Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 20

kokiy spune:
Chiar daca raspunsul ECC nu este favorabil,cred ca merita sa facem in continuare galagie...trebuie sa trimitem lista de la Jasmine celor de la lr.fr impreuna cu dezacordul nostru privind franciza lr.ro si refuzul nostru de a comanda de pe .ro ... poate asta le va da de gandit,iar comenzile mici care se inregistreaza acum pe .ro sa nu fie puse pe spinarea crizei economice ...
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

Brigit spune:
Am primit si eu acelasi raspuns de la ECC ca si Jas, identic pana si la virgule.
Mi-a placut fraza asta
Intr-adevar, nici la nivel comunitar, nici in cadrul statului francez nu exista dispozitii legislative care sa oblige un comerciant sa-si vanda produsele tuturor cetatenilor Uniunii Europene
Inca NU exista! Dar regulile jocului se vor schimba, asa ca trebuie sa bombardam pe cei care pot sa faca asta, madama K si eventual pe altii din Comisia Europeana a Protectiei Consumatorului, daca gasim contacte.
A, si redutilor trebuie sa le scriem. Scuze, ca n-am retinut cine a pus link catre blogul angajatilor, tinand cont ca e o modalitate de comunicare "informala " nu vad de ce nu am scrie si acolo. Cat mai repede, la aia fara liste si alte detalii. SOVINI sau nu vedem ce reactie au.
Iar redutilor evident ca o sa le scriem , vedem reactii apoi.
Intr-adevar la iarna n-avem nici o sansa la reduceri, deci intermediat.
April

danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Chiar daca raspunsul ECC nu este favorabil,cred ca merita sa facem in continuare galagie...trebuie sa trimitem lista de la Jasmine celor de la lr.fr impreuna cu dezacordul nostru privind franciza lr.ro si refuzul nostru de a comanda de pe .ro ... poate asta le va da de gandit,iar comenzile mici care se inregistreaza acum pe .ro ![]() Iulia, mami de ![]() ![]() |
good point

anne16 spune:
Am mai trimis mail, mess sau PM:
elyanne, carrie, cristi22na, mamica_gen, danielac, cristinamaria, gabone77
Merge mai greu pt ca trebuie sa confrunt lista cu persoanele la care am mai trimis. Nu vreau sa mai trimit de 2 sau 3 ori, cum am facut zilele trecute

danadc spune:
citat din mesajul lui anne16 Am mai trimis mail, mess sau PM: elyanne, carrie, cristi22na, mamica_gen, danielac, cristinamaria, gabone77 Merge mai greu pt ca trebuie sa confrunt lista cu persoanele la care am mai trimis. Nu vreau sa mai trimit de 2 sau 3 ori, cum am facut zilele trecute ![]() |
Pupici

Jasmine spune:
citat din mesajul lui kokiy Chiar daca raspunsul ECC nu este favorabil,cred ca merita sa facem in continuare galagie...trebuie sa trimitem lista de la Jasmine celor de la lr.fr impreuna cu dezacordul nostru privind franciza lr.ro si refuzul nostru de a comanda de pe .ro ... poate asta le va da de gandit,iar comenzile mici care se inregistreaza acum pe .ro ![]() Iulia, mami de ![]() ![]() |
cu siguranta vom face galagie,ca la asta ne pricepem,ca niste gaste ce suntem...
anne,multumim pt efortul tau dar mai ia si tu o pauza ca te chiaunesti;pe bune!

cleo78 spune:
citat din mesajul lui mihaser Fetele e super ca ne unim din ce in ce mai mult! ![]() Important e sa nu comandam pe .ro! ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
boicotam.
Unde e sediul lui laredoute.ro? vin cu fifitsa, cu carutsu, si cu proteste - ei anuleaza dreptul concurentsei .
o

mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii