Prima sarcina - primele instincte materne (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Imi pare rau ca ai pierdut 2 sarcini,imi inchipui ca e ffff greu,
dar acum vei avea o printesa,nu mai e asa de mult...o sa vezi ca va
zbura timpul,si iti vei tine comoara in brate...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

buna imi pare bine ca v-am gasit sunt o burtica de 18 sapt si am inceput sa ma gandesc deja la ce carucior sa cumpar si nu prea stiu e prea mare oferta si toate sunt asa frumoase....voi ce ziceti am auzit la cineva de stokke explory dar mi se pare cam piperat voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Berarpiri
Mie Milano ca oras nu imi place in mod special dar sunt acele mici localitati din jurul lui la app 30km super dragute.

meleea
bun venit burtica noua,cel mai bun sfat pe care ti-l pot da in acest sens este sa mergi la Baby Expo care a inceput chiar de azi: www.babyexpo.ro
Aici vei gasi intr-un singur loc foarte multe firme cu produse pt copii intre 0-5ani ,deci vei avea de unde alege plus ca au multe reduceri.

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

bun venit meleea! scrie repede la orice subiect de pe forum 10 mesaje ca sa-ti fie postate in timp real

astazi am fost la baby expo (sala polivalenta) sincera sa fiu nu am fost lacut impresionata de ce am gasit acolo..dar intradevar sunt reduceri..merita sa te duci sa vezi, si sa cumperi doar unele chetii..e bine sa tii k pe 16 martie este kidex (la romexpo) este mai mare decat baby expo si acolo gasesti sigur mai multe modele de carucioare decat aici..asa ca eu zis ca nu te grabesti k esti abia la inceputul sarcinii
legate de carut..sunt mai multe criterii dupa care am sortat si noi modelele..unu din ele si f important este modul in care se strange..sa fie cat mai usor (kg) sa se stranga cu o mana daca se poate..fara sa tragi de nu stiu cate manere si sa apesi pe nenumarate butoane..noi am luat 3 in 1 adik scoik landou si carutul sport toate detasabile si atasabile pe acelasi cadru..aici o sa intalnesti mai multe pareri legate de utilitatea landoului..noi insa il gasim important pt coloana bebelului..si incearca sa manuiesti un pic prin magazin carutul..poate iti pui geanta sau geaca sau ceva in carut..pt ca este diferenta intre a-l manuii gol si a-l manevra cu ceva greutate in al(cateva kg)..sa aiba de preferat husa pt ploaie, gentuta si cos..o sa le gasesti f utile cand o sa stai cu bebe in parc mai mult timp..
toate astea au fost si criteriile noastre cand am cumparat carutul, informatii pe care le-am cules de la alte mamici si prieteni

sper sa te ajute..scuze ca m-am lungit!
spor la cumparaturi

Cristina cu bebe mic 36+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

imbratisez cu drag burticile si mamicile fericite

Scuzati absentza atat de mare insa m-am cununat. V-am zis k o sa facem cununia la sfarsitul lui februarie.

Ma bucur ca toate sunteti bine...si noi la fel. Se pare ca am ramas cu acelasi procent de 70% fetiza. L-am intrebat pe noul dr dak trebuie sa mai fac vreo eco si mi-a zis k se fac ecografii doar la 12 si 22 sapt, restul doar dak e ceva grav. O sa merg sa-mi fac o eco in alta parte, dar asta cand o sa am putin timp. Deocamdata alerg sa-mi schimb actele : buletinul, pasaportul, carnetl de conducere....multa alergatuta..offf

Leeloo, cat de putin mai ai !
Garga, am vazut pozele...o frumusetze de printesa ce cresti tu acolo, felicitari !...Are ochii tai albastri k marea
alina

Va urez o duminica placuta !

26 + Nada Eugenia

Mergi la inceput

Dragele mele va daruiesc de 1 Martie cate o floricica virtuala tentru fiecare

Ertina frumos numele fetitei
Casa de piatra si fericire!!

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

alina, ms frumos

numele sunt ale soacrei si ale mamei mele ( care s-a dus in urma cu 5 ani )

o saptamana usoara si placuta va urez!

26 + nada eugenia

Mergi la inceput

Ce mai face bebelina o simti ,se zbenguie mult?

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Ce mai face bebelina o simti ,se zbenguie mult?

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

daaaa, o simt dimineata si seara cand stau intinsa-n pat, plus dupa ce mananc...din 3 in 3 ore . Am luat deja 11 kg .

Cateodata chiar ma gadila, nu stiu daca si voi ati experimentat senzatia asta !

26 + nada eugenia

Mergi la inceput

La mine acum s-a mai marit si are mai mare putere. Ieri nu stiu ce s-a intamplat pe acolo dar am avut o durere de vreo 2-3 ore la stomac groaznica, nu reuseam sa mai stau nicicum in pat.
Eu am luat vreo 12kg pana cum,vad ca e perioada in care iau cate 1kg la 1-2sapt.Dar nu-mi fac griji ,le dau jos dupa nastere.,adevarul e ca nu pot sa ma las de dulciuri.

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput