LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

ioanact

alina, dar daca nu putem veni pe 20, cum putem face sa trimitem totusi niste lucrusoare, jucarii...?

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina bravo piticei! la cat mai multe nopti dormite snur!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Merci.Sa dea Dumnezeu sa doarma de acum toate noptile.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 32 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

ellenuta, buna! Am vorbit ieri cu irinouka despre tine . Mercic ca m-ai trecut pe listuta cu petrecerea clopoteilor, chiar nu stiam cine s-a gandit si la mine, dupa asa o absenta...

Mergi la inceput

Fetele, lansez si eu o intrebare. Daca iau OSPEN, pentru amigdalita asta (eu credeam ca adultii nu fac amigdalita ), mai pot sa alaptez? N-am deloc incredere in dr. de familie si parca nici nu ma simt pregatita sa renunt la alaptat, mai ales ca mandra asta se trezeste noaptea de trei-patru ori... Ieri nu i-am dat, sa nu-i mai dau deloc? Ce sa fac? Ei ii place si lapte praf, asta nu ar fi o problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

irina, din cate stiu eu daca alaptezi se transmite prin lapte si copilului.Mai bine nu ii mai dai sa suga, mai ales ca ai si avantajul ca iti bea lapte praf.Sau mai bine sa iti raspunda cineva care stie mai bine.

beinaz mami de Richard si Beatrice

http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui IrinaL

Fetele, lansez si eu o intrebare. Daca iau OSPEN, pentru amigdalita asta (eu credeam ca adultii nu fac amigdalita ), mai pot sa alaptez? N-am deloc incredere in dr. de familie si parca nici nu ma simt pregatita sa renunt la alaptat, mai ales ca mandra asta se trezeste noaptea de trei-patru ori... Ieri nu i-am dat, sa nu-i mai dau deloc? Ce sa fac? Ei ii place si lapte praf, asta nu ar fi o problema...

iri, nu stiu ce sa-ti spun de ospen .. eu am luat amoxicilina care merge in alaptare .. poate fetele stiu sa-ti spuna mai multe ..

sanatate multa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Buna!
Am vazut ca a-ti intrebat de noi...suntem bine amandoua
Multumesc de ajutorul financiar...mi-am revenit cu banii...Mi-am gasit si de munca(nu stiu inca daca ma v-oi duce sigur).So acuma fetele care mi-au trimis bani...sunteti de acord s-o ajutam pe alina cu vaccinul anitei?!E o intrebare...voi hotarati ca doar sunt banii vosrii...astept PM...daca sunteti de acord
pt Adeluta si de la noi(cu intarziere)...,sa cresti mare si sanatoasa...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)[red]
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IrinaL

ioanact

alina, dar daca nu putem veni pe 20, cum putem face sa trimitem totusi niste lucrusoare, jucarii...?

Irina in primul rand bine ai revenit. Ma bucur mult ca ne scrii iar.

Legat de cadourile pt copilasii bolnavi...vedem cum ne coordonam si le iau eu intr-un fel. Si apoi merg pe 20 acolo (desi am si serbarea lui Luca in aceiasi zi...dar trebuie sa merg si acolo).
Eu voi vorbi cu prietena mea azi si va dau detalii imediat ce le am.

Lala20 ma bucur ca sunteti bine si ca ti-ai gasit de lucru. Eu am rezolvat cu vaccinul Anei. L-am facut pe cel gratuit.

Pupici multi!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Am incercat sa citesc din urma printre aspirator si spalat pe jos si vreau repede sa ii cer scuze Stancutzei apropo de poze si intrebarea mea: nu am vrut sa minimalizez participantii la poze, clar sunt cei mai importanti. Am ramas insa impresionata de calitatea pozelor care mie una mi se pare excelenta si ma intrebam daca un aparat mai sofisticat e suficient in ideea in care eu una zic ca nu..cred ca acolo la voi se adauga si talentul fotografului.

Alina acum am citit strigatul de ajutor dar si mesajul tocmai postat si ma bucur ca s-a rezolvat cu vaccinul.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
multumesc mult.
nu stiu cat mai rezist pt ca la noi problema e mai veche.ne-am si certat... a ramas ca dupa sarbatori discutam daca mai continuam impreuna sau separat.om vedea
o zi buna tuturor!

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Gabi si multa putere trece si perioada asta grea. Sanatate sotzului.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)

Imi pare tare rau. Poate ca totusi pana dupa sarbatori reusiti sa rezolvati problemele. Multa sanatate sotzului!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput