LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

[quote]citat din mesajul lui grati.ela

Beinazutza felicitari mamico pentru doi copii frumosi foc! In curand voi cere sfaturi de la tine...Ozi a mea are aproape 10 ani...

Cretzule si schimbi prefixul? Maaaammaaa ce babutzea aveeeeemmmm!!! (zic eu, o juna de doar 18 ani la dublu!!!). E gluma ...stiu ca te-ai prins!

Fetelor ard de nerabdare sa vad pozele de la studio...

Dudu a facut febra 38.2 aseara...i-am dat Nurofen...tuseste rau... cred ca a racit vineri cand a fost la petrecerea cu Mos Craciun de
la firma de la sotz (n-am vrut sa-l duc da deh! a vrut omul meu sa-si prezinte si produsul numarul 2!).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

multumesc, Grati.ela! te astept oricand cu mare placere.imi pare rau pentru Dudu ,sa dea Dumnezeu sa se faca bine repede sa nu sufere mititelul.
sti reclama aia: "STIU CUM E
http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ADELASILVIA

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Danibv sanatate iti doresc si sper sa nu fie nimic rau.

Si eu am niste ameteli de azi noapte.Cand ma intorceam in pat de pe o parte pe alta de fiecare data ameteam.Si acum ametesc cand ma uit in jos sau ma aplec si cand ma uit in sus.

Am mai avut eu chestii din aste.Prima data cand eram gravi cam prin luna a 8 a, si apoi dupa ce am nascut la vreo 2 luni.Da atunci a fost mult mai rau ca nu puteam sa stau deloc in picioare.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Alinus, multumesc de melodie, am savurat-o!

Angi... ooof, nu stiu ce sa zic. Adica la cate 2 saptamani am alaptat eu, se cheama ca nu am alaptat, deci nu stiu ce sfat sa iti dau. Pe de alta parte, nu stiu nici ce influente are astmul asupra vietii tale si asupra lapticului produs pentru Pupi. Daca iti afecteaza viata si nu esti un om normal, acum, ca au reinceput alergiile, presupun ca trebuie sa faci eforturi sa il intarci pe Pupi. Am vazut ca mai multe fete au avut depresii post-intarcare, deci ma gandesc ca nu va fi usor deloc. Ooooof... dupa cum spuneam, nici nu stiu ce sa zic.

Am vazut poze cu caciulite si basmalute multe , Sofia poznasa... si iubita mea Bea. :)

Tot ma chinui sa scriu mesajul asta de ceva vreme, dar suna telefonul intr-o veselie... primesc mess-uri, nu mai fac fata!

Acum caut un club de jazz, ca Dani a zis sa iesim si noi diseara undeva, sa ascultam muzica buna.

Sper sa pot reveni!

PS: Ioana, imi pare rau ca a iesit asa. Nu asta am intentionat, Doamne Fereste! Iarta-ma, sper ca nu te-ai suparat prea tare!

PS2: Stoisor, TE BAT!!! Vin cu slapul la tine. Te rog eu frumooooos!!!!!! Sper ca nu a fost mesaj de "adio". Been there, done that! Hai, ia o floricica si un pupic de la noi! Fac cinste de ziua mea!!!

PS3: Va ofer o cafea si o floare, cadou de ziua mea! Cafeaua pentru zuze si floricica pentru clopotei.

Va iubesc pe toate!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Dana tocmai voiam sa strig dupa tine.
Ce mai faci? Cum esti?

A ajuns masuta si la noi si iti multumim inca o data mult mult de tot.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Creata sa fii fericita langa cei dragi, sanatoasa si plina de viata la fel ca pana acum!
Razvanelu'-frumuselu'
Dany multa sanatate! Sa ne spui si noua ce-ti zice dr, ok?
Naty sper sa fim bine. Ai primit jucariile de pe LR.fr?
Stoisor si pe mine ma deranjeaza cand se interpreteaza unele mesaje, dar incerc sa le ignor, desi uneori mi-e chiar f greu, cand vad ca se exagereaza! Asta e: suntem f diferite si nu poate fi toata lumea multumita, nu?
Remi (Raluca), de ce crezi ca ai putea supara? Sunt bune ambele siropuri, eu le am pe amandoua si-i dau intercalat. Stodalul e homeopat. Sanatate multa micutei Adelina
Ramo hmmm, sa fie o burtica? Daca nu e burtica, poate-i ceva astenie

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ieri nu am reusit sa intru si azi citind din urma am ramas cu un gust amar pt ca din nou au aparut conflicte.ELLENUTA am vazut ca mi-ai trimis banutii dar inca nu am reusit sa merg sa ii recuperez.Multumesc!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
Ploscariu multumesc pt felicitarile sotului, deasemenea ii multumesc si monicai.
stoisor nu te supara, nici eu nu vreau sa ma supar pe nici una dintre voi..sper sa ne mai scrii, sa ne mai zici de Sara. Voi incerca sa dau ignore la mesajele care nu imi plac..sa traim in armonie, sa ne bucuram de clopoteii nostri, care vor implini 1 an.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 33 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Laurici, cum sa fie burtica tu, ioi.Nu ca m-as supara, ca mai fericita nu as putea fi, dar, dar...Nu se poate.

RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

creata2008 ok, nu sunt suparata.
danybv sper sa nu fie ceva grav, sa ne zici cum a fost la Dr. Insanatosire grabnica.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 33 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput