Prima sarcina - primele instincte materne (2)
Raspunsuri - Pagina 16
gargaritza85 spune:
fetelor
ce mai faceti?
ertina ceva vesti noi?![]()
leeloo te asteptam cu poze, sper ca e totul bine.
noi suntem racite amandoua + tati. mie mi-a mai trecut cat de cat, dar pitica de ieri papa Panadol si sirop de tuse, i se infunda si nasucul..ce mai, mi se rupe sufletul cand o stiu bolnavioara.sper sa ii treaca repede. in rest nimic nou sub soare.
Simo
de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
ertina spune:
garga si ce mai vesti ! ![]()
am in burtik o bebbelina 100% de 1, 300 kg....yupppyyyyy. Este dezv normal pt 29sapt si 4 zile, iar data s-a mutat iar de pe 2 iun pe 29 may...hai k poate iese tauroaica pana la urma dak se tot schimba, ceea ce si imi doresc.
Placenta grad de maturizare 1-2, deci e super ( mai ales k mai trag si cate o tigara
).
Ce n-am inteles este ca placenta e fundica...poate cineva sa-mi explice ce si cum ? ( sa insemne k bebe s-a asezat pe pozitie? )
garaga, cum era ari la 7 luni ? ( ma refer la greutate dak-ti mai aduci aminte )
toate burticile. Sunt asa happy !!!
leeloooooooo

29+
nada-eugenia
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ertina Placenta grad de maturizare 1-2, deci e super ( mai ales k mai trag si cate o tigara Ce n-am inteles este ca placenta e fundica...poate cineva sa-mi explice ce si cum ? ( sa insemne k bebe s-a asezat pe pozitie? ) |
Placenta e fundica, adik... pe fundul uterului, sus, unde-i e locul.

Denisa-Madalina
34+
cu Adela-MarisaAMR 6 saptamani
ertina spune:
ms mult denisamada
vad k nu mai ai mult pana sa-ti vezi bebelina...nstere usoara !
29+ nada eugenia
alina.n spune:
ertina waw sa-ti traiasca grasunica 
leeloo este acum acasa insa cred ca e prinsa tare cu bb Tudor ![]()
garga imi dai si mie id-ul tau de mess pe pm
Noi intram vineri in luna 9,sper sa reziste bb cuminte in burtica pana pe 10aprilie cand avem programata ceza.
35+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
deliafairais spune:
gargaritza, nasoala treaba cu raceala asta... multa sanatate! lui david i-a trecut, dar inca mai are mucalezti...mai aspiram ![]()
ertina, sa-ti traiasca fetita! ma bucur ca e totul bine!
alina, ce putin mai ai! deci tu esti urmatoarea 
leeloo, hai scrie-ne ceva...ca abia astept sa ne spui cum iti place cu tudor in exterior 
puiutzul meu are 10 saptamani!
gargaritza85 spune:
ertina astea da vesti
sa-ti traiasca bebelina! sincera sa fiu nu prea imi aduc aminte, dar tot 1200-1300 parca. o sa ma uit pe eco si o sa iti spun mai sigur, banuiesc ca vrei sa faci o aproximatie la ce greutate va ajunge, sau ma insel?
si eu vroiam sa iasa Ari balanta...dar ea a ales sa fie scorpion.
alina ti-am trimis id-ul pe PM.nu intru foarte des nici acolo, dar oricum intru mai des decat pe forum...de multe ori il deschid si il las asa, scriu/raspund cand pot 
delia sa stii ca e foarte nasol cu raceala, si-a mai revenit si pitica, cel putin nu mai face febra...azi am iesit amandoua putin la plimbare cu tati, asa cat sa luam o gura de aer..ca vremea asta e atat de urata
fetele cucuietele
Simo
de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ertina ms mult denisamada ![]() vad k nu mai ai mult pana sa-ti vezi bebelina...nstere usoara ! |
Multumesc.
Sunt tare nerabdatoare sa o intalnesc. 
Denisa-Madalina
35+
cu Adela-MarisaAMR 5 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
sorina_goga spune:
Buna fetelor!!! Sunt noua pe aici si ma bucur ca exista acest forum, am descoperit multe lucruri. Sunt la prima sarcina, maine implinim 7 saptamani
. Saptamana asta am fost la primul control si deja am auzit bataile inimii
. Super senzatie!!!! Va pupacesc pe toate si o sa va tin la curent cu toate modificarile.........
http://bd.lilypie.com/9fjqp2.png
alina.n spune:
Sorina bine ai venit,
Sarcina usoara si bb sanatos,te asteptam cu detalii
36+ cu
Natalia Maria
Vine barza!