Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Aalina eu am facut prima doza aseara pt ca am o dr de fam.de-ti sta mintea in loc.In sapt 28-29 imi zice dr mea ginecolog sa ma programez pt vaccin,ma duc la dr de fam si-mi zice ca in sapt 34 se face si sa merg atunci.Bunnn,ma duc in sapt 34 si asta nu era si-mi zice asistenta ei ca trebuie sa-i duc hartie de la dr mea cum ca am voie sa fac asa ceva!!!!Aseara m-am dus dupa prenatal,care era facut de la inceputul lunii,dar mie nu mi-a zis..Ma rog,dupa ceva discutii care m-au scos din pepeni,ca prea se da desteapta si are impresia ca restul sunt niste ignoranti si prosti,mi-a facut vaccinul si mi-a zis sa ma duc peste o luna pt a doua doza...sigur,dupa ce nasc ma voi duce:)))))

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Cami,bine ca ai sunat-o,chiar ma gandeam ca daca nu raspunde la apelul meu pe forum sa o sun.
Jasmi te pup.

POZE CU NOI
Minunea mea

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Cristi pe mine m-a supravegheat pana acum Dr. Gliga de la maternitatea veche. Pe vineri mi-am facut o programare la Dr. Garbovan tot de la maternitatea veche (sunt stresata tare cu ultimele masuratori ale bebitei si vreau sa stau linistita de Craciun asa ca merg vineri la un alt eco si la o alta parere). Dr. Gliga e tare de treaba, insa nu asista la nastere daca nu e de garda. Spre deosebire de Bucuresti pe la noi nu iti vine gine. la nastere decat daca esti vreo pila... Dar nu ma stresez tare, pana la urma moasa e mai importanta, doctorul doar daca Doamne fereste e vreo problema... speram sa nu fie cazul.

Am ales maternitatea veche pt. ca e mult mai liniste si pace fata de Spitalul nou, cel putin mie asa mi s-a parut, si in plus imi placea tare de Dr. Gliga care e un scump (inainte sa raman insarcinata nu aveam probleme cu consultul clinic la el ca ma udam cand il vedeam hihi...da shhh nu mai spuneti la nimeni )

Subscriu si eu la meniul de Craciun:
- sarmalute din varza murata
- pui la cuptor
- ciorba de perisoare cu moare
- salate de vinete, icre, boeuf, oua umplute
- tort ora 12

evident toate in portii mici, ca mai aduce si mama de mancarica...

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ii cunosc si eu pe doctorii gliga - ca si sora lui e doctor gine, tot la maternitatea veche - si sunt super amandoi

35+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cristi ai pm. Daca mai vrei si alte retete zi care si mai scriu.

Ralumold imi e dor de o plimbare pe centrul Muresului. Aveam o prietena care a plecat in Italia acum si de cate ori se mergea la socri eu si cu ea bagam prajituri ce centru. Poti impartasi ceva idei de stresat socri?

Leditia si a mea e asa de aia intrebam ca sa vad cand se face de fapt. Desi eu am facut si in 2003 da cica trebuie si acum. Azi ma duc si eu si am o lista de intrebari. As intra in prenatal pe 5 ianuarie (desi ea imi dadea de acum o saptamana - dar mai am si concediu plus ca vreau sigur sa raman cu 42 zile dupa nastere si sa nu risc) Si trebuie sa vad daca o gasesc atunci fiind dupa sarbatori. Cu programul de 6 ore nu ma mai incurc dar as vrea sa vad daca stie ceva de adeverinta pentru tatici cum ca au facut curs ca sa aiba 10 zile libere. Asistenta acum 2 saptamani mi-a spus ca de obicei doctorita da fier si vigantol Asa fara analize? Cum eu am incredere in ginecolog l-am intrebat pe el daca sa iau ceva extra si in afara de materna a zis nimic. Analize voi mai face la urmatorul control in saptamana 31-32.

