Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
Eseea spune:
Flowerbee, ma bucur tare mult de vestile de la dr. Numai bine.
si acum sa te intreb ceva : am citit ca ai fost ieri la Instit, de Hematologie. Ai avut trimitere de la dr de fam? Cat ai platit?
Mami de fetita
si de baietel
24+
bebelusi spune:
Ralumond, as veni ca mi se pare asa un oras frumos Tg Mures....
Chiar fetelor ce e cu Ariya????Ariyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, esti ok?????
Bee, deci sa fii cuminte si sa stai mai linistita
.
Eu tocmai am papat. Ziceti-mi si mie ce sa mai gatesc de post ca nu mai stiu 

Fetelor, eu nu am nici un chef sa fac curat 
, am asa o lene pe mineeee 
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Aalina,reteta a fost data pe privat,deci nu aici..
Acum m-am uitat si am vazut ca mi-a disparut folderul din calc,unde-mi mai salvam eu diverse retete de la Roxana.
Aluatul e aluat de foietaj.Il lasi la dezghetat putin si apoi tai cu un pahar forme(de cerc,normal).Dupa care,tai niste fasii pe care le "lipesti" de jur imprejur la fiecare rotund din asta si le bagi la cuptor.Ele o sa se umfle,eu am scobit in ele nitel si le-am umplut cu ce-am avut prin casa,ciuperci,crema de branza,capere,somon afumat etc etc..sau ce va place voua..
O sa va puna Roxana o poza cu ele,ca eu am facut o singura data doar si nu am apucat sa le pozez..
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.
Carmen_Marieta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralumold de stresat socrii?? HIHIHIHIHIHI 1. Sunat soacra la 11 seara (ea e demult in pat) si spus...sotul se uita la TV eu ma plictisesc, v-am sunat sa vad ce faceti :D sau aaa... la dvs. am sunat? imi cer scuze vroiam sa o sun pe mama... 2. Sunat soacra duminica dimineata la 7 jumate pentru reteta de sos x. care ii place asa de mult sotului... 3. Sunat socrul in mijlocul zilei cand are cea mai multa traba, sa-i spunem si lui ca misca bebe, nu? mai scriu???? Ralu 32+ cu HeraAMR 8 SAPTAMANI |
ESTI TAREEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
29+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
roxanaz spune:
Aalina, Patricia, puteti vedea aici cosuletele cu umplutura de struguri si branzeturi sau cele cu somon si capere (cred ca mai sunt si alte ipostaze prin albumul ala, mai clare)
Irina ai un mesaj offline de la mine pe yahoo, daca ai timp azi sa te uiti pe el azi, saru mana mult 
Ralumold spune:
Bebelusi uite cateva idei:
- ardei umpluti cu orez si ciuperci
- ciuperci cu sos de ceapa
- mazare verde sote
- supa minestrone
- panzanella
mai am si alte idei daca vrei :) 
Ralu
32+ cu
Hera
AMR 8 SAPTAMANI
flowerbee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea Flowerbee, ma bucur tare mult de vestile de la dr. Numai bine. ![]() si acum sa te intreb ceva : am citit ca ai fost ieri la Instit, de Hematologie. Ai avut trimitere de la dr de fam? Cat ai platit? Mami de fetita si de baietel 24+ |
Eseea, am avut un bilet de la Harghelegiu pe care l-am uitat oricum acasa. Asa ca m-am dus acolo si am spus ce vreau. M-a costat 58 lei cu totul (titrare anticorpi, compatitbilitate cu grupa sotului).
Sa iasa fetele la interval, sa vedem ce mai fac!!!!
Vineri e ultima zi de serviciu. Uraaaa!!!!
Bee
32+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Eseea spune:
mercic
. Deci ai facut 2 analize inteleg de au costat asa mult? Eu am de facut doar anticorpii anti Rh.
Mami de fetita
si de baietel
24+
bebelusi spune:
Panzanella ce e? ca restul le-am incercat
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Aaa si inca ceva legat de reteta..ciupercile sa fie calite bine bine,sa nu aiba apa deloc,ca se strica aluatul..Si daca tot zici ca ai 2 gurmanzi(am si eu unul),ia mai mult aluat,ies cam putine dintr-un aluat de 800gr.
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.