Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 8
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy urmy, bine ai revenit ! Noi avem scaun de masina Moovy de la Inglesina, a costat cred 4 milioane. Mai au la fel Sim, Teodora si, daca nu ma insel, Erina. Erina, drum bun, sa aveti o vacanta frumoasa si Daria sa se simta excelent cu bunicii si verisorul ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati Si-apoi un vot sa-mi acordati ! |
multumesc. E ok la pret. Se scoate usor? ca o sa il montam la masina de servici a sotului si nu stiu daca il poate lasa acolo permanent. Se lasa si pe spate?
moldoveanca spune:
Luy uite ca nu stiu ce fcel de Iglesina era ala care l-am avut in tara(era al unor prieteni).Al vostru pana la cate kg e?
mami fericita de Vladut Dominic
luy spune:
isabeluta, ce piticot smecheros ai tu acolo !
Face parte din trupa de elfishori a Mosului ? Are o expresie... stie el ceva si noi nu stim... oare stie ce cadouri a pregatit Mosul ? ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
moldoveanca spune:
Urmy mie mi-a venit tot dupa ce am terminat cu alaptatul si in fiecare luna e super abundent.Consum o groaza de tampoane si ma simt super slabita,dureri ingrozitoare.Ma intreb daca e ok sa fie asa.La medic mi-a spus ca totul e normal
urmychance spune:
Moldoveanca - in legatura cu scaunul: in primul rand multumesc si tie pt parere, vad ca este 1000 ron http://reclama/detalii.php?cod=BX01. Cam scump. In schimb este bun pana la o varsta mai mare.
Cat despre ciclu, eu asa aveam si inainte, nu ma nelinistesc prea tare.
Mai vroiam sa spun despre Tudor. El la 3 luni avea 7 kg si acum la un an si aproape 3 luni are 10. Luna asta nu s-a ingrasat deloc sau s-a ingrasat putin si a slabit imediat. Este slabut, nu? desi toata lumea zice ca arata bine.
Si inca una si ma duc. (sau nu!)..ii pierdusem lui tudor o ghetuta si am gasit-o dupa 3 zile. Am plans de bucurie.
mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat. revin daca imi amintesc.
alinus_25 spune:
aia pusa pe sotii trimit un pup maaare si o imbratisare calda daca zici ca vorbesti cu Mosul.
Doamnelor, nu am deadline, insa nu prea stiu cum e cu DPN dupa terminarea cic-ului. Nu as vrea sa ma trezesc fara indemnizatie, pe la munci nu stiu daca ajung pana la 2 ani ai lui Teo.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
alinus_25 spune:
Ideea era ca dpn sa fie in timpul cic -ului. V-am lamurit bustean, nu?
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
urmychance spune:
Mi-am amintit...si tudor a inceput sa muste. O fi de la masele? Inca nu are nici una.
Sotul face chiftele! Sotul meu!
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy urmy, bine ai revenit ! Noi avem scaun de masina Moovy de la Inglesina, a costat cred 4 milioane. Mai au la fel Sim, Teodora si, daca nu ma insel, Erina. |
Si noi tot Moovy. L-a primit Teo de motz de la prieteni de-ai nostri. Nu mi se pare grozav, insa e bun, isi face treaba.
Ce ma deranjeaza la el??? - se culiseaza greu, si husa e plasticaciune. Oare sunt huse mai bune de cumparat? I-as lua una de bbc si deschisa la cuuloare.
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
moldoveanca spune:
Urmy asa de mult e?10 mil??Nu am reusit sa vad daca e cel de care vb eu