Nou stil de viata 239

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

M-am spalat...am dat si cu pasta de dinti pe maini si tot simt mirosul Problema e ca pute si matza (de la cod) si vrea sa-mi doarma in cap Daca maine nu mai scriu pe forum, inseamna ca-s leshinata de la miros!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna noaptea si milioane de scuze pt ca nu am dat raportul...dar am uitat sa ma cantaresc de dimi. So....revin maine cu raportul, sper macar 100-200 gr sa fi scazut...desi dupa un we cu poamana porcului....s-ar parea ca nu. Dar...vedem maine dimi.

In rest suntem ok, eu cu munca si nu prea mai ajung la calculator...decat foarte rar.

Va poop pe toate fara exceptie si...pe curand!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata la !

Azi dau eu cafea si ceaiuri. Iar is matinala, dupa cum vad. N-am mai putut sa dorm :(.

Tzuni, eu stiu ca mirosul de peste dispare cu lamaie.

Roxa, ne auzim. Problema e ca pregatesc o instalare zilele astea, sper sa terminam in timp util. Eu plec sambata dimineata, am avion la 6.45 , asta inseamna ca ma trezesc pe la 4 si ceva.

Ruxandra, multumesc de lamuriri. Mi s-a parut mie cam low-low carb. Cred ca iti poti face si piure de conopida, in aceeasi formula ca cel de broccoli. Mie imi place mai mult conopida si cred ca imi fac si eu cand ajung la Bucuresti.

O zi frumoasa sa aveti!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata. Am venit cu cafeaua calda si buna.

Daniela spor la treaba si sper sa reusim, daca nu, asa cum ai zis si tu, ne vedem in ianuarie. Sa vedem ce putem zilele astea.

Tzuni, am uitat sa-ti zic aseara, eu cand iau pangasius sau salau, le iau direct file, curatat, doar sa-l gatesc...il spal doar lucru care nu lasa asa un miros...acu,io de unde sa stiu ca te-ai dedat la cod? Eu cod nu iau din principiu ca luai odata si am vazut ca pute, si lasa miros in toata casa... de peste...hmm...ia si tu ce zise si Meph, ca e foarte bun...ai vazut cat l-am laudat mandoua...

Ruxi, voi incerca si varianta asta, dar inca constiinta nu ma lasa sa ma opresc din efort, nush ce-o intrat in mine...iardaca ma las si cand ma reapuc nu mai fac asa de bine, e de rau...deocamdata am reusit de i-am speriat pe cativa de la sala cu "obiceiurile" mele...

va si va doresc o zi minunata!
Roxa

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Danielag, multam de idee.

Roxa-Boxa , stai tu linistita ca file am luat: si de cod si de pangasius. Ca la altceva nu ma bag... Fac azi pangasius.

Mi-e somn de mor. Ma duc sa-mi fac cafeaua si lapticu lu Meri.

Revin.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Sunt happy...am 61 de kg! Suna promitator!

Si dupa cum am promis:

Intrebari pentru noile venite:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?

Eu nu tin dieta...m-ar tenta aia mediteraneana! Din pacate nu prea am timp sa ma documentez despre ea.

2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?

Deocamdata nu fac, insa o sa merg sifur la inot si tae bo

3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?

Am urmat cateva:- cea disociata...personal mi se pare o porcarie...m-am deshidratat, nu am slabit...poate m-am anemiat!
- cea cu supa de varza....m-am saturat repede de supa!
- dieta hipocalorica din mami...asta mi s-a parut cea mai ok dintre toate porcariile de diete pe care le-am tinut. Am tinut-o o sapt sau 2 si am dat jos cam 2 kg, pe care nu le-am mai pus dupa!

Am avut si perioade de ovo-lacto-vegetarianism...m-am simtit ok...si analizele mi-au iesit si analizele bune.

4. Ce intelegeti prin "a manca sanatos"?

Prin a manca sanatos inteleg a avea o viata echilibrata cu mese la ore fixe si mancare preparata sanatos fara chestii artificiale...numai cu ingrediente naturala...ca la bunica, dar fara unturi, uleiuri nasoale, etc. Daca m-ar tine buzunarele as cumpara numai mancare bio!

5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi?

Daca tin o dieta nu ma abat! Insa rar o tin...De la modul de viata sanatos ma mai abat...dar nu exagerez!

6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?

Nu imi plac dietele foarte stricte, la care tre sa masori mancarea sau sa gatesti dupa anumite retete...Nu am timp ptr ele!

7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?

Daunatoare mi se par meniurile disociate...organismul are nevoie de tot...nu doar de proteine sau cartofi....eu in ziua cu cartofi nu m-am simtit bine deloc...Asa ca atentie si la sanatate!

Puskin Doamne ajuta sa jungem repede la 60 si poate chiar si mai jos!

Dordia si io am bagat putin soric!

Sandalele alea sunt super Gabriela, insa nu ma vad in stare sa le port...cred ca as avea niste picioare super umflate la 10 minute dupe ce le pun. :(

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Multumim de vorbele bune si sper sa scapam si sa ramanem numai cu amintirea.Azi noapte a fost super de la 2 la 4 si ceva mi-a tusit si mi-a cantat o brad frumos(in olandeza|) si eu trebuia sa ii cant hai odor hai pasarica .Arat parca as fi dormit sub tir si plus ca am si racit si nu stiu exact un loc in organism unde nu ma doare.

Roxa cu papi nu am ce vorbi pentru ca am cam luat distanta amandoi si eu numai am putere sa ii explic lui multe lucruri.

Tzuni super aventura cu pestele,sfaturi nu am.

Ruxandra vreau sa te felicit pentru ca te tii de treaba.

Eu nu am cum sa slabesc pentru ca realizez ca trebuie sa imi gasesc echilibru interior si dupa cu siguranta am sa ma tin de treaba.

Cuscra eu am avut hepatita prin clasa a 4 si acuma la analize imi ies transaminazele marite,dar stiu ca atunci am tinut regim nu gluma si mi-a fost bine.

A zi pentru ca vreau sa am un pic mai mult grija de mine ca nimeni nu are vreau sa imi iau cantar nou si o bicicleta de casa(nu stiu cum ii zice) si aici poate aveti vreo parere ca mi-ar prinde bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Daniela, am facut rost de Don Quijote, intr-un final. Sint 2 caramizi de carti a cite 600 si ceva de pagini fiecare. Deci e clar ce fac de Craciun.

Tzunica, eu cred ca mita a fost fericita. Mirosul de pe miini iese cu lamiie sau cafea macinata.
Deci azi ne poftesti la un pangasius? Cu geaca sau fara geaca?

Sabina, tin pumnii pentru azi. Succes!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

fara gol-golutz

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor,
A inceput o noua zi de munca, abia astept sa se termine.
Serbarea a fost foarte frumoasa , am intrat in spiritul sarbatorilor si parca am inceput sa ma linistesc.
Oana a fost foarte fericita, i-a placut cum am imbracat-o si mai ales ca am fardat-o.
S-a bucurat foarte mult ca a venit Mos Craciun , nu mai putea de fericire.
Am facut poze si zilele astea o sa le pun ca sa le vedeti si voi.
toata gasca de fete.

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput