Prima sarcina - primele instincte materne (2)
Raspunsuri - Pagina 19
ertina spune:
buna burticutzelor si mamicutzelor 
Garga, imi pare rau sa aud ca esti racita, dar se pare k nimeni n-a scapat in sezonul asta. Si eu am fost vreo 3 zile si am luat ocillocco.... si mi-a trecut.
Despre mine n-am noutati. Am luat permisiunea de la dr si acum sunt in Grecia. Am intrat sa va urez un PASTE FERICIT alaturi de noile voastre familii si cat mai multa lumina in suflete !
alinutza, imi pare rau k am intrat atat de tarziu...voiam sa-ti urez una, alta. Dar iti urez mai bine sa-ti traiasca bebelina si sa fie mancacioasa si necolicioasa. Sa fii fericita langa ea si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri.
burticile si mamicutele 

33+
athina-eugenia
gargaritza85 spune:
magdita bine ai venit printre noi
sa ai sarcina usoara cu bebe santos si mancacios!
la cat de asteptata a fost sarcina asta banuiesc ca esti in culmea fericirii
ertina distractie placuta si ai grija de bebelina!
alina sper ca esti bine si iti tii fericita bebelina in brate
fetelor eu o sa i-au o pauza de scris pe forum..avem probleme cu santatea..eu mi-am revenit dar pitica mea tot face febra, si mai nou i-au aparut ceva pete rosii pe fata..zici ca e pojar sau rubeola dar cica nu e asa...mai vedem. am fost la 3 spitale pana acum si nicunul nu a stiut sa imi spuna ceva concret...maine mergem in alta parte, sa vedem ce ne spune...asteptam si rezultatele la coprocultura si exudat...cred ca va fi necesara si oanaliza la sange..nu stiu sa zic ceva sigur..
sper sa ma intelegeti si sa nu ma da-ti disparuta.
aveti grija de voie si sa aveti un Paste Fericit!
Simo
de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
deliafairais spune:
of, gargaritza, imi pare tare rau! ce aiurea ca nu aveti diagnostic dupa ce ati fost la 3 spitale! saracutza ari...tare rau e cu febra... sper sa va faceti bine repede!!! un pupic pt micutza ari 
alina, sper sa auzim curand de tine si bebe tau! refacere rapida!
leeloo...nu mai zici nimic?
puiutzul meu are 14 saptamani!
Ayla21 spune:
Gargaritza, imi pare asa rau ca aveti probleme de sanatate.![]()
Multa sanatate la bebe mic.
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
sorina_goga spune:
buna burtici!!! am o intrebare la voi , ca nu stiu ce sa cred: este vreo pb cu bebitza daca nebuna de maicasa mananca aproape un kg de capsuni pe zi
am citit diverse pareri si nu m-am lamurit. sarcina usoara la toate burticile
10 +
deliafairais spune:
sorina, nu cred. in sarcina e recomandat sa mananci cat mai multe fructe! numai sa le speli bine de tot k sa eviti toxoplasmoza.
puiutzul meu are 14 saptamani!
gargaritza85 spune:
Buna fetelor!
am intrat asa putin pe fuga...sa va spun ca suntem bine...au disparut bubitele, febra si diareea. tot nu pot spune ce a fost exact...am facut analize de sange, coprocultura si exudat...au iesit toate bine (ceva valori scazute la unele chestii in sange...dar nimic grav)...unul din medicii de la spiatul Victor Gomoiu ne-a zis ca este o "raceala virala cu eruptie" ca sa citez. acum cine stie daca asa o fi fost...bine ca a trecut pentru ca am fost la un pas de internare (mai precis am plecat acasa pe semnatura ca nu vreau internare).
in alta ordine de idei...ieri pitica mea a facut buf din pat...nu a patit absolut nimic, ne-am ales amandoua doar cu o sperietura din fericire![]()
Ayla iubita
of ca imi era asa dor sa vad ca ne scrii..nici nu stii cat ma bucur...ce mai faci? ce face piticutza ta? te imbratisez cu mult drag si sper sa ne mai scrii din cand in cand.
Sorina poti manca oricate capsuni vrei...este o interdictie la capsuni pt copiii sub 3ani din cate stiu, dar nu la gravide![]()

Delia
iti multumesc mult pt gandurile bune!
fetelor va urez un Paste Fericit, plin de lumina si iubire alaturi de cei dragi, iar in aceasta noapte de Inviere cand clopotele bat, sa spunem impreuna un Hristos a Inviat!
Simo
de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
alina.n spune:
Hristos a inviat!!!
Pupam mamicile si burticile, iata-ne reintoarse in formula completa![]()
Azi avem 10zile , suntem papacioase,frumoase si ne place mult se stam in brate la mami si tati
.
Eu m-am recuperat f. rapid ,a doua zi deja am stat cu bb in salon si cea mai mare parte a timpului eram in picioare asa ca am uitat de operatie ,super conditii la spital!!
Acasas suntem de 1 sapt , am inceput sa iesim in parc treptat,suntem bine,dar cam obosite
pup
sorina_goga spune:
Buna burtici!!!!
gargaritza85, deliafairais: multumesc mult de sfaturi, am vb si cu medicul de familie care la fel mi-a spus, sa pap linistita. atata timp cat nu imi face mie rau nu are cum sa faca rau la bebe.
sambata facem 12 saptamani si mergem la eco
, abia astept sa vad bebita si sa-mi confirme banuielile mele ca o sa avem un cuculet cu toate ca ne dorim o fetita. ce conteaza este sa fie sanatos si facem noi o fetita data viitoare. v-am pupacit pe toate, sarcina usoara la toata lumea!!!!
Leeloo21 spune:
buna dragelor!
uite ca scriu si eu!
incep sa ma adaptez si eu programului lu bebita si sa ma organizez..azi n-am iesit afara ca bate tare vantul si nu vrem sa riscam ceva..stam in casica cu geamul deschis..bebe face nani de la aer si totul e ok..voi ce mai faceti? sper ca sunteti toate bine..nu am asa mult timp k sa citesc tot ce ati mai scris pana acum..
vad insa ca Garga are probleme cu aia mik..sanatate multa si sa ne mai ti la curent cu ce se mai intampla!
ayla scrie si ea aici
delia
bebele meu este minunat..nu estista lucru mai frumos decat sa fii mamica
este cuminte, nu plange decat atunci cand ii este fomik..in rest ne bucuram de fiecare sunet carghios pe care il scvoate, de fiecare grimasa..si ne dorim sa ne amintim toata viata de fiecare gest al lui ..de fiecare secunda petrecuta cu el!
ma duc si lafacultate si il las pe bebe cu buni
..ne descurcam foarte bine, am laptic si el papa bine..totul este perfect!
va
cu drag fetelor! si nasteri usoare celor care urmeaza! veti avea o viata minunata..la fel ca noi!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute