Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
lisa eu am sindrom de intestin iritabil, diagnostic pus in urma colonoscopiei, cu aceleasi simptome ca si sotul tau, mai putin ragaiala si arsurile. Asa cum bine spunea irina tratamentul e mai mult al simptomelor, cauza nu prea poate fi tratata. Mie dr. mi-a zis asa "vestea buna e ca nu o boala grava, nu o sa mori din ea; vestea rea e ca nici nu vei scapa de ea" Si chiar asa e, e ceva tare chinuitor.
irina daca sti vreun tratament, please spune-mi-l si mie.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
34+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Aalina spune:
Cristi ce aproape esti. Ca sa nu mai spun ce vise ai…Eu abia astept concediul (mai am 8 zile de venit la lucru) ca sa imi ornez casa, sa pregatesc bradutul si apoi meniul de Craciun. Seara in general am program cu piticul din dotare. Pentru vacanta deja am pregatit diverse materiale sa lipim, coloram, desenam... Incerc sa ii acord acum cat de mult timp pentru ca apoi stiu ca va fi mai greu.
Carmen eu am avut mereu o fixatie cu inghetata. Dar cum stiu de la prima sarcina cat de greu le dau jos de data asta am rarit torturile ![]()
Bafta sa rezolvati cu geamul fara multe drumuri.
Ingrid oricat de incet ai sterge geamurile alea ai admiratia mea. Eu la operatiunea asta o solicit mereu pe mama.
Naty esti cumintica, da?
28+ cu
Fabian si
Dorian
catisto spune:
Buna fetelor!
Am fost si eu ieri la eco si sunt putin trista . Bebita mea are 1,8 Kg . Varsta sarcinii dupa UM este de 33 sapt si 5 zile iar dupa masuratorile eco este de 32 sapt si 3 zile . Doctorul a spus ca daca s-ar naste la termen ar avea intre 3 si 3,2 kg dar cum sunt slabe sansele sa duc sarcina pana la termen mi-e teama ca o sa se nasca prea micuta .
Vreau sa va intreb fetelor, daca de la ultima eco facuta la 27 de sapt bebita a avut un ritm mai lent de crestere pana acum este posibil ca de acum incolo sa fie mai rapid?
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
33+
cu Ioana Ruxandra
cristi_2003 spune:
aalina - ce faci ca meniu de craciun? la noi e primul in familie si habar nu am ce sa fac
35+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI

cami_antonia spune:
fetele
neataaaaaaa
azi sunt cam intr-un mare fel .... caci le urmez pe fetele care au fost racite .... ma doare in gat si am nasul infundat si cred ca ma ia si capul .... fetele care aveti experienta racitului .... va rog sa-mi dati ceva sfaturi .... am transpirat si f rau aseara ca am luat deja atunci un paracetamol .....
fetele am vb cu JASMI si mi-a spus ca are ceva probleme cu calculatorul de la munca .... nu poate intra pe cont ... nu poate scrie ..... dar ne citeste si va saluta pe toate .... este bine si inca la munca .......
30+
ANTONIA IOANA
AMR 10 SAPT
Camelia
Aalina spune:
Cristi esti convinsa ca vrei sa il scriu aici? E totusi subiect de gravidute.
Eu de Craciun am mereu invitati pe ai mei si niste prieteni foarte apropiati asa ca fac: sarmale, salata boeuf, salata de ciuperci si anul asta o sa fac supa dulce ca in Ardeal (desi eu nu ma omor dupa ea, pana sa ma marit nici nu stiam ce e aia dar aici se pare ca e tare cautata) De obicei faceam ciorba de burta dar cum burta proaspata imi e adusa pe ultima suta de metri nu am nervi anul asta sa stau vine nu vine...Asa ca o sa o fac de revelion. Si o sa mai faca sotul meu piftie ca eu nu stiu si nici nu mananc dar lui si la ai mei le place.
In rest cum vom fi amandoi acasa pana de revelion o sa facem facem diverse sf-uri cu ce gasim prin casa. El e mare gurmand si ii si place sa gateasca asa ca ... e super. Acum incercam diverse mancaruri de retete chinezesti.
Problema nu e cu gatitul ci ca anul asta nu am chef de musafiri, de stat in picioare, de spalat vasele...
Cami la mine la raceala a functionat zeama de lamaie cu ceai cu apa cu ce o fi da in cantitate imensa.
Catisto fetele spun ca bb recupereaza foarte bine in greutate dupa ce iese.
28+ cu
Fabian si
Dorian
cami_antonia spune:
cristi .... iti spun eu ce voi face ....
salata de beufe
oua umplute
sarmale
friptura de porc la tava la cuptor
si multe ale genului porcesc .... ahahahah ... carnati ... toba ... etc
si bineinteles o ciorbita dar de pui
si un mare si bun tort sau o crema de zahar ars ....
cam atat .... plus cateva salate care sa mai intregeasca aperitivul
30+
ANTONIA IOANA
AMR 10 SAPT
Camelia
cristi_2003 spune:
cami si aalina - imi dati si ceva retete, pe PM eventual - sa nu ne alunge fetele? ca am mancat din astea da nu am facut niciodata
35+ cu
Stefan Carol
AMR 3 SAPTAMANI

Ralumold spune:
neatza fetele!!
Cris eu stau acasa de la 5 luni asa ca sunt experta in program :)
Dimineata trebaluiesc prin casa, dar nu mai mult de 3 ore, apoi plimbarica (daca nu am unde sa merg ies macar in curte care are 10 ari) dupa care iau in ordine fie masina de cusut (nu stiu sa cos, dar ma distrez stricand materiale), fie goblenul, fie pictura (de asemenea nu am talent la desen, dar e amuzant asa ca mi-a cumparat dragul de sot de toate, da de oi deveni artista), intre timp mai vorbesc cu voi, merge si televizorul, dar din pacate nu prea am la ce sa ma uit, mai butonez si internetul...
Am o zi pe saptamana (joia) cand ies in oras singurica si cat ma tine (ca si timp) ma mai uit prin magazine, mai cumpar sosetute la micuta, am o cafenea unde sunt client fidel de joi unde ma opresc la un latte machiato.. si gata a trecut si ziua asta
La mine e putin mai greu pt. ca sotiorul lucreaza pana la 19.00...ce sa-i faci daca e sef... dar cneva tre sa aduca si doi lei in casa.
Nu e asa greu Cris, gaseste-ti un hobby in fiecare oras sunt magazine de gen... si gasesti tu ce sa faci.
Cand sunt in totala pana de idei o stresez pe soacra-mea ca si aia e distractiv 
pup fetele
Ralu
32+ cu
Hera
AMR 8 SAPTAMANI
cristi_2003 spune:
ralu - la ce dr mergi si la ce spital? si eu de fapt sunt din tg mures, doar din iarna m-am mutat
35+ cu
Stefan Carol
AMR 3 SAPTAMANI