Prima sarcina - primele instincte materne (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

fetelor
ce mai faceti?
ertina ceva vesti noi?
leeloo te asteptam cu poze, sper ca e totul bine.

noi suntem racite amandoua + tati. mie mi-a mai trecut cat de cat, dar pitica de ieri papa Panadol si sirop de tuse, i se infunda si nasucul..ce mai, mi se rupe sufletul cand o stiu bolnavioara.sper sa ii treaca repede. in rest nimic nou sub soare.

Simo de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

garga si ce mai vesti !

am in burtik o bebbelina 100% de 1, 300 kg....yupppyyyyy. Este dezv normal pt 29sapt si 4 zile, iar data s-a mutat iar de pe 2 iun pe 29 may...hai k poate iese tauroaica pana la urma dak se tot schimba, ceea ce si imi doresc.

Placenta grad de maturizare 1-2, deci e super ( mai ales k mai trag si cate o tigara ).

Ce n-am inteles este ca placenta e fundica...poate cineva sa-mi explice ce si cum ? ( sa insemne k bebe s-a asezat pe pozitie? )

garaga, cum era ari la 7 luni ? ( ma refer la greutate dak-ti mai aduci aminte )

toate burticile. Sunt asa happy !!!
leeloooooooo

29+ nada-eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ertina
Placenta grad de maturizare 1-2, deci e super ( mai ales k mai trag si cate o tigara ).

Ce n-am inteles este ca placenta e fundica...poate cineva sa-mi explice ce si cum ? ( sa insemne k bebe s-a asezat pe pozitie? )

Placenta e fundica, adik... pe fundul uterului, sus, unde-i e locul. Nu are legatura cu pozitia lui bebe, dar "e de bine".

Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

ms mult denisamada

vad k nu mai ai mult pana sa-ti vezi bebelina...nstere usoara !

29+ nada eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

ertina waw sa-ti traiasca grasunica
leeloo este acum acasa insa cred ca e prinsa tare cu bb Tudor
garga imi dai si mie id-ul tau de mess pe pm

Noi intram vineri in luna 9,sper sa reziste bb cuminte in burtica pana pe 10aprilie cand avem programata ceza.

35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

gargaritza, nasoala treaba cu raceala asta... multa sanatate! lui david i-a trecut, dar inca mai are mucalezti...mai aspiram
ertina, sa-ti traiasca fetita! ma bucur ca e totul bine!
alina, ce putin mai ai! deci tu esti urmatoarea
leeloo, hai scrie-ne ceva...ca abia astept sa ne spui cum iti place cu tudor in exterior

puiutzul meu are 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

ertina astea da vesti sa-ti traiasca bebelina! sincera sa fiu nu prea imi aduc aminte, dar tot 1200-1300 parca. o sa ma uit pe eco si o sa iti spun mai sigur, banuiesc ca vrei sa faci o aproximatie la ce greutate va ajunge, sau ma insel? si eu vroiam sa iasa Ari balanta...dar ea a ales sa fie scorpion.
alina ti-am trimis id-ul pe PM.nu intru foarte des nici acolo, dar oricum intru mai des decat pe forum...de multe ori il deschid si il las asa, scriu/raspund cand pot
delia sa stii ca e foarte nasol cu raceala, si-a mai revenit si pitica, cel putin nu mai face febra...azi am iesit amandoua putin la plimbare cu tati, asa cat sa luam o gura de aer..ca vremea asta e atat de urata

fetele cucuietele

Simo de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ertina

ms mult denisamada

vad k nu mai ai mult pana sa-ti vezi bebelina...nstere usoara !

Multumesc. Sunt tare nerabdatoare sa o intalnesc.

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Buna fetelor!!! Sunt noua pe aici si ma bucur ca exista acest forum, am descoperit multe lucruri. Sunt la prima sarcina, maine implinim 7 saptamani. Saptamana asta am fost la primul control si deja am auzit bataile inimii . Super senzatie!!!! Va pupacesc pe toate si o sa va tin la curent cu toate modificarile.........

http://bd.lilypie.com/9fjqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Sorina bine ai venit,

Sarcina usoara si bb sanatos,te asteptam cu detalii

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Mergi la inceput