Prima sarcina - primele instincte materne (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

fetelor
ce mai faceti?
Berarpiri ma bucur ca s-a facut bine Ambra, chiar m-am gandit la voi zilele trecute pt ca Arianna a facut rosu in gat...dar nu de frig ci de cat tipa, chiuie etc
Leeloo cum te simti?mai atat de putin...parca ieri postai prima data la subiectul asta, si erai pina de emotii legate de sarcina...acum mai ai un pas micutz pana iti vezi puiul

Meleea bine ai venit printre noi!de carucior nu-ti pot spune decat sa nu te grabesti cand il cumperi, ai timp destul. eu am tinut neaparat sa fie landou pt ca am nascut iarna, si mi s-a parut mult mai aparat de frig si de vant copilul.aaa si inca o chestie...daca stai la bloc...ai grija sa nu fie imens ca sa intre in lift, la mine asta a fost un criteriu foarte important
ertina ma bucur mult ca mai vad vesti si de la tine, te dadusem disparuta...vrei sa ma bagi in sperieti? frumos nume ai ales, pe langa faptul ca ae o valoare sentimentala este si rar.
alina tu ce mai faci? multumim de martisorul virtual

in alta ordine de idei...azi am reusit sa facem vaccinul de 4 luni, dupa ce saptamana trecuta mi-a zis medicul ca nu il poate face din cauza de "rosu in gat". am stat 5 zile pe tratament cu panadol baby din 8 in 8 ore si picaturi de nas, dar acum suntem bine...si vaccinate domle`!
Arianna e pe zi ce trece mai zvapaiata...tipa cat o tin plamanii, se gangure, rade mereu cand ii vorbesti...iar de 1 saptaman se intoarce singurica de pe o parte pe alta...deci tre` sa fiu mult mai atenta pe unde o las ca sa nu se rostogoleasca si sa cada in rest toate bune...eu tot incerc sa fac miscare pt a scapa de 5-6kg, dar vad ca nici un efect pt ca de mancat tot tre sa mananc atfel raman fara laptic...asa ca...mai astept pana voi putea tine un regim ca sa scap de burta si aripioarele astea cu care as putea sa ma apuc de "Dansuri cu sabia" la cat de pronuntate sunt eheee...stiti voi vorba aia...tara arde si baba se piaptana

Va pupam si sa stiti ca va citesc mereu chiar daca nu am timp sa va si scriu.cate o pt fiecare!

fericita de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

alina-e adevarat ca le dai jos kg. dupa ce nasti...Dar as vrea sa-ti dau un sfat,eu am nascut f. greu (am avut travaliu de 20 ore) din cauza ca am pus 20 de kg. in timpul sarcinii.Doar atunci am inteles de ce ma certa dc. pt. kg.
Si eu nu mancam mult deloc,problema mea era ca mancam cu pofta...

gargaritza-asa era si Ambra,gangurea,imita sunetele pe care le auzea...era tare figura..
Deja are 4 luni...iti vine sa crezi?
Ce repede trece timpul...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

alina-e adevarat ca le dai jos kg. dupa ce nasti...Dar as vrea sa-ti dau un sfat,eu am nascut f. greu (am avut travaliu de 20 ore) din cauza ca am pus 20 de kg. in timpul sarcinii.Doar atunci am inteles de ce ma certa dc. pt. kg.
Si eu nu mancam mult deloc,problema mea era ca mancam cu pofta...

gargaritza-asa era si Ambra,gangurea,imita sunetele pe care le auzea...era tare figura..
Deja are 4 luni...iti vine sa crezi?
Ce repede trece timpul...

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

sincer? aproape ca nu-mi vine sa cred ca deja am copil de 4luni...nici nu stiu cand a trecut timpul...si deja stau si ma gandesc ca acusica o ia la fuga pe piciorusele ei si nu o s-o mai pot tine eu in brate cat vreau, nu o sa mai depinda asa mult de mine...ehe...ce zboara timpul apropo eu ascult destul de des muzica cantata de Ambra Angiolini...si mereu imi aduc aminte de pitica ta va trimit cate un si cate o

cu kilogramele..nu stiu ce sa zic...eu nu am luat multe kg (12-13) si tot greu am nascut....am stat 24h nu 20..asa ca nu stiu daca kg conteaza sau mai degraba felul in care este tonusul...cred ca oricate kg ai lua, daca faci miscare pe timpul sarcinii ca sa te pastrezi cat de cat energica si activa, te ajuta..macar putin si tot te ajuta. oricum nasterea difera de la persoana la persoana...spre exemplu am o prietena care a nascut un pisoi de baiat, de numai 1400 kg si a facut ruptura de perineu...eu am nascut fetita de 3100 si nu mi s-a rupt perineul dar m-au taiat ei preventiv....sunt cazuri si cazuri parerea mea eu tot ce va doresc, gravidutelor ca despre voi vorbesc, este sa aveti nasteri foarte foarte usoare si copilasi sanatosi! aaa....si daca va pot ajuta cu ceva sunt aici cu un sac de sfaturi bune sau mai putin bune, cine stie

Pitica mea a cam facut febra de la vaccinul de ieri...e cam agitata si nu-i intra nimeni in gratii...dar o sa ii treaca intr-o zi maxim 2...sper doar sa nu mai faca febra

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

alina am vazut ca mi-ai dat un vot pe subiect...multumesc frumos

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Garga

In legatura cu kg eu nu ma stresez cu ele ,iar in privinta nasterii eu voi face cezariana deci nu va avea legatura.
Oricum nu cred ca am luat multe pt ca la aproape 34 sapt am 12kg in plus (am plecat de la 55kg),intr-o luna ramasa cat mai pot lua 2-3kg maxim,deci un total de 15kg eu zic ca nu e chiar asa mult.
Eu am avut pana in trim 3 ,8kg luate insa acum in ultima per am pus mai mult probabil si din cauza ca bb creste mai mult(el are deja 2kg)

Va pup

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor felicitari pt bebei sanatosi si frumosi in burtica dar si in afara ei!

garga sper sa-i treaca febra cat mai repede si sa va linistiti si voi apoi

dragele mele..ce sa va spun..am plecat ca o eroina in aceasta aventura a nasterii..am zis sus si tare ca eu nasc natural, ca sunt puternica si ca pot..dar se pare ca bebe nu vrea asta..nu am sa mai nasc in apa cu siguranta.asta din cauza dublei circulare cu care s-a pricopsit bebe mic..si dupa ce am consultat mai multi doctori am fost sfatuita clar sa fac cezariana..este mai bine si mai sigur pt bebe , dar si pt mine..cik am vaginul stramt.si ca m-as rupe destul de rau..toate puse cap la cap..raman in Bucuresti sa nasc..la spitalul Caritas..daca naste cineva acolo va rog sa-mi spuneti si mie ce conditii sunt, ce preturi se practica..am un medic foarte bun pe nume dr. Hoinarescu..poate stiti ceva si despre dansul!
am nevoie de cat mai multe date despre spital si cezariana si dr..
intre 12-17 imi voi programa nasterea..si totul va fi bine c siguranta! bebe sanatos si eu ma voi recupera rapid

va fetelor..si..sunt aici cu voi! daca aveti nevoie de ceva!

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

gargaritza-multumim!Un si voua!
E adevarat ca miscarea ajuta foarte mult.
Sa stii ca eu o admir pe Ambra Angiolini,ma uitam de mica la ,,Non'e la rai",si am zis ca daca tot suntem in Italia,dc sa nu-i punem numele Ambra,fetitei noastre...si asa am decis numele...
Imi pare rau ca a facut febra...chiar vroiam sa te intreb ieri,dar am zis ca mai bine nu zic nimic,sa nu cobesc ..dar nu ar trebui sa persiste febra de la vaccin,trece repede...

alina-nu stiam ca vei face cezariana.
Nu ai luat multe kg,odata cu nasterea eu am dat jos 10 kg,asa ca,sigur vei ramane cu putine in plus,dupa ce vei naste.

leeloo-daca asa e mai bine pt. voi,mai bine faci cezariana.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii.

andreea, Ambra

Mergi la inceput

Leeloo imi pare rau ca ti s-a naruit visul de a naste in apa, dar si eu cred ca cel mai bine e sa faci cezariana avand in vedere ca are dubla circulara.iar pt nastere normala ca te rupi sau nu acolo jos, medicii din ziua de azi oricum te taie preventiv asa ca ce sa mai zic imi pare rau ca nu te pot ajuta cu detalii despre medic sau spital, dar nu am fost niciodata acolo.
alina tu de ce faci cezariana?
berarpiri da a scazut febra...a facut 38 la un momentad, dar i-am dat niste panadol baby si a scazu repede.acum vad ca e ok, nu mai are febra...dar inca mai pastreaza starea de agitatie.

Simo de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna! eu fac parte din odiseea de ian-feb, si zilele trecute a postat leeloo ceva acolo, asa ca mi-am amintit ca citeam cu f mare drag aici inainte sa nasc! am stat din sapt 29 pana in 39 doar in pat (risc de nastere prematura), si abia asteptam sa mai scrie gargaritza cate ceva, taaare frumos descria ea sentimentele pe care le traieste o mamica.
gargaritza
leeloo, eu am nascut (cezariana) cu dr baiulescu (stiu ca vroiai sa nasti cu el initial) si a fost tare dragut! tot am vrut sa dau de tine sa te incurajez sa ramai la el, dar acum deja nu mai are valoare
acum bebe david are 2 luni (azi le implineste), e tare dulcic, zambaretz de numa de cand s-a nascut!
o sa mai trec pe la voi daca nu va suparati

puiutzul meu are 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

m-am uitat la profilele voastre, vad ca toate sunteti mamici tinere!
si eu am 23. am terminat facultatea anul trecut, dar m-am casatorit devreme, la 20.

puiutzul meu are 8 saptamani!

Mergi la inceput