Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 13
Jasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aurelia_s
Jasmine, ti-am trimis ieri pe mail datele mele (cu cele trei conturi). Zi-mi te rog daca l-ai primit. |
da,l-am primit.
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sara21 Am trimis si eu datele la Jasmine,pe PM nu am reusit dar am folosit mail-ul din meniul de sus. as vrea sa stiu daca au ajuns |
da,au ajuns.
Jasmine spune:
eu as zice sa mai asteptam,vad ca tot primesc mailuri si PM-uri.Sigur se vor mai aduna destule persoane pe lista.
Edit : tocmai am mai primit de la cineva,asadar lista a ajuns la 214.
sara21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
da,au ajuns. |
Multumesc pentru raspuns
danadc spune:
citat din mesajul lui mihaser Salut! Mi-a venit si mie pachetul de la baby point...tot la reprezentant. nu am apucat sa le mai dau mail ca mi-au dat ei...Maine vin hainutzele de la hainute. Tot nu ma las de sportul asta! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Sa ne spui si noua cum sunt hainutzele de la hinute.ro
ClaudiaDia spune:
Pt. octopusu: am comandat de pe contul meu, cu livrare la alta adresa (in Franta), in regim normal.Problema este la mine ca apare in suivi ca fiind expediata, dar inca nu a ajuns (comanda fiind data pe 25.11). Dar sper ca azi, maine max sa ajunga.
CristinaT spune:
tusferi, am trimis din nou. Daca nici acumnu-l primesti scrie-mi te please.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
diotima spune:
Jasmine, eu ti-am trimis acum vreo saptamana, direct pe mail, pe linkul de pe DC, poti sa-mi spui daca le-ai primit? Erau 2 conturi, unul al meu (adamopoulou) si unul al lui tata.
Yannis
Jasmine spune:
citat din mesajul lui diotima Jasmine, eu ti-am trimis acum vreo saptamana, direct pe mail, pe linkul de pe DC, poti sa-mi spui daca le-ai primit? Erau 2 conturi, unul al meu (adamopoulou) si unul al lui tata. Yannis |
da
217