Prima sarcina - primele instincte materne (2)
Raspunsuri - Pagina 15
gargaritza85 spune:
Leeloo felicitari! bebe Tudor sa fie un mancacios, un frumos si un istet, iar tu sa ai mult laptic si sa te refaci repede dupa operatie!
Simo
de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
deliafairais spune:
wow! felicitari leeloo!!! sa iti traiasca ghiocelul! sa fie sanatos si fara colici!
grasanul meu a racit :( dar e dragutz tare...cum se chinuie el dar tot zambeste...
puiutzul meu are 9 saptamani!
buburuza1979 spune:
Felicitari Leeloo !!! Sa iti traiasca minunea si sa fie cuminte, mancacios si necolicos!!! Refacere rapida !!! 

20+ cu 
zmeurica mea
poze
gargaritza85 spune:
offf ce frumos...citind marea veste legata de Leeloo si Tudor, am retrait emotiile de pe vremea cand eram graviduta si faceam galerie fetelor de la odiseea mea in timp ce asteptam sa mi se intample si mie![]()
delia chiar interesant site-ul, mie mi-a iesit 6% mai mult seamana cu mine
legat de vaccin...am ales sa il facem pe cel cumparat, Infanrix se cheama...sunt cam scumpe dar am zis macar pana la 6 luni sa i le cumpar...dupa mai vedem.febra nu mi-a facut decat foarte foarte putin, zona unde a fost facut vaccinul nu s-a umflat sau inrosit, dar de agitata a fost agitata vre-o 2 zile...agitatia oricum se manifeste indiferent ce vaccin alegi. eu am zis ca e mai bine sa il cumpar macar acum cat e mica si este expusa la tot felul de boli. in plus daca faceam vaccinul de la stat, trebuia sa o intepe de 2 ori, asa am intepat-o odata cu toate si am scapat. cand am fost la vaccinul de 4luni nici macar nu a plans cand a intepat-o, deci chiar a fost ok.![]()
alina acum am inteles...adevarul e ca povestile despre nasterea naturala sunt infricosatoare...nu toate dar majoritatea...de-asta nici n-am mai scris-o pe a mea
multumim pentru vestea buna
Simo
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
gargaritza85 spune:
Delia ai mare grija cu raceala copilului...asigura-te ca are mereu nasucul liber, fara mucisori pentru ca ei in primele luni nu stiu sa respire pe gura in caz ca li se infunda nasul. banuiesc ca ai fost la doctor si ti-a dat ceva tratament pentru el nu?
Simo
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
deliafairais spune:
da...avem prieten bun ,pediatru, ar veni la noi si la miezul noptii. ii dau panadol baby si vibrocil. si tin pe langa el o folie cu vaporub (chestie deaia mentolata rau). il aspir f des cu batista bebelusului, bag ser cum il simt fornait....ii facem de toate. si il tin sa doarma cu noi in pat pt cateva nopti, sa il aud bine. abia astept sa ii treaca, e asa frumos afara...iar el dragutzul trebuie sa stea in casa... oricum, ma bucur mult ca nu a facut febra deloc.
puiutzul meu are 9 saptamani!
gargaritza85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais da...avem prieten bun ,pediatru, ar veni la noi si la miezul noptii. ii dau panadol baby si vibrocil. si tin pe langa el o folie cu vaporub (chestie deaia mentolata rau). il aspir f des cu batista bebelusului, bag ser cum il simt fornait....ii facem de toate. si il tin sa doarma cu noi in pat pt cateva nopti, sa il aud bine. abia astept sa ii treaca, e asa frumos afara...iar el dragutzul trebuie sa stea in casa... oricum, ma bucur mult ca nu a facut febra deloc. puiutzul meu are 9 saptamani! |
febra nici nu cred ca o sa faca pentru ca panadolul previne asa ceva. acelasi tratament l-am avut eu la Arianna cand a avut rosu in gat. eh...da, e o vreme superba si nici noi nu iesim din casa din cauza mea...am racit, si ma doare in gat..ce mai, sunt in pioneze..sper sa imi treaca repede ca sa putem merge la plimbare.sanatate multa piticului

Simo
bebe si pe tati lu' bebepozici
gargaritza85 spune:
ertinaaaaaaaaaaa pe unde umbli? nu prea ne mai scrii...esti bine?ce face bebelina?da din picioare?![]()
Simo
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
ertina spune:
garga
, prezent ![]()
Nu am vesti , abia marti ma duc la dr sa vedem dak imi da sa fac analize de trim 3, ca eco cred k facem iar la 32 de sapt. Bebeblina e o scumpa...nu mai pot dupa ea
. Misca toata ziua acum si nu ma loveste tare...o simt ca un fulg cum o anuntza ea pe mami ca totul e bine
.....
Vai, ma apuca groaza cand ma gandesc ca se apropie momentul. Deja sunt stresata ce fac cu examenele, cat despre lucrarea de licentza nici nu am inceput-o.....Gandul imi zboara aiurea. De cumparat nu am cumparat chiar nimic pt bebelina, poate in vacanta de Paste cand o sa am mai mult timp. Semestrul asta ne-au facut un orar destul de greu, cate 6 ore/zi si incerc sa merg zi de zi k sa pot sa lipsesc cand o sa am burta maaaaare. In rest sunt fericita k am ramas tot la 14 kg luate
...cu orarul asta n-am mai stat in frigider ![]()
Leeloo

, felicitari pt Tudor !...Cred k esti in al 9-lea cer ( dar cine n-ar fi! )...imi pare rau k nu ai putut naste cum ti-ai dorit, insa ma bucur ca totul a iesit bine. Te asteptam nerebdatoare cu vesti 
burticutzelor si va anunt dak am ceva important marti
28 nada-eugenia
deliafairais spune:
hmmm...o fi ajuns leeloo acasa? au trecut deja cateva zile...
puiutzul meu are 10 saptamani!