28+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

aalina multumesc mult, am primit

35+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

catisto probabil ca nu ai citit, eu de joia trecuta le bazai pe fete cu aceeasi problema. Deci - la eco facuta joia trecuta fata mea avea varsta dupa UM 33 sapt + 5 zile si dupa eco 32 sapt + 1 zi si 1,850 gr. Ecografista mi-a spus sa revin pentru reevaluare peste 2 saptamani si ca, daca nu recupereaza sau daca retardul de crestere se mareste probabil va trebui scoasa fiindca inseamna cu ne se dezvolta bine in mediul intrauterin. Luni am fost si la ginecolog care mi-a spus sa nu ma panichez dar ca trebuie urmarita indeaproape asa ca m-a chemat vinerea asta la spital sa ma puna la monitor si sa repet ecografia.
Tu la ce dr. mergi? La ce spital?
Cand te-a mai chemat la control?
Pana acum fata a fost in grafice?

irina vineri ma duc la eco.
Iti dai seama ce m-am ingrozit cand am citit diverse ...

Adineauri am vorbit cu varu-miu si l-am pus sa sune si el la ecografista sa o intrebe ce si cum (e rezident in spital); a vorbit putin ca era in timpul programului, dar i-a zis sa nu ma ingrijorez, doar sa repet eco la spital saptaman viitoare (eu de fapt ma duc sapt. asta cum a zis ginecologul) si sa facem si un doppler la clinica pe 22.

lisa revin la probelma sotului tau - ma gandesc ca poate fi si o colita, care are cam aceleasi semne cu sindromul de colon iritabil. Eu as reoeta si colonoscopia si endo.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

de stresat socrii?? HIHIHIHIHIHI

1. Sunat soacra la 11 seara (ea e demult in pat) si spus...sotul se uita la TV eu ma plictisesc, v-am sunat sa vad ce faceti :D sau aaa... la dvs. am sunat? imi cer scuze vroiam sa o sun pe mama...

2. Sunat soacra duminica dimineata la 7 jumate pentru reteta de sos x. care ii place asa de mult sotului...

3. Sunat socrul in mijlocul zilei cand are cea mai multa traba, sa-i spunem si lui ca misca bebe, nu?

mai scriu????

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ce gospodine sunteti,eu inca nu m-am hotarat ce fac de Craciun,daca fac ceva de mancare sau altceva pe la spitalCa nu stiu ce va fi pana atunci...
As vrea sa fac ceva bun,dar acum sunt in ceata si nu vreau sa-mi fac mari sperante..Si pt ca oricum mi-e greu sa stau in picioare,nu as face mare lucru,iar unele chestii le-as cumpara(cum sunt cozonacii),iar altele le-as lua de la soacra-mea(cum ar fi sarmalele,ca dureaza mult pana le impaturesc)Si in rest o friptura impanata cu diverse la cuptor,sau niste rulade de carne sau un pui umplut la cuptor,o prajitura,o salata..si cred ca-i suficient..Daca nasc pana atunci s-ar putea sa schimb meniul,ca n-o sa ma pot indopa cu sarmale si chestii grele,asa ca raman tot in ceata.
Aaa si musai as repeta cosuletele Roxanei ca nu m-am bucurat si eu de ele mai deloc prima data..Acum iau mai mult aluat

POZE CU NOI
Minunea mea

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere ce jucaus eeeee asa e si al meu, aseara am incercat si eu sa il surprind cu camera, daca mi-a iesit va pun si eu filmuletul

Cristi ai grija de tine.

Nici eu nu ma plictisesc acasa, nu te gandi ca stai acasa si nu ai ce face. Ganddestete ca ti-ai luat concediul de odihna acum si sa vezi ce o sa profiti de liberul asta....

Ingrid draga mea eu zic sa te opresti cu geamurile alea, zau...

Catisto nu iti mai face atata griji in privinta greutatii, important e sa fie sanatoasa, sunt atatia copii care se nasc cu greutate mica. Tu stai cat mai linistita si cat mai mult la pat ca sa se prelungeasca termenul.

Aalina dar tu de unde esti? Cum faci salata de ciuperci?

Ralu esti mortala cu stresatul soacrei

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput