Prima sarcina - primele instincte materne (2)
Raspunsuri - Pagina 18
deliafairais spune:
gargaritza...exact la fel si eu...egoista taaare si bebe tine cu mine...nu ii place la altcineva. super asa! bebe meu :) cel mai tare ma enerveaza cand se ofera cineva sa il schimbe...mai da respecati frate intimitatea baiatului! l-am schimbat cu verisoara lui (10 ani) in camera si am pus-o sa intoarca privirea in partea opusa! sunt cu vaca?
cum scuipa ari?
puiutzul meu are 11 saptamani!
ertina spune:
alinutza..prezent ![]()

garga
, ma bucur ca sunteti bine.
Si eu sunt bine, nu am noutati..doar k mi-am facut programare pt miercuri 1 aprilie la dr care ma urmareste, la cabinetul lui particular sa-l intreb dak pot sa calatorec cu avionul de paste...o sa fiu in 33-34 saptamani.
Va urmaresc mereu, chiar si pe tine alina la odiseea ta. Mai aveti putin si ne predati stafeta.
. Mi-e asa o teama !!!
Cu cat citesc mai mult cu atat ma panichez
...nasterea, alaptarea, etc...mi-e frik rau de cum va fi ![]()
Am fost in obor sa-mi iau camasa pt spital si halat si nu m-am putut abtine si-am luat si un body pt bebelina mea. Primul lucru pe care l-am luat...ghiciti ce ?.....un body cu gargaritze
. Garga, erau asa multe si frumoase insa eu l-am ales pe cel cu gargaritze gandindu-ma la tine 

E atat de micutz ! ( l-am luat pt 0-3 luni...62 cm ). Cu asta vreau s-o scot din spital ![]()
alinutza, cat de putin mai ai !....Iti urez multa bafta si nastere usoara ( am inteles k faci cezariana)
Leeloo, ca si garga te lasi asteptata, dar inteleg. Numai sa nu ne uiti si sa vii cu vesti 
Pupici si celorlalte burticutze si multa sanatate bebeilor, iar pt viitoarele mamici nasteri usoare 

30+ athina-eugenia
alina.n spune:
ertina super numele ales pt fetita
Merci de urari sper sa fie totul bine ,se apropie emotiile o sa vezi si tu cum e mai am doar o saptamana iar vinerea viitoare o sa am bb-lina in brate. Ce frumos suna nu?,nici mie nu-mi vine sa cred asta.
Leeloo este bine ,a mai scris pe la noi la odisee mai demult si zicea ca bb ii ocupa f. mult din timp cu siguranta ca asa este, dar va intra ea cand va reusi sa se acomodeze cu noul program![]()
37+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
gargaritza85 spune:
fetelor
nu v-am mai scris de ceva timp dar ...din pacate raceala a pus din nou stapanire pe micutza mea printesa...de data asta cu o tuse foarte productiva si nas infundat.facem iar tratament...
ertina m-am emotionat enorm cand am citit de body-ul ales
eu nici acum nu ma pot abtine sa ies in oras fara sa ii cumpar ceva Ariannei.am vazut ca ai schimbat numele...imi placea si nada...dar athina parca e mult mai feminin si mai deosebit
alina cumte simti?mai ai asa putin...inca 8 zile pana iti vezi minunatia de fata
abia astept sa vad marea veste de la tine![]()
va pupam pe toate, si sper ca pe voi sa nu va loveasca raceala
Simo
de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
deliafairais spune:
of gargaritza...cum ati reusit sa raciti din nou? ce rau imi pare! sper sa va treaca repede, sa puteti iesi pe afara, desi...tare inselatoare e vremea asta...acum e soare, acum e nor, acum bate vantul...
puiutzul meu are 12 saptamani!
alina.n spune:
garga ce rau imi pare ca Ari e racita, nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau , dar sa speram ca trece repejor si va reveniti curand.
sanatate!!!
Eu sunt pe baricade
, azi am facut un set de analize pt inainte de operatie , am dureri prin zona daca ma misc asa ca stau in patut cat mai mult
.
38+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
gargaritza85 spune:

ce mai faceti voi?![]()
inca nici o veste de la Leeloo din cate vad...stie cineva ceva de ea?![]()
alina te pregatesti?
la ce ora esti programata?
ertina tu nu ne mai zici nimic?![]()
eu sunt pe cale sa intru in depresie de la atatea raceli...doar ce i-a trecut Ariannei ca m-a luat pe mine...si tare mi-e ca i-o dau iar si ei...deci sunt la capatul capaturilor...nu stiu ce sa mai fac sa scap de virusii astia nenorociti.
Simo
de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
alina.n spune:
garga da ma pregatesc am luat ieri ultimile lucruri necesare,am pus caruselul.
maine pe la ora asta voi face cunostinta cu printesa mica, m-au atacat niste emotii de cred ca nu mai dorm pana atunci ![]()
![]()
in legatura cu raceala pune-ti o masca dinaceea pe gura si nas stii cum poarta medicii cat stai langa fetita ...poate asa nu i-o mai transmiti si evita locurile aglomerate pt plimbare,ce rau imi pare ca nu va simtiti bine,tocmai acum cand vremea e asa frumoasa.Uite un pup si o floare sa va faceti repede bine ,da? 

AMR 1zi
39 cu
Maria Natalia
Vine barza!
magdita spune:
Alina.n, nastere usoara si intalnire minunata cu bebelina ta. Recuperare cat mai usoara dupa cezariana 

.
Salut toate fetele, si eu sunt la prima sarcina, fffff asteptata si dorita
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()