Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
acum l-am adormit, am avut o zi si o seara de exceptie, in sensul prost al cuvantului . ma apuc de citit din urma.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
moldoveanca spune:
Bravo fetele asa sunt mandra de voi ca o sa faceti fericiti copilasii

.Am pregatit si eu o cutie cu hainute si jucarii sa trimit unor copilasi de la tara care o duc tare greu![]()
mami fericita de Vladut Dominic
papanash spune:
da,cam asta e!
sa va zic ce ispravi a mai facut atomicul. ieri a venit factura detaliata de mobil. am 2 pagini de vodafone live. stiam ca a butonat la greu, e si vina mea ca atunci cand am ceva de facut ( mail,mess,forum) ii mai dau telefonul sa stea intr-un loc. s-a invatat sa-l deblocheze. scuze Rox si Maria, el v-a sunat in seara asta, asa ca daca aveti apeluri de la mine sau beep el e de vina
, eu dau sms.apropo, a trimis si mms .
azi pe la pranz a desfacut o doza cu lapte praf, a imprastiat-o bucuros, incepand din bucatarie,hol,sufra.
dupa ce-am aspirat, a tras o farfurie mare din scurgatorul de pe chiuveta, a facut-o praf, bine ca nu s-a taiat nici de data asta.
dupa-amiaza mi-a facut faza cu priza.
mai pe seara a butonat aragazul, eram langa el cand a deschis gazul la un ochi.poate ziceti ca-s nebuna ca-l las in bucatarie, dar n-am usa nici la bucatarie nici la sufra, asa ca ajunge oriunde, imediat.
ma simt obosita de parca am sapat toata ziua.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
moldoveanca spune:
Papanash chiar ai incercat sa-l pedepsesti?
Sunt sigura ca nu inteleg asta inca
Al meu are boala pe firul de la antena tv si il cert si ii explic,cum scapa in camera acolo se duce
urmychance spune:
Buna seara,
am si eu tastatura noua....pot sa scriu din nou, daca ma vreti!, dar mai am de citit vreo 5 capitole...sunt in urma rau.
Noi suntem bine. Tudor mananca un pic mai bine, dar tot se trezeste noaptea sa bea apa, ceai. Lapte ii dau dimineata. Mi se pare tare greu sa ma duc sa ii fac lapte, ce bine era cu tzitzi.
Mie mi-a venit ciclul a doua oara de cand am nascut, menstra precedenta a fost de abia pe 18 octombrie parca. Atunci a fost doar 3 zile si nu prea mult, insa acum e jale. De ieri dimineata am schimbat deja vreo 12 tampoane (daca nu mai mult) si am patat vreo trei randuri de haine. Mult frate, mult.
Vreau sa va intreb si eu despre sterilet, o fi ok sa imi pun si daca da, care e cel mai bun. Si cam cat costa?
Si ce scaun de masina imi recomandati pt Tudor. Unul bun, dar nici f scump.
Multumesc.
luy spune:
papanash
o mamica obosita
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
urmy, bine ai revenit ! Noi avem scaun de masina Moovy de la Inglesina, a costat cred 4 milioane. Mai au la fel Sim, Teodora si, daca nu ma insel, Erina.
Erina, drum bun, sa aveti o vacanta frumoasa si Daria sa se simta excelent cu bunicii si verisorul 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
moldoveanca spune:
Urmy,noi avem Britax Evolva 123 e de la 9 la 36 de kg deci il ai pt muuult timp.Nu stiu cat e in tara aici l-am vazut la 100 de lire deci cam 450 ron.Mi se pare foarte bun.Am avut cand am fost in tara unul de la Iglesina si nu mi-a placut deloc
luy spune:
betty, mergi si vezi ce iti ofera, abia dupa aceea poti sa incepi sa te gandesti daca merita sau nu sa faci schimbarea. Mult succes ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )