Prima sarcina - primele instincte materne (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

buna! eu fac parte din odiseea de ian-feb, si zilele trecute a postat leeloo ceva acolo, asa ca mi-am amintit ca citeam cu f mare drag aici inainte sa nasc! am stat din sapt 29 pana in 39 doar in pat (risc de nastere prematura), si abia asteptam sa mai scrie gargaritza cate ceva, taaare frumos descria ea sentimentele pe care le traieste o mamica.
gargaritza
leeloo, eu am nascut (cezariana) cu dr baiulescu (stiu ca vroiai sa nasti cu el initial) si a fost tare dragut! tot am vrut sa dau de tine sa te incurajez sa ramai la el, dar acum deja nu mai are valoare
acum bebe david are 2 luni (azi le implineste), e tare dulcic, zambaretz de numa de cand s-a nascut!
o sa mai trec pe la voi daca nu va suparati

puiutzul meu are 8 saptamani!

multumesc mult banuiesc ca ai trecut prin multe clipe de stres gandindu-te la o nastere prematura dar acum ca ai puiul in brate totul e minunat...nu-i asa? la cat mai multe lunite, sa creasca sanatos si voinic! te asteptam oricand pe la noi, sa mai impartasim cate un sentiment din bucuria noastra de foste gravidute, de proaspete mamici si de ce nu sentimentele noastre de femei! poate ne arati si pozici cu puiul tau cel mic

Simo de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

da, poze aici: http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Deliafairais#
sau la pg personala (e icoana sus la mesaj)

Mergi la inceput

ce grasunel si frumos e...si ce mami frumos are sunt curioasa...cu cate kg s-a nascut micutzul?

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

trebuie sa fug, mi s-a trezit zana va pupacesc cu drag, o seara placuta!

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

3600, 50 cm, si culmea...mi-au facut cezariana pt ca li sa parut prea mic si au zis ca nu are rost sa il traumatizam cu nasterea...
dar cik am uterul retrovers si a stat ascuns bine

Mergi la inceput

m-am uitat si eu la pozele voastre! ce ochi frumosi are arianna!!! asa de mari si clari si albastri! multi baieti o sa planga dupa ochii ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

delia multumesc de incurajari! stiam ca dr baiulescu face op de cezariana ok! tu ai nascul la eva? sau unde?banuiesc ca esti din brasov..pt mine drumul pana acolo nu isi mai are rostul in aceste conditii..dar ma bucur sa aud ink de bine despre acest dr
felicitari pt bebe minunat/1 si multa sanatate incontinuare!

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

leeloo eu sunt din fagaras si am nascut aici. mi-ar fi placut mult la eva (in apa) dar programarile se fac foarte din timp acolo... oricum, a fost cezariana, deci nu prea conteaza unde am dormit :) plus ca mama lucreaza la spital si m-a ajutat f mult! dr a fost foarte de treaba si dupa ce am nascut, in fiecare dimineatza a venit sa ne vada. era tare simpatic, mereu intreba: ce face grasu mare si ce face grasu mic? :) e fain ca stii dinainte ca o sa faci cezariana, k te poti informa. eu eram sigura ca o sa nasc normal, am citit tot ce am prins despre nasterea vaginala si saream peste orice subiect legat de ceza. dar a fost ok, o experienta noua si pt mine si pt bebe :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

3600, 50 cm, si culmea...mi-au facut cezariana pt ca li sa parut prea mic si au zis ca nu are rost sa il traumatizam cu nasterea...
dar cik am uterul retrovers si a stat ascuns bine

si eu tot retrovers am uterul, Arianna a avut 3100 si 52cm. multumim de complimente, personal sunt incantata ca mosteneste ochii mei..ca in rest e tacsu intreaga.

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

sa va zic o faza tare...aseara a venit soacra-mea acasa si cumparase niste lipii. eu am luat jumate dintr-o lipie si rontaiam la ea, in timp ce Ari era in bratele ei si ma sorbea din priviri ca o pofticioasa. am luat lipia si i-am atins buzele...curioasa fiind,sa vad ...nu cumva deschide gura sa muste din ea?(nu ca ar sti ea ce e...dar asa sa vad daca o atrage). in secunda 2, a inceput sa rada in hohote..evident ca m-a bufnit rasulsi pe mine si pe soacra-mea. am repetat figura de cateva ori...apropiam bucata de lipie, iar ea tot radea in hohote...nu stiu ce i s-a parut ei ca este....dar a tinut-o asa 20 de minute.a fost atat de sucmpa ca imi venea sa plang de fericire cand am auzit-o. ce frumos e sa fii mama...sa vezi viata unui om luata de la zero...fiecare pas in dezvoltare...sunt atat de incantata sa fiu mama...parca am fost dintotdeauna mama Ariannei, asa aproape o simt de mine.

hai k m-am lungit dar sunt foarte emotionata de micile ei aventuri zilnice

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput