LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Gabi ,fi tare si sa traiesti cu speranta ca toate clipele astea grele vor trece .si eu una ,mai cred ca acolo sus cineva ne iubeste si vegheaza asupra tuturor.

beinaz mami de Richard si Beatrice

Mergi la inceput

Cretulina,unde esti? asteptam sa ne spui cum a fost aseara

Mergi la inceput

fetelooooooooor unde sunteti?

Cretulina , frumoase cadouri! da,da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

si eu cred ca cinava acolo sus ne iubeste.sper doar sa nu uite si de mine
multumesc mult

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

Gabi ,fi tare si sa traiesti cu speranta ca toate clipele astea grele vor trece .si eu una ,mai cred ca acolo sus cineva ne iubeste si vegheaza asupra tuturor.

beinaz mami de Richard si Beatrice

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Am avut doua zile mai grele. Desi mama e inca aici Benji ne solicita la maxim si facem cu schimbul. Ieri de exemplu fiind soare dar f frig am iesit totusi sa luam ingredientele pentru tortul lui tati de maine iar Benji a adormit in carucior....45min. Apoi nici vorba sa mai doarma de dupa masa! Asa ca am facut cu schimbul, 1h am stat eu cu el si s-a odihnit mama apoi am dormit si eu 1h-eram rupta. La 19:00 era rupt, a adormit band lapte dar la 06:00 a fost iar in picioare! Si de atunci dam ocol casei tinut numai de o manuta... cand eu cu el cand mama. Mor de spate!
Am vazut poze cu fetele Nataliei, cu ERIC sarbatoritul zilei de ieri, le-am mai admirat odata pe Adela si Ana la petrecerea lor de 1 an, apoi pe clopoteii ai caror mamici au intrat ieri dupa multa vreme:Darene-Khalid, Beinazutza-Beatrice. L-am mai vazut pe Matei al lui Cati inca odata ... asta in reprize!
Azi incerc sa ii fac eu spaghete bolognese din melcisori mici-mici, cu carnita de vita si rosii-cirese cu putin morcov sa vedem daca o
sa-i placa. I-am montat masuta la scaunel (am mai incercat eu de cateva ori dar abia il zaream in spatele ei), a papat 1/2banana si acuma ceva clementine, mama ii da pulpa cu lingurita si apoi sucul. E un marait nevoie mare: ii ies la lumina cei patru dinti de sus de-odata!
Acum va las, merg sa caut pe net reteta pentru tortul preferat al lui tati pt maine cand e ziua lui..... O sa fie acasa si ii dedicam lui tot timpul asa ca probabil revenim aici abia vineri dimineata! Sa fiti cuminti! Va pe toti/toate!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 14

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Bunica si nepotul au dat drumul la radio-ul desteptator si danseaza!!!! Ii filmez ca o sa-mi fie dor sa ii vad facand lucruri impreuna!

AMR = 14

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Ei, intram si maine scurt doar avem o sarbatorita a zilei!

AMR = 12BIS

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Nu plec inca!
Lala20 nu a mai intrat nici aici si nici la subiectul dedicat, de la Mos Nicolae si mesajul ultim nu era f happy. Eu ieri am reusit sa ii trimit ceva banuti, imi trimisese PM cu datele. Daca le mai vrea cineva sa imi spuna (PM)-sper ca nu se supara Lala ca le dau mai departe doar vrem sa le ajutam cum putem, nu? Voi ce ziceti?

Ellenuta,
please nu suni tu sa vezi ce face???? Am inima mica cand ma gandesc la ele.

LauraIoana,
mai ai o speranta ca se indreapta sotul si oricum parintii te sustin mult! Sper din inima sa va fie bine de acum inainte!

Nu e la fel din pacate si pentru Lala20 (cum ii pot spune parintii ca ii incurca, le stau in drum doua fete asa frumoase?!!!!!!!!!!!!!)

AMR = 12BIS

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gabby uff imi pare rau ca treceti prin perioada asta grea. si tu esti singurica si nu are cine sa te ajute, nu? hai mami capul sus ca o sa treaca, o sa vezi .. si va veni randul lui tati sa te rasfete .. acum e si el bolnavior .. ma bucur ca dariuca s-a facut fata de comitet si nu s-a trezit noaptea .. si de ce spui ca ne plictisesti cu problemele tale?? vrei sa vin cu shlapu'?? aici suntem sa oferim un umar, un sfat ..

angi acum iti dai seama ca nu va accepta din prima .. persevereaza si vei reusi. si incearca si milumil .. eu una am impresia ca se apropie mult de laptele de mami ..

alinus o sa fie bine, o sa vezi.

alina bravo piticei! la cat mai multe nopti dormite snur!

cretz cum v-ati distrat????

ceska am vorbit cu ea, e ok. vorbim mai multe pe PM daca vrei. si da, e ok, poti sa dai nr de cont dar pe PM, da?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eladea sunt o multime de urari ptr Eric si in capitolul trecut ..

oricum, ii mai spun odata ..

ERIC LA MULTI ANI! SA FII SANATOS SI SA AI NOROC IN VIATA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

multumim frumos si din sulfet pentru urarile voastre si pentru faptul ca nu ne-ati uitat...promit sa intru mai des pe la voi....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput