Prima sarcina - primele instincte materne (2)
Raspunsuri - Pagina 8
gargaritza85 spune:
ceremonia am facut-o la biserica Popa Soare, undeva pe langa Hala Traian...a fost frumos,am avut si cor si toate cele.Petrecerea a fost la Restaurant Casa Brandusa, pe langa Mall Vitan.. si meniul a fost 120ron, fara bautura, fructe,tort si alte mici detalii pe care le-am cumparat noi (ex. Jumbo, marturii, ceva stelute pt decor etc.) tortull-am luat dela cofetarie la Iancului, Alice se cheama, si a fost super bun. daca te intereseaza ceva anume....intreaba-ma, ca mie nu-mi vin in minte acum toate
lasa ca nu mai e mult pana in aprilie..si nu zice abia ca nu se stie niciodata
orikum...ai sa vezi ca pe ultima suta de metri, vei deveni foarte foarte nerabdatoare sa nasti odata, sa vezi copilul in bratele tale si sa mergi cu el acasa

| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Garga ai aparut ![]() ma bucur ca ati reusit sa finalizati cu bine si botezul, la ce biserica l-ati facut?A si zi si mie localul unde ati fost,costuri..etc.(daca nu poti aici pe PM ) ma intereseaza si pe mine subiectul. Bineinteles ca m-am uitat la bozici care sunt superbe si am admirat dinnou ochisorii bestiali ai micutei printese Ari ![]() ![]() .Merci pt parerea despre nume...si noua ne place mult![]() La noi la odisee(mart-apr) a mai aparut duminica un ghiocel , se pare ca sunt grabiti ei, cred ca vremea de afara e de vina . Eu imi vad bb in aprilie asa ca voi trai pana atunci din plin emotiile fetelor ce vor fi inaintea mea.![]() 31+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
fericita de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebepozici
Berarpiri spune:
alina-asa e,iti va lipsi burtica,asa ca bucura-te
din plin acum...dar cand vei avea printesa ta langa tine,vei fi
.Si mie imi place numele Natalia!
gargarita-ma bucur ca a iesit bine botezul.
Am vazut pozele cu ingerasul vostru,te cred ca esti mai linistita
acum(asa am fost si eu,dupa ce am botezt-o,si Ambra era mult mai
linistita),acum e si ea o micuta crestina.
I-a trecut tusea la sufletelul nostru,i-am dat 5 zile de antibiotic,
si nu a mai avut nimic dupa aia.
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
alina.n spune:
Garga merci pt detalii..cand o fi mai aproape o sa te mai bazai eu![]()
Berarpiri 
32+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
Leeloo21 spune:
chiar asa fetelor..ertina ce mai face oare?
garga felicitari pt botez! felicitari si familiei tale!
pt minunea ta!
bebele meu mic este cel mai frumos lucrur care mi s-a intamplat vre-odata..e clad ca DD asa a vrut sa fie viata mea..si a lu' tati..ne-am placut din prima clipa in care ne-am vazut..(la balul meu din clasa a 9-a..el era a 10-a)..'ne-am combinat' cum se zicea atunci..si acum..dar na..intelegeti voi..si de atunci am ramas impreuna..acum suntem ca si fratii..suntem cei mai buni prieteni..si cei mai buni amanti..si il iubim pe micutul nostru din burtica extrem de mult!
nu striu de ce am simtit sa scriu asta..dar..sunt asa plina de iubire incat parca nu stiu ce sa fac cu ea..asa ca v-o impartasesc si voua!
cred ca in 2 sapt o sa ne vedem si noi minunea..sper sa nasc pe 5 sau pe 7 martie..dar normal..nu e dupa mine..e dupa bebe mic..sanatos sa fie!

Cristina
cu bebe mic 36+ 
nasterea in apa
pozici dragute
Berarpiri spune:
Ce frumooooos, Leeloo...sunt sigura ca dupa ce va veni bb pe
lume,veti fi si mai uniti,si va veti iubi si mai mult.Stiu ca acum
ti se pare ca nu se poate mai mult de atat,dar veti fi o familie,
totul se va schimba.
Mai e putin,o sa vezi ca nici nu-ti vei da seama cumva trece timpul
ramas,si-ti vei tine puiutul in brate...Iti doresc sa fie totul
bine!
andreea
,
Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Leeloo21 spune:
multumesc berarpiri..sunt curioasa de unde vine nickul tau
suntem invaluiti de iubire..si din partea familiilor..si a prietenilor..k suntem si cei care au deschis calea catre familie (din grupul nostru de prieteni tineri normal)..abia astept sa va povestesc tot prin ce am trecut!
toate fetele frumoase si bebeii minunati!
Cristina
cu bebe mic 36+ 
nasterea in apa
pozici dragute
Berarpiri spune:
Nick-ul meu e asa:berar-numele de familie al sotului(am facut starea
civila aici,si nu mi-am schimbat numele de familie),si piri-vine
de la pipiriga(asa se zice la buburuza in zona de unde e sotiorul),
asa ma alinta sotiorul (in comparatie cu el,eram mica si slaba).
andreea
,
Ambra
alina.n spune:
andreea frumos alint
, in ce zona a Italiei este localitatea in care stati voi? nasii nostrii(care defapt sunt cumnatii mei) stau intr-o localitate in apropiere de Milano (am fost de mai multe ori pe la ei) superba zona cu lacurile si toate cele
leeloo superb descrii dragostea dintre voi
, noi avem deja 10 ani de cand ne cunoastem si 7ani de casatorie, bb s-a lasa asteptat de 3 ani (timp in care am pierdut 2 sarcini) dar dragostea este lafel de puternica, asta e cel mai important lucru intr-o familie ,ai sa vezi cat de impliniti va veti simti si dupa ce apare bb mic.
32+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
Berarpiri spune:
Noi locuim la 300 de km.,de Milano.
Chiar in perioada asta ne batea gandul sa ne mutam acolo (e o
perioada mai grea,sotiorul a ramas fara servici,si la Milano ar
fi mai multe posibilitati),dar ne e cam greu.Suntem obisnuiti aici,
cu marea langa noi...la Milano e cam ceatza tot timpul...mai asteptam
putin sa vedem ce va fi...
andreea
,
Ambra