Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi ce cosulete????????vreau si eu sa stiu

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ralu esti o draguta dar la mine nu se aplica Eu nu imi sun socrii. Ii suna fiul lor. Cat despre partea cu miscatul lui bb cand imi amintesc cat de entuziasmati au fost la prima sarcina daca i-as anunta asa ceva ar crede ca am luat-o razna.
Las ca e mai bine sa ne vedem rar spre deloc (ahhhh de ce a plecat prietena mea in Italia ca doar puteam sa ma plimb linistita cu ea si sa iesim in oras decat sa ma duc in vizite la ei )

Fetelor eu ma opresc din scris ca vad ca am logoree. Daca atatea luni doar am citit

bebelusi eu de ceva ani stau in Bistrita. Activeaza-ti si tu pm sa iti trimit salata.

Aaa fetelor imi dati si mie contul comun sa vad pozele cu voi?
Eu peisaje si poze cu ai mei copii am aici http://community.webshots.com/user/aalinador

Cu burta nu mi-am facut inca tot din cauza de pititci multi pe creier.

28+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Aalina...doar ca sa se consemneze la dosar... nici eu nu mi-am sunat socrii niciodata pana am ramas insarcinata, dar acum ca am motiv ma gandeam ca dupa 4 ani ce m-au stresat doar ei, merit si eu putina satisfactie... si mama ce dulce e razbunarea (fie ea arma prostului, tot e dulce tare

Neatza Bebelusi... nu vi la Mures azi? (Stiu ca nu vi, dar intrebarea moarte n-are)

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ledi ce cosulete????????vreau si eu sa stiu

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

cosulete din aluat de foietaj umplute cu diverse chestii(crema de branza cu ciuperci,somon afumat,etc etc..ce-ti place)

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Mi-am adus aminte.. cel mai tare am enervat-o pe soacra-mea acu vreo doi ani cand a sunat ea la 7 jumate duminica dimineata si eu cand am vazut ca e ea, initial nu am vrut sa raspund, dar ehhh... rautatea asta, nu m-am putut abtine (precizez ca a sunat pe tel. sotului). Asa ca am raspuns si am inceput "pentru moment, abonatul connex nu poate fi contactat... si ma busea rasul si pe sotul la fel... ea a inchis, sotul a sunat-o inapoi si ia zis ca glumeam si ca defapt eram eu nu robotul.... nu a mai vorbit cu mine vreo 3 luni

Dar eu si acum ma amuz cand imi aduc aminte...

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Leditia sau Roxana mai dati reteta aia inca o data va rog? Eu am deja doi tauri in familie (gurmanzi amandoi - mancarea tre sa arate intr-un fel - eu nu am talente de ornat) si nu priep de ce asta mic care nu are cum iesi taur ma pune sa gatesc. In sarcina asta asa mi-am dezvoltat o dorinta de a gati ceva de speriat....

Ralu eu ma consider razbunata. Le fac si al doilea nepot!! Aaa sa nu uit imi place numele fetitei tale.

28+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata! sau buna ziua...eu acum m am trezit, cata leneeee si ziceam ca poate imi fac vant pe la spital la piticii mei azi.
Naty nu ma pricep atat de bine la medicatia asta "simptomaptica" a colonului iritabil, stiu doar ca merita sa le incerci si uneori unul din medicamente da roade.Tatal meu in perioadele mai nasoale in afara de debridat ajunge sa ia Normix care este un antibiotic! totusi cu spectru intestinal, s-a ajuns la concluzia ca nu se absoarbe si ca actioneaza local.Tata are partea cu diareea mai accentuata, sunt persoane care dimpotriva sunt mai constipati.Dar Normixul asta chiar e o chestie buna , l-am luat si eu de cateva ori in diarei si e f eficace.Nu se da inainte de 12 ani.

Cat priveste retardul acela eu cred ca imp e ca s-a sesizat cineva si dc chiar e ceva scoate bb la timp si asta tre sa te linisteasca.E un semn ca esti f bine urmarita si asta pe mine m-ar linisti f tare, in plus din acest moment bebe e suficient de bine ca sa supravietuiasca fara pb.Si ca si cauze cele fetale sunt mult mai rare decat cele materne si nu exista motiv sa te gandesti la acestea.Asa ca vazand si facand.

Pup restul fetelor

bb mic

POZE
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna burtici,

Acum am ajuns de la doctor, unde am asteptat 2 ore pentru ca sa intru. Era o nebunie. Pe scurt, bebe e in norma, are 1920 g, e mai mica cu o zi, insa dr nu s-a aratat ingrijorat. Puia mea statea f ghemuita, cu coloana inspre noi, asa ca a fost f greu sa o masuram. I-am vazut doar jumatate din fatuca si jumatate din inimioara. Dr a zis ca e oricum bine.

IR-urile s-au diminuat, pe stanga de la 0,88 la 0,62, ceea ce e bine. Sunt crescute, dar nu exagerat.

Problema e ca bebe e atat de jos, incat starea colului nu a putut fi evaluata iar dr mi-a zis ca daca nu stau numai in pat, NASC si ideal ar fi sa o mai tin macar pana la 36-37 sapt. Urmatoarea vizita peste 3 sapt cand stabilim nasterea, facem toate analizele (cultura de col, sange, urina, teste de coagulare, programare anestezie, evaluare cardiologica) si gata, pe 20 ianuarie nastem. Sa dea Domnul sa ajungem la termen!!!!

Naty si Catisto, Herghe mi-a spus ca fata mea e dezvoltata normal pt 32 sapt si 5 zile. Din cate imi aduc aminte, bebeii vostri au cu aprox. 100 - 150 g mai putin, deci nu va mai impacientati. L-am intrebat expres daca fata e ok si a zis ca se inscrie in valorile medii. Deci, fara stres.

Hai ca v-am facut capul calendar. Citesc din urma si revin.

Bee32+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele ce-o fi cu ariya?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irina

bee stai cumintica. Si intrerupe serviciul.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput