Nou stil de viata 239
Raspunsuri - Pagina 19
louisea spune:
Puskin nu plange ca uite c-am venit
Desi speram sa fiu mai libera zilele astea n-am reusit..
Tu ce mai zici? Cum iti mai e genunchiul?
Ai intrat in atmosfera de Craciun? Ca eu nu prea
Anda faine pozele, da tu nu prea zambesti Cum a fost serbarea Carinei?
Si mie mi s-a facut dor de Roma
Sanatate bolnaviorilor
Delia spor la citit sa ai
Mai vin.......
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
puskin spune:
Louisea, . Gata, nu mai plang. Genunchiul e binisor, tot n-am aflat ce am acolo, trebuie sa ajung la un spital sa fac o radiografie si nu am timp.
N-am intrat in spiritul Craciunului, la noi in casa e cam trist, asteptam un telefon din Romania cu vesti proaste .
Madelaine, cu placere. Mare grija cu Atkins, e super periculos.
Delidana spune:
Tzuni, am uitat sa-ti raspund, miine e ultima zi cind ma mai duc la scoala anul asta. Sper. De sarbatori nu stiu ce-o sa fac in afara de a-i tine de urit lui Mos Quijote. Craciunul sigur il fac la ai mei, in rest....
Tu? Cu Meri si cu decodoru'?
Carina, ti-am admirat pozele.
Lou, mersi.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Puskin tin pumnii sa treaca cu bine sarbatorile si fara probleme! imi imaginez ce-ai in suflet...
Delidana, de Crcaiun stau si eu acasa, dar numai cu Meri, pt ca...nu mai exista decodor! De Rev s-ar putea sa plec la munte la niste prieteni, la o cabana. Cu Meri, fireste! Pe 23 ne vine Mos Craciun acasa. Daca vrei sa-l vezi, te astept la noi!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
gusta spune:
Anda frumoase poze.
Delia bina macar ca ai cu cine face sarbatorile.
Tzuni pot veni eu la mosul ,ca am fost cuminte am papat tot din farfurie si am cerut si desert(de 2 ori).Noi de sarbatori vom sta acasa.
Ruxandra sper sa treceti cu bine si sa nu primiti nici un telefon.
Gabriela papuci m-au dat pe spate adica tocurile .
Cuscra felicitari pentru schimbarea prefixului.
Zuzi cum a trecut operatia?
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Gusta, te astept cu tot dragul!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
puskin spune:
Tzuni, vreau si eu la mosu' vostru !
Delia, pai e timpul sa faci niste sport...
Gusta, si eu sper.
Plec acasa, ma duc sa fac cumparaturi. Fac bomboane si fursecuri pentru prieteni .
Pup fetel,
Ruxandra
louisea spune:
Zuzi sanatate soacrei. E totul bine? I-a facut cu laser?
Ce-ti mai face prietena?
Ruxi spor sa ai la cumparaturi si la facut papa bun
Si sanatate celor dragi. Sper sa aveti un Craciun linistit
Daniela am papat si eu piza azi Da acasa si am cumparat aluatu
Gusta sanatate Marei!!
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
Buna ziua dragelor.
In primul rand vreau s-o felicit pe Criscosty pentru dubla realizare : Schimarea prefixului (kg) si a categoriei.
Si-apoi pe Tzuni care in sfarsit a terminat "razboiul" cu pestii. Felicitari si tie dar zau ca nu-i un motiv sa-ti "ucizi celibatul" Vin si eu la mosul tau? Macar virtual?
Sa nu uit de Anda care m-a incantat cu pozele din Roma. Sincer as fi vrut mai multe. Ce i-ai luat Carinei din Roma?
Ruxi succes cu noua dieta. Se pare ca te-ajuta.
Gusta acum de sarbatori sigur o sa schimbe situatia itre tine si papi. Fii optimista.
Mihaela nu stiu ce sa mai cred cu raporturile tale. Marti mi-ai zis ca ai 67 si azi 61. Oare incurc eu borcanele?
Tlaura tu pe unde mai esti? Hai mai da-ne un semn de viatza. Cum a fost la Andrei la serbare? Sau inca n-a avut loc.
Dordia astept raportul tau.
Mamica Dulce iaca a mai trecut un an si tu ai avut atat de multe realizari pe anul acesta. Eu inca mai sper sa revii la 5.5 kg. pierdute anul acesta.
Lou deci de saptamna viitoare o sa fi mai des pe-aici?
Despre mine pot sa va spun ca "dihania" iar mi-a (re)facut basica in talpa si cred ca cel mai bine e sa fortez un pic lucrurile, sa se sparga si sa termin cu ea. In rest am sa lucrez pana pe 24 la pranz asa ca in weekendul acesta am sa incerc sa fac macr o parte din pregatiri.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)