LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)
Raspunsuri - Pagina 16

eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Eladea, m-am uitat la cateva pozici cu Eric. E un scump si jumatate.Si ce urs mare a primit de ziua lui. La multi ani si sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos. Nu mai tin minte daca i-am zis azi la multi ani, da am mai scris o data ca sa fiu sigura. RAMONA ![]() ![]() RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi ![]() |
multumim ramona..

Luna viitoare va fi mare chef, nu???
stii, si Eric trebuia sa se nasca in 8 sau 9 ianuarie, doar ca s-a hotarat domnu' ca vrea mai repede sa vada lumea...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

monicaa spune:
Ma scuzati ca va spun repede buna dimineata si fug.
Ceska ai PM.
Va doresc o zi frumoasa. Poate apuc sa intru mai pe seara.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

IrinaL spune:
Buna dimineata!
Va mai amintiti de mine? Ca eu sigur imi amintesc de voi...
N-am mai avut deloc vreme sa scriu, copiii imi mananca tot timpul, dar acum e o perioada importanta pentru zuze si m-am gandit sa mai dau o raita pe la voi si sa spun si eu La multi ani clopoteilor care au implinit deja un anisor, Ana, Eric si Adela si toate cele bune mamicilor lor. Sper sa aveti parte de sarbatori minunate alaturi de puiutii vostri.
Despre noi toate bune, am cam racit toamna asta si ne-am dat-o de la unul la altul in familie. Acum am eu amigdalita , dar copilasii sunt bine, asa ca nu ma plang. Ne vedem aproape zilnic cu irinouka si cu Rares-palugel, care si ei sunt pe plus una peste alta.
Daca o sa am timp, o sa incerc sa intru mai des pe la voi, ca sa apuc sa-i felicit pe toti clopoteii de ziua lor.
Poze ceva mai noi se gasesc aici:http://family.webshots.com/photo/2631455920102626795MDLDoO?vhost=family
Va pup.
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

ramonab spune:
Ana Maria (shobo)
Ella12
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 56.Ma bazez pe voi

ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IrinaL![]() Buna dimineata! ![]() Va mai amintiti de mine? Ca eu sigur imi amintesc de voi... ![]() N-am mai avut deloc vreme sa scriu, copiii imi mananca tot timpul, dar acum e o perioada importanta pentru zuze si m-am gandit sa mai dau o raita pe la voi si sa spun si eu La multi ani clopoteilor care au implinit deja un anisor, Ana, Eric si Adela si toate cele bune mamicilor lor. Sper sa aveti parte de sarbatori minunate alaturi de puiutii vostri. Despre noi toate bune, am cam racit toamna asta si ne-am dat-o de la unul la altul in familie. Acum am eu amigdalita ![]() Daca o sa am timp, o sa incerc sa intru mai des pe la voi, ca sa apuc sa-i felicit pe toti clopoteii de ziua lor. Poze ceva mai noi se gasesc aici:http://family.webshots.com/photo/2631455920102626795MDLDoO?vhost=family Va pup. Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006) |
Irinal, bine ai revenit pe la noi.
Ma bucur tare ca ne-ai scris.M-am uita la poze cu copiii tai minunati.Si am ras f bine la poza asta. Cum a reusit sa se bage acolo?
RAMONA

RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 56.Ma bazez pe voi

alina023 spune:
Dragele mele, o buna prietena de-a mea initiaza o actiune pentru a face o bucurie mica unor copii suferinzi. Mesajul se adreseaza in special zuzicilor din Bucuresti. Va rog sa-l cititi si sa-mi cereti informatii suplimentare daca doriti sa participati.
Va multumesc mult!
Iata mesajul Corinei, prietena mea:
Buna,
Vreau sa facem o bucurie copiilor de la Centrul de Oncologie Pedriatica al spitalului Fundeni si vreau sa ma ajuti, dand mesajul asta mai departe.
Intamplator o prietena a fost la Spitalul Fundeni si s-a intalnit cu ei acolo. Sunt copii cu varsta intre 0-19 ani. Casa lor a devenit spitalul si singurii oameni pe care ii vad sunt cadrele medicale si parintii lor (cei care mai au). Ei sunt copiii care nu au voie sa manance ciocolata, dar care se bucura enorm de prezenta umana si de un cadou oricat de mic, mai ales daca este de la Mos Craciun. Au nevoie de medicamente foarte scumpe pe care multi dintre parintii lor nu si le permit, de hainute si nu in ultimul rand de atentie, pentru ca nu au plecat inca dintre noi.
Nu putem transforma dorinteleor lor cele mai importante in realitate, dar putem sa le facem o zi frumoasa, fiind generosi si facandu-le cadou: hainute, jucarii, carti de povesti si de colorat, creioane colorate, CD-uri cu muzica si povesti, fructe, iaurturi si bani pentru tratamentele de zi cu zi.
Toate cadourile si banii pentru copii, vor fi stranse in perioada 8-18 decembrie. Si pentru ca un cadou este mai bine primit atunci cand este daruit personal, vino Sambata, 20 Decembrie la centrul de la Fundeni sa incercam sa ii facem pe copiii de acolo sa zambeasca mai mult decat in alta zi.
Nu suntem fundatie, nu dam facturi, chitante, etc. Facem chestia asta pentru ca asa vrem si asa simtim ca e bine si va garnatez ca toate lucrurile primete de la voi vor ajunge la ei.
Nu este un mesaj care trebuie trimis la 100 de necunoscuti ca altfel vei avea ghinion. Dar este un mesaj care trebuie dat mai departe la cunoscuti, la cei despre care stii ca vor fi incantati sa ajute si sa faca o bucurie.
Daca vrei sa faci ceva bun anul asta, acum e momentul.
Merci frumos
Corina
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Ioanact spune:
ELLA12
ITI DORESC MULTA SANANTATE, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINELOR!ANA MARIA
SA FII SANATOASA, CUMINTE SI SA-TI BUCURI PARINTII TOATA VIATA!
IrinaL bine ai revenit , am vazut si eu pozele cu copilasii tai, sunt f frumosi
, imi place tare mult poza asta .
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 32 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)

IrinaL spune:
ramo, multumesc.
Nu s-a bagat singura in cos, am bagat-o eu. De fapt tanti care calca rufe si pe care o tinea din treaba
Incerc si eu sa ma uit la poze, dar merge greu internetul, nu stiu ce are. Am asa mult de recuperat!...
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Ellenuta spune:
irina bine ai revenit! am savurat pozele cu ileana frumoasa si am aruncat un ochi si la pozicile cu tudor cand era mic .. copiii tai seamana la ciuf .. in rest sunt din filme diferite .. sau cel putin asa mi se pare mine. oricum, sunt doi dulci si doi frumosi!!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun