LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)
Raspunsuri - Pagina 4
creata2008 spune:
Daaaaaa???? Aoleu, faci misto de mine??? Taman de ziua mea????
Imi pare rau de Dudu, e cam naspa cu vremea asta urata. Noi am tras-o 2 saptamani, sper sa nu fie cazul si la voi.
Dani mi-a zis ca sunt poze superbe, e foarte incantat de cadrele care au iesit. Dar acum nu e acasa, ca si eu as vrea sa le vad. En avant!
Rabdare si niste tutun!
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Cretzule si schimbi prefixul? Maaaammaaa ce babutzea aveeeeemmmm!!! (zic eu, o juna de doar 18 ani la dublu!!!). E gluma ...stiu ca te-ai prins! Fetelor ard de nerabdare sa vad pozele de la studio... Dudu a facut febra 38.2 aseara...i-am dat Nurofen...tuseste rau... cred ca a racit vineri cand a fost la petrecerea cu Mos Craciun de la firma de la sotz (n-am vrut sa-l duc da deh! a vrut omul meu sa-si prezinte si produsul numarul 2!). |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danonique spune:
citat din mesajul lui ramonab Dana tocmai voiam sa strig dupa tine. Ce mai faci? Cum esti? A ajuns masuta si la noi si iti multumim inca o data mult mult de tot. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 10 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ramonab spune:
Sa va spun ca mi-am facut si eu blog?
Nu prea sunt eu genu careia ii place sa fie in rand cu lumea, dar mi-au placut foarte mult blogurile fetelor si m-am hotarat sa fac si eu unul.
Vreau sa va avertizez din timp ca nu sunt o buna scriitoare.Nu am talent deloc.Dar poate intelegeti ce am vrut sa exprim.
E la semnatura:Micul print
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi
Laura Ioana spune:
Ramo
Dana ce frumos povestesti de cei doi pici! Mi-i si imaginez certandu-se pe jucarii! Pai asta micu' stie sa se certe? Lasa ca se duc ele kg in plus! Mama lor Tu si bebe sa fitzi sanatosi! Cand e DPN-ul?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
micsunea spune:
scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI ANA ANTONIA!!!
Alina023 sa te bucuri de ea si sa-ti traiasca!
gabrittza spune:
Adeluta La multi ani,sa fii sanatoasa,sa ii bucuri in fiecare zi pe mami si pe tati si sa ai mult noroc in viata!
La multi ani Silvia,multa sanatate,feicire si bucurii alaturi de Mariuca si familia ta!
mai fetelor vin sarbatorile!haideti sa fim mai buni,si mai intelegatori!
stoisor ne esti draga si nu vreau sa ne parasesti.
eu stau mai mult in umbra dar sunt 24 din 24 alaturi de voi chiar daca nu scriu.de multe ori evit sa scriu pt a nu se interpreta ceea ce scriu sau pt a nu da vreo replica mai dura!stau,citesc,si cand se calmeaza spiritele poate raspund si eu la cate o intrebare la care stiu raspunsul.
ieri am scris,si scriu si azi si poate scriu si maine!nu pot sa stau fara voi,fara sa va adresez macar o vorba,fie ca mi se raspunde fie ca nu!
stoisor sunt sigura ca vei ramane alaturi de noi
multa sanatate va doresc tuturor si familiilor voastre!si vreau sa citesc numai vesti bune,da?imi promiteti ca asa va fi?va rog!
p.s. voi nu mai aveti hainute de dat?
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
micsunea spune:
Buna zuzelor,
va pupicesc, am reusit si eu sa mai dau pe aici, ca apuc sa rasuflu un pic dupa vreo 6 saptamani de munca la greu.
Am citit doar capitolul trecut, am vazut ca e din ce in ce mai clar cu intalneala. Nu voi fi in Romania in acea perioada, dar daca la vara dau pe-acasa sa stiti ca va invit la o intalnire care puteti.
CREATA, la multi ani draguto!
Am vazut cateva poze:
-cu familia Miri Mik la Disney (oare e un fel de obicei, in fiecare an la Disney?). Ambii feciori arata minunat si Sacha incepe sa devina la fel de poznas ca frat'su (la figura in orice caz nu mai pare ingerasul de acu 3 luni care statea acolo unde il puneai si nu zicea pas!!!)
- l-am vazut pe Tudor al Ramonei : este PRIMUL colopotel pe care il vad mergand (pe film) si am murit de ras! De-abia astept sa mearga si Amandina (care are si ea in continuare tot 68 de cm, Ramona, astept vesti ca fusesi la medic, ce a zis de inaltimea flacaului?)
Probabil ca merg o gramada de alti clopotei, dar trebuia sa incep cu unul....
- am vazut si o sedinta foto cu caciuli cu "blondul" Ancai Soare- din cauza caciulilor nu am vazut culoarea parului, dar ce falcute si ce zambet adorabil!
- am vazut-o si pe sarbatorita Adela la petrecearea de turta, a, da si ea statea in picioare fara sa fie tinuta si ce bine ii statea in parada modei "a la buburuze"
-am mai vazut o fetita cu niste ochi minunati care bea apa din paharul mamei si nu mai stiu cu precizie numele :-((( (oare era Binca- dar avem mai multe Bianci)
Sunt atatea poze noi, asa ca data viitoare cand intru ma voi uita la alti clopotei!
Eu am f mult de lucru si f putin timp ca sa profit de Amandina. Amandina e bine, acum e la faza de mancat toate scamele si alte porcarii pe care le gaseste pe jos. Si gaseste, desi ne chinuim sa tinem curat si sa o supraveghem.
Merge tinandu-se de mobile, danseaza de cate ori aude muzica.
In schimb nu vorbeste deloc, are un singur dinte si este tare micuta.
Ii place in masinuta (are o masinuta pe care o impingem noi) si uneori se ridica pe masinuta si o impinge prin casa.
Este unul dintre cei mai rasfatati clopotei, sunt convinsa!!!
Cam asta despre noi,
Va pup pe toate,
Numai bine,
Pe curand,
Micsunea si Amandine (24 ianuarie 2008)
danonique spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana Ramo Dana ce frumos povestesti de cei doi pici! Mi-i si imaginez certandu-se pe jucarii! Pai asta micu' stie sa se certe? Lasa ca se duc ele kg in plus! Mama lor Tu si bebe sa fitzi sanatosi! Cand e DPN-ul? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert