Prima sarcina - primele instincte materne (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Ce frumos gargapovestesti tu cum e sa fii mamica si ce dulce e Ari .
Hai ca mai am si eu putin, mult a fost putin a mai ramas abia astept sa imi tin in brate comoara.

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

gargaritza-eu stau acasa cu Ambra,si ma consider f. norocoasa ca am ocazia sa fiu tot timpul cu ea...iti dau dreptate,asa e,e minunat sa fii mamica.....vroiam sa scriu mai multe,dar nu ma lasa sufletelul meu,vrea sa ii pun desene cu Mickey Mouse..

pe toate!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..pe 12 martie imi vad si eu puiutul! sunt programata la spit Caritas pt cezariana, dimineata, anestezie locala..totul o sa fie perfect!

suntem foarte fericiti si plini de emotii pozitive normal!

garga superb povestesti! parca mi-o si imaginam cum rade si tu radeai odata cu ea superb moment!

succes tuturor fetelor cu burtica si bebei!

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Leeloo abia astept sa apara si ghiocelul tau asa simt ca incet incet se apropie si marea intalnire cu printesa mea .

Nastere usoara si refacere rapida

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

pup fetele

nu am mai scris de ceva vreme dar vin cu noutati!
DT si TT mi-au iesit f bine... ambele cu risc scazut!
ecografiile deasemenea !
azi am mers la dr la control de rutina ...
l-am intrebat daca e normal sa il simt pe bebe asa jos (cam la 4-5 cm deasupra osului pubian) si m-a urcat pe masa.
mi-a gasit colul un pic scurtat si un pic deschis
uterul nu s-a ridicat si e f rigid ... si bebe e f jos
m-a trecut iar pe utrogestan intravaginal care cica ajuta uterul sa se elasticizeze si sa isi dea drumu sa creasca normal... si no-spa 1 dim si 1 seara...
acum asteptam eco morfofetala de pe 24 martie sa vedem daca isi revine uterul...

dr meu mi-a zis ca de nascut o voi face prin cezariana deoarece bazinul meu e fff mic si nu permite o nastere normala fara complicatii...
asa ca Leeloo21 astept cu interes detalii despre nasterea ta pt ca se pare ca si eu voi naste tot la Caritas...

si acum despre emotiile sarcinii!
de cand l-am vazut prima data pe bebe la eco m-a indragostit!
acum traiesc pt momentele in care da din picioruse si stau cu sufletul la gura in perioadele cand "doarme" si nu il simt.
abia astept sa il tin in brate!!!
pur si simplu mu am cuvinte sa descriu cum ma simt ... sunt aeriana, traiesc intr-o stare de beatitudine continua... exact ca o adolescenta care iubeste pt prima data

si acum ca un P.S. gargaritza Arianna e superba!!! "Mor" dupa ochii ei!!! Stateam intr-o seara si ne uitam si eu si sotul la pozele cu micuta ta si eram parca hipnotizati! Un copil superb ... FELICITARI !!!

19+ cu

zmeurica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

gargaritza, ma bucur mult pt tine! meriti sa rada ari toata ziua david deocamdata rade in hohote doar in somn, dar cand vb cu el zambeste cu gura pana la urechi si gangureste. imi umple inima de bucurie! abia astept sa rada si el tare!!!
leeloo mai e asa putin!!! e foarte fain ca iti face anestezie locala, ca il poti vedea pe bebe de cum il scoate dr. sa bei multe lichide dupa op sa vina lapicul repede. si sa te ridici cat de repede poti, asa te recuperezi mai usor. of...park ma pregatesc si eu o data cu tine :)
buburuza tiau gasit uterul deschis la 19 sapt sau e neactualizata semnatura?

puiutzul meu are 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

delia e actualizata semnatura.
la eco de 16 sapt colul era de 4 cm si inchis fara probleme...
dr. azi la control pe masa a zis ca ei i se pare mai scurt de 4 cm la mana si i se pare si un pic deschis...
acum eu nu stiu ce sa zic ca si cu crezutul asta ... mai rau te baga in sperieti...
eu nu am avut deloc probleme... nu sangerari, nu dureri ciudate ... chiar pana azi totul a mers excelent as putea spune ...
ecografiile fara probleme...

acum va intreb si pe voi... credeti ca e normal sa simt loviturile lui bebe (cele de picioruse) cam la 5 cm deasupra pubisului? sau e prea jos?
zic ca sunt piciorusele pt ca, cateodata mai simt impunsaturi si aproape de buric...

19+ cu

zmeurica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

LA MULTI ANI MAMICI!!!

buburuza, cred ca e normal la varsta asta sa miste peste tot, e inca mic si are loc de inot :) cat despre deschiderea colului...nu stiu daca poate simti cu mana...mie cu mana mi-a spus doar cat e de lung...restul la eco.

puiutzul meu are 9 saptamani!

Mergi la inceput

buburuza sa stii ca si eu simteam la inceput pe bebe cum lovea foarte jos ,nu te ingrijora iar daca sunt pb cu colul incearca un repaus mai indelungat , vei vedea ca face minuni.

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

La multi ani !!! scumpe mamicute

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput