Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 6
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mateivn Ce e pe lr.ro la reducere , de 5% :)) , sunt produsele pe care le-au returnat diversi clienti ... |
de comentat
axxxa spune:
mihaser da-le replay la confirmarea de comanda si intreaba-i in ce stadiu se afla comanda ta, asta am facut eu aseara, mi-au raspuns imediat, cum ca mi-au trimis mail de instiintare ca a sosit comanda, dar se pare ca au ceva probleme tehnice, pt ca mai multe persoane au reclamat ca nu au primit mailurile de la ei. Produsele mele se afla deja la reprezentantul babypoint din Bucuresti inca de vineri. Eu am comandat borcanele cu mancare si am cerut sa nu mi le trimita prin posta, ca sa nu ajunga zob.
diotima spune:
deci clientii romani ai lr.ro nu au fost multumiti de calitatea produselor respective, pe care au mai dat si o caruta de bani
Yannis
aurelia_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine 178 |
am trimis si eu datele celor 3 conturi pe care le aveam pe laredoute.fr.
closcote spune:
Daca nu au ascultat sfaturile voastre asa le trebuie. Doar s-a spus destul de clar pe toate forumurile ce calitate au produsele. De exemplu cele 3 helanci pt baieti din categoria peste 2 ani ( ce reduse cu 5%) sunt foarte proaste si se labarteaza imediat. eu ii luam baietelului acelasi set de helanci dar din categoria 0-4ani, relativ mai bune. si bineinteles cand erau 3 euro nu 45 de ron.
aurelia_s spune:
mi-am facut cont pe dc, special pt a va ajuta in campania voastra impotriva laredoute.ro