Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 11

octopusu spune:
ChrisDun si ClaudiaDia, voi ati comandat de aici si ati pus adresa de livrare in Franta? Ca eu asta am facut, am primit mail de confirmare si acum astept sa vad cand o sa ajunga. Sper ca innainte de 19, pt ca atunci vine prietena in tara. Dupa acea nu imi mai poate trimite, ca nu are atlasib in oras.

sanziana72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau Neata Fimea mi-a tras iar o portie de febra aseara, asa ca azi n-am dus-o la gradi. Sunt tare suparata ca nu gasesc pe nicaieri un costumas de pitic pt serbarea de marti, daca stie cineva vreun loc de unde sa inchiriez sau sa cumpar unul v-as fi recunoascatoare. Am comandat unul de pe un site dar vad ca n-au dat nici un semn de viata, la telefon nu raspund asa ca pot sa-mi iau gandul ![]() |
Poti incerca aici pt costum:
http://www.partyfactory.ro/ro/inchirieri.html
"Pentru mai multe detalii si pentru a vedea toate costumele va asteptam cu placere la sediul nostru din str. Popa Nan 171, sector 3 Bucuresti."
Eventual ii suni inainte sa ii intrebi daca au costum de pitic. Dar repede ca ei spun ca e bine sa rezervi cu o saptamana inainte.
Pana la urma se stie de la ce data nu se mai poate comanda pe site-ul din Franta ? A incercat cineva si i-au spus ca nu mai trimit comenzi in Romania ?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

yoyoyo spune:
Interesant: http://onredouteladeroute.forum-actif.net/la-redoute-plan-social-f4/conciliation-t358.htm fosti salariati laredoute.fr si-au facut blog, poate le putem propune lor afacerea sa intermedieze livrarea catre RO
- putem sa cautam idei si sugestii si pe ceva forumuri gen DC , despre laredoute.fr (cum ar fi clonele noastre istete de pe forumurile franceze)
sa povestim problema si poate ne dau ceva sugestii cu firme care ar putea intermedia sau redirectiona coletele catre noi.... tre sa se gaseasca ceva info care sa ne ajute si pe calea asta, ce ziceti...?
-io ma uit sa vad ce gasesc pe forum-urile din Fr, putem apoi dezbate si hatari ce mesaj sa transmitem si unde
trebuie ca gasim si francezi intelepti si dispusi sa sfatuiasca u may never know!
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

miky81 spune:
Buna, fetelor! Trimit si eu datele mele:
MIHAI MIHAELA; miky_m1981@yahoo.com: nr. client: 550428792. Sper sa reusim!

madau spune:
Gasit costum de pitic la Debenhams. Multam pt ajutor oricum
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

ChrisDun spune:
Sanziana, nu se mai poate comanda pe LR.fr din 24 noiembrie ;)
octopusu, eu am schimbat complet adresa titularului de cont LR, n-am trimis colet-"cadou"
yoyoyo, din pacate occidentalii sunt cam sovini in ce ii priveste pe proaspetii cetateni europeeni, si nu cred sa gasim prea mult suport pe forumurile lor... parerea mea, hic ! Vezi si raspunsurile pline de superioritate ale redutilor si ale celor de la eu.info-kehl.

Simona.Iulia spune:
LaRedoute.fr e in 'top 10 online French stores' si asta chiar daca nu e "the finest",asa cum scrie in articol, ci pentru ca are preturi accesibile. In romania vrea sa introduca brandul ca fiind brand de lux.
http://gofrance.about.com/cs/toppicks/tp/frenchshops.htm

CristinaT spune:
tusferi, ti-am trimis un mesaj de dimineata, zi-mi da!
Diana din septembrie zugravesc astazi traversez o depresie crunta mi-am dat seama ca e a 3-a oara cand imi pun hainele in sifionier, deci a 6-a oara cand le plimb... o sa morrrr
Multa sanatate micutului, luati antibiotice, nu?
edit: madau cat ai dat pe costumas?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9

mihaser spune:
Salut!
Mi-a venit si mie pachetul de la baby point...tot la reprezentant. nu am apucat sa le mai dau mail ca mi-au dat ei...Maine vin hainutzele de la hainute.
Tot nu ma las de sportul asta!

Dierna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ChrisDun Sanziana, nu se mai poate comanda pe LR.fr din 24 noiembrie ;) octopusu, eu am schimbat complet adresa titularului de cont LR, n-am trimis colet-"cadou" yoyoyo, din pacate occidentalii sunt cam sovini in ce ii priveste pe proaspetii cetateni europeeni, si nu cred sa gasim prea mult suport pe forumurile lor... parerea mea, hic ! Vezi si raspunsurile pline de superioritate ale redutilor si ale celor de la eu.info-kehl. Christina |