca fructe cat de multe, dar sunt multe care nu-mi fac bine la stomac, carne la gratar sau la cuptor, legume. Slava Domnului ca nu am hapatita, dar trebuie sa am grija cu ficatul. In rest, suntem bine....nu am pregatit nimik...dar nimik pentru sarbatori Azi avem serbare la gradi, o sa fac poze si va arat. Va pup pe toate si sper sa pot intra mai des
Crys si Dany