Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 12

ChrisDun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky81 Buna, fetelor! Trimit si eu datele mele: MIHAI MIHAELA; miky_m1981@yahoo.com: nr. client: 550428792. Sper sa reusim! |

tusferi spune:
citat din mesajul lui CristinaT tusferi, ti-am trimis un mesaj de dimineata, zi-mi da! ![]() ![]() www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9 |
Cristina, nu am primit!

Unde mi-ai trimis? pe PM, pe mail? nu am... Am scotocit peste tot, in toate adresele, in PM, n-am gasit nimic

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

mihaser spune:
Am intalnit si o mamica pe forum , care nu stie de subiectul nostru..si ea comanda din fr. O sa-i spun sa trimita datele!
Anne cred ca mi-ai trimis un mail, insa vroiam sa-ti spun ca l-am gasit la spam-uri...nu stiu de ce l-a baga acolo...Mi s-a mai intamplat si mie cu ceea ce trimit de pe DC.

aurelia_s spune:
citat din mesajul lui Jasmine 211 |
Jasmine, ti-am trimis ieri pe mail datele mele (cu cele trei conturi). Zi-mi te rog daca l-ai primit.

anne16 spune:
citat din mesajul lui mihaser Am intalnit si o mamica pe forum , care nu stie de subiectul nostru..si ea comanda din fr. O sa-i spun sa trimita datele! Anne cred ca mi-ai trimis un mail, insa vroiam sa-ti spun ca l-am gasit la spam-uri...nu stiu de ce l-a baga acolo...Mi s-a mai intamplat si mie cu ceea ce trimit de pe DC. ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Le baga in spam mesajele primite de pe DC.
Am trimis din greseala si de 2 sau 3 ori

Acum am facut lista cu persoanele la care am trimis(dar imi mai "fug" ochii).
Diseara mai trimit o runda

claujro spune:
Ce facem? Asteptam pana la 300? Si eu am o prietena care tb sa-mi dea nr client.
de comentat

sara21 spune:
Am trimis si eu datele la Jasmine,pe PM nu am reusit dar am folosit mail-ul din meniul de sus.
as vrea sa stiu daca au ajuns

anne16 spune:
citat din mesajul lui claujro Ce facem? Asteptam pana la 300? Si eu am o prietena care tb sa-mi dea nr client. de comentat |
Sunt inca multe persoane care nu au deschis PM-urile.

Eu zic sa mai asteptam. Petitia este semnata de mult mai multe persoane

Edit: dimineata aveam peste 40 de mesaje trimise si nedeschise, acum mai am 23