Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 6
cecilia L spune:
Roxana, m-a apucat de trimis PM, iti trimit ....PM
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
noapte buna
Roxana, ti-am trimis PM
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
Devylla pup si merci frumos...imi pare rau ca nu ne-am vazut cand ai venit in Romania...sincera sa fiu am un program foarte tampit in ultima vreme si de cand cu criza asta muncesc si mai mult. Nenorocirea este ca lucrand in property & company management si real estate sunt afectata in mod direct...contracte cazute, suspendate, etc...asa ca muncesc mai mult ca sa imi mentin clientii care ii am, si sa gasesc alti potentiali clienti, etc...
Pe de alta parte de ceva vreme ma curteaza o corporatie sa ma angajez la ei exact pe specializarea mea -domeniu pe care nu am lucrat dar tinand cont ca este combinat cu managementul, nu imi fac nici o problema. Sincera sa fiu nu stiu ce sa fac. Adica pe de alta parte businnes-ul personal merge bine, intradevar nu atat de bine ca acum 3-4 luni, dar e bine. Pe de alta parte vazand previziunile analistilor nu prea vad o linie roz ci din contra...asa ca apare un alt minus. Nu mai sunt angajata la stapan din 2002 si am fost foarte fericita cand am luat decizia sa lucrez pe cont propriu si nu stiu daca as putea sa ma adaptez dar aici am posibilitatea sa fac o cariera si IT-ul v-a merge intotdeauna si in plus am posibilitaea sa ma tirez oriunde in lumea asta cu job-ul asta. Imi place tare mult ce fac, dar daca continua asa, divizia noastra de managemnt nu va mai avea de lucru, de fapt nu va mai fi productiva asa ca poate ar fi mai bine sa ma gandesc la mine inainte sa se intample asta si oricum lucrand cu sotul meu, imi este greu, avem viziuni contradictorii s.a.m.d. Voi ce spuneti?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Multumesc din suflet Cecilia pentru ajutor. Eu pun acum lista cu jucarii donate la tema cu pricina.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
betty78 spune:
Cred ca sunt putin stresata cu ce se intampla acum pe piata si asta este rezultatul...pana maine imi revin
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Gata, am pus lista si ma retrag.
Betty, nu stiu exact ce faci acum versus ce faceai inainte, dar nu cred ca va fi usor sa reintri in rigorile unei companii ca angajat. Uite, eu am fost destul de lejera pe job-ul meu de aici, fata de vechiul job unde eram sclav. M-am invatat cu independenta, responsabilitate, dar si flexibilitate. Dar numai pentru ca am nimerit un departament mai non-conformist unde munca era de baza, dar respectau si omul. Ei bine, schimbarea departamentului a insemnat si o altfel de schimbare pentru mine, ma simt oarecum cu un pas mai aproape de vremurile trecute de la vechiul job si nu imi place deloc. Cei de acolo m-au tot curtat multa vreme sa ma intorc dar nu as mai putea sa lucrez acolo asa cum se lucreaza dupa ce am vazut ca se poate mai bine. Pe de alta parte daca nu as mai avea de ales si ar trebui sa supravietuiesc cumva probabil as face si compromisul asta. DEpinde de tine daca o percepi ca pe o necesitate sau doar evaluezi o oportunitate.
tin pumnii sa iei decizia cea mai inteleapta si buna pentru tine.
Noapte buna si linistita tuturor!
Rox ,
Poze
betty78 spune:
Adevarul este ca evaluez o oportunitate, dar care s-ar putea ca intr-un an sa devina o necesitate asta in cazul in care piata evolueaza in acest sens. Si atunci nu stiu care vor mai fi ofertele valabile pe piata cu salarii bune...ca de, eu doar m-am obisnuit cu bani f. multi
. uff grea decizie... O sa ma duc probabil la ei sa vad cum si ce ofera si crae ar fi conditiile si daca imi convine atunci o sa ma mai gandesc. Si ce ma deranjeaza f mult este ca mie nu imi plac companiile cu reguli stricte..eu nu sunt de acord cu treaba aia sa iti tii angajatul la birou daca nu are ce face ci doar sa semneze condica...chair ma bucur cand cineva isi indeplineste cu mult mai rapid targetul decat altii si apoi mai i-a cate o pauza...asata inseamna ca este baiat destept si o merita...oricum la mine funcioneaza dupa posibilitae si target stabilit....cea ce sigur nu o sa gasesc intr-o corporatie
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Scuze pt greseli, dar imi este foarte lene sa le rectific.
Ahh si Rox asa cum ti-a spus si Carpatina, vorbeam de mama mea nu de bona
, iar in cazul asta este cu mult mai greou sa o faci sa inteleaza (exact cum ai spus tu) - apropo imi spune dupa fiecare weekend ca Mario a slabit si ca este tras la fata si ca nu il hranesc...adica ideea este ca ea il indoapa in timpul saptamanii iar eu ii dau sa manance atat cat cred eu ca este necesar. Ex, ieri seara: Mario a mancat 2 iaurturi in total de 250 ml si inca mai cerea de mancare si nu i-am mai dat pentru ca avusese si inainte cu 2 ore o alta masa. Dac era dupa mama sunt cmai mult decat convinsa ca i-ar fi dat inca un iart si probabil si o bucatica de paine, etc...Poti sa iti dai seama ce scandal mi-a facut ca nu am mai vrut sa indop copilul?
Doamnelor va doresc o noapte excelenta
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Mda, cam asta e la mine, am trecut de la a rezolva cate ceva cand terminam treaba la a fi sunata si cand ies la baie. Si ma scoate din minti chestia asta. Ma rog, noul sef a lasat o mai moale deocamdata, dar am auzit eu un principiu cum ca un pas inapoi poate fi urmat de 2 pasi inainte. ![]()
Cred ca e greu sa apreciezi acum in ce masura va deveni necesitate intr-un an. Dar merita sa mergi si merita sa impui conditiile tale daca nu ai de pierdut (gen program mai flexibil, salariu, etc). Daca iti accepta din ele poate merita sa faci pasul. Tin pumnii!
Acum chiar ma culc, am terminat cu umanitarele. Sper sa ne mobilizam corespunzator pana la urma.
Noapte buna!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Betty, imi cer scuze pentru incurcatura cu mama si bona, chiar sunt cam aiurita. Noroc ca e Carpatina mereu pe faza sa ma aduca cu picioarele pe pamant. Cunosc foarte bine discutiile cu mama, exact la fel e si la noi. Mereu ii vede slabi, raciti, neglijati, etc. Nu pare ca fac nimic bine, motiv pentru care imi saboteaza si autoritatea in fata la lor. La Mario si la Andrei nu se vede inca efectul, dar la Alex te asigur ca am probleme si nu prea stiu cum sa le rezolv. Daca la tine se reduce numai la ce iti zice tie, poti sa incerci sa ignori si sa mergi mai departe. Noapte buna!
Rox ,
Poze