Cleo
Am citit un contract de franciza:
Beneficiarul va pl#259;ti ................................. francizorului pān#259; la data de ................................. ale fiec#259;rui/ei ...................... an/luni un procent de ..................... % din valoarea produselor #351;i/sau serviciilor recep#355;ionate, aceasta reprezentānd redeven#355;a cuvenit#259; francizorului.
Pai vedeti de ce nu sunt multe produse pe .ro...si nici nu vor fi
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Cleo ![]() Am citit un contract de franciza: Beneficiarul va pl#259;ti ................................. francizorului pān#259; la data de ................................. ale fiec#259;rui/ei ...................... an/luni un procent de ..................... % din valoarea produselor #351;i/sau serviciilor recep#355;ionate, aceasta reprezentānd redeven#355;a cuvenit#259; francizorului. Pai vedeti de ce nu sunt multe produse pe .ro...si nici nu vor fi ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Un site pentru iubitorii de margele, daca le place sa le confectioneze singuri http://www.sayila.nl/shopmenu.asp?action=customerservice&mainmenu=customerservice&submenu=costsdetails&country=422
Neata!
Jas...ideea e ca trebuie sa plateasca pe francezi lunar sau anual in functie de cat se aprovizioneaza...nu in functie de cat vinde...Eu asa am inteles...asa ca stocuri mari => redevnta mare....chiar daca nu vinde
tocmai d'aia nu face stocuri,ca sa nu ramana cu marfa.Primeste comenzile si comanda si el mai departe in Franta.
Exista mai multe tipuri de francize. Nu putem stii ce contract au ei.
Dar haideti la cap nou pe care l-am deschis dimineata!